صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 66

نام تاپیک: چند سوال ساده html

  1. #1

    چند سوال ساده html

    چند سوال ساده html داشتم
    1-
    min-height: 1000px یعنی چی ؟


    2-overflow: hidden; یعنی چی ؟


    3- تگی با عنوان [right] داریم ؟!

  2. #2
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: چند سوال ساده html

    اولیه رو فکر کنم میگه ارتفاع حداقل این باشه سومی من تو html5 دیده بودم


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چند سوال ساده html

    1. حداقل ارتفاع 1000 پیکسل.

    2. اگه محتویات داخل تگی که به آن این استایل داده شده بیشتر از ارتفاع و عرضی که برای تگ تعیین شده باشد (سر ریز شدن) محتوای اضافه رو نشون نخواهد داد.

    3. نداریم.

  4. #4
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    1. حداقل ارتفاع 1000 پیکسل.

    2. اگه محتویات داخل تگی که به آن این استایل داده شده بیشتر از ارتفاع و عرضی که برای تگ تعیین شده باشد (سر ریز شدن) محتوای اضافه رو نشون نخواهد داد.

    3. نداریم.
    ولی من سومی رو تو یه اسلاید دیده بودم که مثلا از راست فاصله داده بود با تگ right


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad_torabi مشاهده تاپیک
    ولی من سومی رو تو یه اسلاید دیده بودم که مثلا از راست فاصله داده بود با تگ right
    نه چنین تگی ندارم.
    کدشو بذارید تا بررسی بشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad_torabi مشاهده تاپیک
    ولی من سومی رو تو یه اسلاید دیده بودم که مثلا از راست فاصله داده بود با تگ right
    <right> نیست ولی تو CSS همچین چیزی داریم
    www.w3schools.com/cssref/pr_pos_right.asp

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چند سوال ساده html

    البته این رو هم باید بگم شما میتونید با هر اسمی تگ بسازید و به اون استایل بدید ولی استاندارد نیست و تو مرورگرهای کمی پشتیبانی میشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار tadayoni
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    461

    نقل قول: چند سوال ساده html

    در html 5 این مسئله امکان پذیر می باشد که یک تگ جدید ایجاد کنید ولی بهتره این کار رو برای راست چین کردن از طریق css انجام بدید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: چند سوال ساده html

    یه سوال فرعی :

    شماها از تگ های article , section ,side و ... که بعضی هاشون در html5 هستند , در طراحی قالب استفاده میکنید ؟
    من برای طراحی قالب فقط از div و استایل دادن به اونا استفاده میکنم.

  10. #10

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    یه سوال فرعی :

    شماها از تگ های article , section ,side و ... که بعضی هاشون در html5 هستند , در طراحی قالب استفاده میکنید ؟
    من برای طراحی قالب فقط از div و استایل دادن به اونا استفاده میکنم.
    من استفاده نمی کنم . چون عادت ندارم . این کار باعث میشه کار استاندارد نباشه ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    Thumbs up نقل قول: چند سوال ساده html

    با سلام و درود.
    مهم این است که شما از چه نسخه ای از html ، در طراحی استفاده می کنید.
    اگر از html5 در طراحی استفاده می نمایید باید بگویم بله ؛ می شود گفت که استاندارد html5 را رعایت نکرده اید.
    در html5 مفهوم خیلی مهم می باشد و برای سئو بودن و همچنین موارد دیگر باید از تگ های جدید استفاده نماییم تا هم استاندارد html5 را رعایت کرده باشیم و هم این که موتور های جستجوگر ما را بهتر ایندکس نمایند.
    یادمان باشد از دیگران عقب نمانیم!
    به امید فردایی بهتر!

  12. #12

    نقل قول: چند سوال ساده html

    سلام .من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم. یک عکس دارم که کلی آیکن داخل آن دارد. اگه بخوام از این عکس ها استفاده کنم بهتره تک تک اونها رو توی div بیارم یا توی html در تگ <img> ؟؟؟
    اگه توی تگ <img>بیارم باید style تعریف کنم.
    البته الان توی css آوردمشون تا مرتب باشن.
    کدومشون استاندارد تر هست؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط m_gh_68 مشاهده تاپیک
    سلام .من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم. یک عکس دارم که کلی آیکن داخل آن دارد. اگه بخوام از این عکس ها استفاده کنم بهتره تک تک اونها رو توی div بیارم یا توی html در تگ <img> ؟؟؟
    اگه توی تگ <img>بیارم باید style تعریف کنم.
    البته الان توی css آوردمشون تا مرتب باشن.
    کدومشون استاندارد تر هست؟
    منظورتون اینه؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار amirrezaq
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    24
    پست
    120

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    یه سوال فرعی :

    شماها از تگ های article , section ,side و ... که بعضی هاشون در html5 هستند , در طراحی قالب استفاده میکنید ؟
    من برای طراحی قالب فقط از div و استایل دادن به اونا استفاده میکنم.
    من ازین قرتی بازیا خوشم نمیاد

  15. #15

    نقل قول: چند سوال ساده html

    چطور یک تصویر رو در وسط سایت قرار بدم ؟ (من معمولا margin از طرف چپ سایت تعریف می کنم )

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    چطور یک تصویر رو در وسط سایت قرار بدم ؟ (من معمولا margin از طرف چپ سایت تعریف می کنم )

    margin-left: auto;
    margin-right: auto;

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    یه سوال فرعی :
    شماها از تگ های article , section ,side و ... که بعضی هاشون در html5 هستند , در طراحی قالب استفاده میکنید ؟
    من برای طراحی قالب فقط از div و استایل دادن به اونا استفاده میکنم.
    سوال مگه جادس ک فرعی و اصلی داشته باشه؟
    استفاده از اینها در سئو ب شما بسیار کمک خواهد کرد.
    میتوانید در http://html5doctor.com/element-index/ طریقه استفاده را با مثال عملی مشاهده کنید!
    اگر استفاده نمیکنید ب نظر بهتر است نوع html را ورژن 4 بگذارید و از همون div استفاده کنید! چون اسپایدرا وقتی html5 بخونن دنبال اینایی ک گفتید خواهند گشت!

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار nimavatan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    چطور یک تصویر رو در وسط سایت قرار بدم ؟ (من معمولا margin از طرف چپ سایت تعریف می کنم )
    سلام - فکر می کنم این حالت جواب بده

    <head>
    <title></title>
    <style>

    #div_img{
    width: 500px;
    height: 500px;
    margin: auto auto;
    }


    </style>
    </head>

    <body>
    <div id="div_img">
    <img src="m.JPG" width="500px" height="500px"/>
    </div>

    </body>

  19. #19

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط nimavatan مشاهده تاپیک
    سلام - فکر می کنم این حالت جواب بده

    <head>
    <title></title>
    <style>

    #div_img{
    width: 500px;
    height: 500px;
    margin: auto auto;
    }


    </style>
    </head>

    <body>
    <div id="div_img">
    <img src="m.JPG" width="500px" height="500px"/>
    </div>

    </body>
    بله
    margin رو که auto گذاشتم حل شد

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار f_talebi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    33
    پست
    201

    نقل قول: چند سوال ساده html

    منم یه سوال ساده از css دارم! فرق position absolute با relative چیه دقیقا و کجا از کدوم استفاده میشه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط f_talebi مشاهده تاپیک
    منم یه سوال ساده از css دارم! فرق position absolute با relative چیه دقیقا و کجا از کدوم استفاده میشه
    absolute : موقعیت عنصر بصورت مطلق (وابسته به عنصر نیست)
    relative : موقعیت عنصر نسبت به تگ والد

    اینجا رو ببینید.

  22. #22

    نقل قول: چند سوال ساده html

    من یک اسلاید شو به سایتم اضافه کردم ( دقیقا زیر منو ) و به یک مشکل برخوردم وقتی روی منو ها میرم زیر منو ها نمایش داده نمی شوند چونکه زیر اسلاید شو هستن . کلا می خواستم ببینم دلیل اینکه کدام دیو بالاتر نمایش داده بشه چیه ؟ به z-index ربط داره ؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    من یک اسلاید شو به سایتم اضافه کردم ( دقیقا زیر منو ) و به یک مشکل برخوردم وقتی روی منو ها میرم زیر منو ها نمایش داده نمی شوند چونکه زیر اسلاید شو هستن . کلا می خواستم ببینم دلیل اینکه کدام دیو بالاتر نمایش داده بشه چیه ؟ به z-index ربط داره ؟
    بله با z-index میتونین بیارین بالاتر
    هرچی عدد بیشتر باشه، اولویت نمایش بیشتره یعنی رو قرار میگیره

  24. #24

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    بله با z-index میتونین بیارین بالاتر
    هرچی عدد بیشتر باشه، اولویت نمایش بیشتره یعنی رو قرار میگیره
    ممنون با عدد دادن به z-index حل شد .

  25. #25

    نقل قول: چند سوال ساده html

    من یک فوتر به سایتم اضافه کردم که وقتی اسکرولر رو می برم بالا به زیر سایت میره ؟!
    این هم فوتر
    http://demo.tutorialzine.com/2013/08...ut-footer-css/

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    من یک فوتر به سایتم اضافه کردم که وقتی اسکرولر رو می برم بالا به زیر سایت میره ؟!
    این هم فوتر
    http://demo.tutorialzine.com/2013/08...ut-footer-css/
    سوالتون رو میشه واضحتر بگین؟

  27. #27

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    سوالتون رو میشه واضحتر بگین؟
    اگر به دمو هم نگاه کنید اسکرولر مرورگر رو که بالا میبرم فوتر زیر سایت میره . کی خواهم بدونم چرا و چطور می تونم این ویژگی رو حذف کنم ؟ ( اسکرولر رو بالا ببرید و ببینید اولین چیزی که محو میشه چیه ؟ )

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    اگر به دمو هم نگاه کنید اسکرولر مرورگر رو که بالا میبرم فوتر زیر سایت میره . کی خواهم بدونم چرا و چطور می تونم این ویژگی رو حذف کنم ؟ ( اسکرولر رو بالا ببرید و ببینید اولین چیزی که محو میشه چیه ؟ )
    اون کد ساختارش اونجوریه. لازم نیست از کد آماده استفاده کنید میتونید خودتون فوتر رو مثل سایر قسمتها درست کنید.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    اگر به دمو هم نگاه کنید اسکرولر مرورگر رو که بالا میبرم فوتر زیر سایت میره . کی خواهم بدونم چرا و چطور می تونم این ویژگی رو حذف کنم ؟ ( اسکرولر رو بالا ببرید و ببینید اولین چیزی که محو میشه چیه ؟ )
    بخاطر position و z-index هست که توی CSS دادن بهش
    شما باید این ها رو حذف کنین و توی CSS تغییر ایجاد کنین تا زیر کل سایت نره
    من خواستم این کار رو بکنم ولی فوتر بهم میریزه

  30. #30

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    اون کد ساختارش اونجوریه. لازم نیست از کد آماده استفاده کنید میتونید خودتون فوتر رو مثل سایر قسمتها درست کنید.
    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    بخاطر position و z-index هست که توی CSS دادن بهش
    شما باید این ها رو حذف کنین و توی CSS تغییر ایجاد کنین تا زیر کل سایت نره
    من خواستم این کار رو بکنم ولی فوتر بهم میریزه

    بازم ممنون . خودمم css رو خیلی تغییر دادم و نتیجه نگرفتم . مشابه همین رو خودم از اول درست می کنم

  31. #31

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    منظورتون اینه؟
    آره مثل این
    .icon
    {
    width:30px;
    height:30px;
    float:right;
    border-left:solid #999 1px ;
    margin:0;
    padding:0;
    list-style:none;
    background:url(1338634645_web_elements.jpg) no-repeat -329px -15px;
    }
    اما چون من از توی این عکس 10 آیکنش رو انتخاب کردم اومدم 10 تا کلاس مثل بالا نوشتم و فقط اون قسمتی که آبی هست رو تغییر دادم.نمی دونم چطور حجم نوشته هامو کم کنم؟؟!!

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط m_gh_68 مشاهده تاپیک
    آره مثل این
    .icon
    {
    width:30px;
    height:30px;
    float:right;
    border-left:solid #999 1px ;
    margin:0;
    padding:0;
    list-style:none;
    background:url(1338634645_web_elements.jpg) no-repeat -329px -15px;
    }
    اما چون من از توی این عکس 10 آیکنش رو انتخاب کردم اومدم 10 تا کلاس مثل بالا نوشتم و فقط اون قسمتی که آبی هست رو تغییر دادم.نمی دونم چطور حجم نوشته هامو کم کنم؟؟!!
    به سادگی
    کد هایی که مشترک هستن رو باید مسیر مشترک بینشون رو پیدا کنی (مثلا یه مسیر از المنت ها) مثل:

    .test ul li div {
    }

    کد های مشترک رو برای این ها بزنین یعنی کد هایی که بین آیکون ها مشترک هستن رو وارد کنین بعد برای هر کدوم از این آیکون ها هم میتونین کلاس بنویسین هم اینکه بنویسین فرزند چندم از کدوم المنت هستن بعد اونجا background-position بهش بدین
    نمونه

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار f_talebi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    33
    پست
    201

    نقل قول: چند سوال ساده html

    من یه سوال ساده دیگه هم داشتم. اگه میشه درمورد clear: both توضیح بدین. و چرا ازش استفاده میشه

  34. #34

    نقل قول: چند سوال ساده html

    برای وسط گداشتن یک شی می تونید از این دستور استفاده کنید
    margin:0 auto

  35. #35

    نقل قول: چند سوال ساده html

    فک کنم کلیر بوف برای این باشه که به اشیا دیگه اجازه نمیده که بیان توی حریم اون مثلا اگه تو تا دیو داریم که پوزیشن ریلیتیو دارن هیچ وقت با کلیر بوف نمیشه هر دورا توی یک خط گذاشت و روی هم نمیان
    اما اگه بخواید هر دو کنار هم باشن باید کلیر رایت و لفت بدید

  36. #36

    نقل قول: چند سوال ساده html

    راستی پرسیده بودید که چطور میشه که وقتی زوم می کنید همه چیز بهم میریزه جوابش رو پیدا کردم


    دلیل :شما همه چیز رو می ذارید توی یک دیو و به اون عرض و ازتفاع 100 درصد میدید که درسته ولی اشتباه اینجاست که باید مین بدید مثلا برای عرض مین وایدت 1240 پیکسل بدید درست میشه

  37. #37

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط f_talebi مشاهده تاپیک
    من یه سوال ساده دیگه هم داشتم. اگه میشه درمورد clear: both توضیح بدین. و چرا ازش استفاده میشه
    یعنی هر دو طرفش پاک باشن و چیزی دو طرفشم نباشه

  38. #38

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    یعنی هر دو طرفش پاک باشن و چیزی دو طرفشم نباشه
    دقیقا منظورم همین بود

  39. #39

    نقل قول: چند سوال ساده html

    من برای اولین بار از گوگل فونت استفاده کردم و فایلها رو طبق دستوراتش قرار دادم ولی بالای سایتم یک ارور میده

    فکر کنم @ IMPORT URL رو در جای اشتباهی قرار دادم . درسته ؟

  40. #40

    نقل قول: چند سوال ساده html

    توی این سایت برید بهتره
    ifont.ir

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال ساده در مورد html و css
    نوشته شده توسط yasharhi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 20:28 عصر
  2. چند سوال ساده در VB.NET ( توابع ) - مربوط به اس ام اس
    نوشته شده توسط ak1_2004 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 تیر 1389, 20:38 عصر
  3. سوال: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها
    نوشته شده توسط p30ware در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 18:45 عصر
  4. سوال: چند سوال ساده
    نوشته شده توسط sina_saravi1 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1388, 06:36 صبح
  5. چند سوال ساده
    نوشته شده توسط EbiPenMan در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1388, 17:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •