نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل عجیب با combobox

  1. #1

    مشکل عجیب با combobox

    من دو تا مشکل عجیب با کمبو باکس دارم هرکاری هم میکنم درس نمیشن سرچ هم زدم فایده ای نداشت
    مشکل اول.من میخوام متن ایتم انتخاب شده از کوبو باکس بره به یک تکست باکس
    خوب کدش اینه مگه مه؟
    txtbox1.text=cb1.selectedtext;

    ولی کد جواب نمیده و نال بر می گردنه!!!!!!
    مشکل عجیب بعدی
    اگه من در رویداد تغییر ایندکس کوبو کد بنویسم(SelectedIndexChanged)
    و در لود فرمم بنویسم cb1.selectedindex=0 فرمم دیگه لود نمیشه و اتو ماتیکی بسته میشه مشکل از چیه؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: مشکل عجیب با combobox

    ولی کد جواب نمیده و نال بر می گردنه!!!!!!
    textbox1.text=combobox1.text


    اگه من در رویداد تغییر ایندکس کوبو کد بنویسم(SelectedIndexChanged)
    و در لود فرمم بنویسم cb1.selectedindex=0 فرمم دیگه لود نمیشه و اتو ماتیکی بسته میشه مشکل از چیه؟؟
    من نمیدونم شما چرا میخواید این را تغییر دهید اگر بگید چه کارید انجام میخواهید بدید شاید بتونم کمکی کنم.

  3. #3

    نقل قول: مشکل عجیب با combobox

    من نمیدونم شما چرا میخواید این را تغییر دهید اگر بگید چه کارید انجام میخواهید بدید شاید بتونم کمکی کنم.
    ببنین من یک تکس باکس دارم کاربر باید یک چیزی توش وارد کنه
    اون چیزی که میخواد وارد کنه اولش چهار حالت ممکنه باشه..حالا برا اینکه مجبور نباشه اون چهار حالت رو دستی بزنه من اونا رو با کوبو میدم به تکس باکس...الته ممکنه کلا بخواد یک چیزی دیگه ای بده
    یک چیزی مثل این نمونه برنامه
    Untitled.png

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: مشکل عجیب با combobox

    کدی که بالا قرار دادم اطلاعات درون کمبو را برروی تکست نمایش میدهد. فقط در خاصیت SelectedIndexChange کمبو باید بنویسیش همانطور که خودت هم گفتی.
    حالا اگر اطلاعات درون کمبو باکس خودت قبلا وارد کردی و ثابت هستند که هیچ ولی اگر درون دیتا بیس هستند که باید ابتدا آن اطلاعات را از دیتا بیس بخونی ( منظورم Map, File , p که درون کمبو هستند )
    نکته:
    اگر درون برنامه شما از تکست باکس برای نمایش اطلاعات انتحاب شده استفاده میکنید ، و برنامه اطلاعاتی که درون تکست باکس وارد شده را ثبت میکند، کاربری که از برنامه استفاده میکند میتواند اطلاعات را دستکاری کند ، برای همین بهتر است از ابزاری مثل Label اسفتاده کنید.
    Label1.text=comboBox1.text;



    ویرایش: البته اگر خاصیت ReadOnly هم True باشه مشکلی پیدا نخواهی کرد با textBox فکر کنم البته :))

  5. #5

    نقل قول: مشکل عجیب با combobox

    سلام دوست عزیز من اینو امتحان کردم شد.
    textBox3.Text = comboBox1.SelectedItem.ToString();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یک مشکل عجیب در ComboBox
    نوشته شده توسط mortezamhd در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 11:55 صبح
  2. مشکل عجیب با پارادکس
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1383, 08:53 صبح
  3. مشکل عجیب
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:04 صبح
  4. یه مشکل عجیب و غریب ............!!!!
    نوشته شده توسط amir_g1355 در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •