صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 66 از 66

نام تاپیک: چند سوال ساده html

  1. #41

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    توی این سایت برید بهتره
    ifont.ir
    سایتم انگلیسیه

  2. #42

    نقل قول: چند سوال ساده html

    overflow: hidden; چکار می کنه ؟

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    overflow: hidden; چکار می کنه ؟
    شما یه دیو رو در نظر بگیرین که این خاصیت رو داره، حالا فرزنداش اگر از حدی (پهنا و ارتفاع) که برا دیو مشخص شده بزنه بیرون این دیو قسمت های اضافی رو نشون نمیده

  4. #44

    نقل قول: چند سوال ساده html

    تصویر زیر هدر این سایت رو میشه با css بدون استفاده از جاوااسکریپت درست کرد ؟ منظورم ویژگی های زیر هدر هست که وقتی میریم روش تغییر رنگ میده و قرمز میشه .

    http://www.templatemonster.com/demo/46381.html

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    تصویر زیر هدر این سایت رو میشه با css بدون استفاده از جاوااسکریپت درست کرد ؟ منظورم ویژگی های زیر هدر هست که وقتی میریم روش تغییر رنگ میده و قرمز میشه .

    http://www.templatemonster.com/demo/46381.html
    در صورتی این امکان وجود داره که دیو پدر شامل کل اون عکس باشه، منظورم عکس و click here هست، بعد با hover میتونین background-image رو عوض کنین که به این صورت تغییر رنگ بده

  6. #46

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    به سادگی
    کد هایی که مشترک هستن رو باید مسیر مشترک بینشون رو پیدا کنی (مثلا یه مسیر از المنت ها) مثل:

    .test ul li div {
    }

    کد های مشترک رو برای این ها بزنین یعنی کد هایی که بین آیکون ها مشترک هستن رو وارد کنین بعد برای هر کدوم از این آیکون ها هم میتونین کلاس بنویسین هم اینکه بنویسین فرزند چندم از کدوم المنت هستن بعد اونجا background-position بهش بدین
    نمونه
    مرسی .نمونه رو دیدم خیلی خوب بود ولی با child ها مشکل دارم.وقتی تگ های <div></div> رو کنار هم میارم فرزندها کار می کند اما وقتی هر <div></div> رو داخل یک </li><li> می ذارم فقط فرزند اول رو نشان می ده وسایر فرزندها رو نشان نمی ده.چطور این مشکل رو حل کنم؟!

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط m_gh_68 مشاهده تاپیک
    مرسی .نمونه رو دیدم خیلی خوب بود ولی با child ها مشکل دارم.وقتی تگ های <div></div> رو کنار هم میارم فرزندها کار می کند اما وقتی هر <div></div> رو داخل یک </li><li> می ذارم فقط فرزند اول رو نشان می ده وسایر فرزندها رو نشان نمی ده.چطور این مشکل رو حل کنم؟!
    اگر اینها هر کدوم آی دی دارن تو CSS از آی دیشون استفاده کنین، اگر هم نه کلاس تعریف کنین که خیلی بی دردسر بشه و کوتاهتر

  8. #48

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    اگر اینها هر کدوم آی دی دارن تو CSS از آی دیشون استفاده کنین، اگر هم نه کلاس تعریف کنین که خیلی بی دردسر بشه و کوتاهتر
    برای هر کدوم کلاس تعریف کردم درست شد ولی هنوز فکرم درگیر child هست.مرسی

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط f_talebi مشاهده تاپیک
    من یه سوال ساده دیگه هم داشتم. اگه میشه درمورد clear: both توضیح بدین. و چرا ازش استفاده میشه
    http://www.macromediax.com/learn/archive.asp?id=209

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط m_gh_68 مشاهده تاپیک
    برای هر کدوم کلاس تعریف کردم درست شد ولی هنوز فکرم درگیر child هست.مرسی
    توضیح میدم چرا
    اول کد HTML, CSS رو بذارین اینجا تا ببینم چی نوشتین

  11. #51

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    توضیح میدم چرا
    اول کد HTML, CSS رو بذارین اینجا تا ببینم چی نوشتین
    .icon li div
    {
    width:30px;
    height:30px;
    float:right;
    border-left:solid #999 1px ;
    margin:0;
    padding:0;
    list-style:none;
    background:url(../1338634645_web_elements.jpg) no-repeat;
    }

    .icon li div:nth-child(1) {
    background-position: -218px -169px;
    }
    .icon li div:nth-child(2) {
    background-position: -218px -169px;
    }


    <div class="icon">
    <ul>
    <li><div></div>
    <ul>
    <li><div></div></li><li><div></div></li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </div>

  12. #52

    نقل قول: چند سوال ساده html

    پنل مدیریت وب سایت باید ساده باشه یا مثل صفحه اصلی؟
    منوی پنل مدیریت افقی یا عمودی فرقی نداره؟می خوام از همین اول شروع کار قواعد کلی رو بدونم.
    لطفا اگه کسی از پنل مدیریت عکسی داره ،بذاره میخوام ببینم چه شکلی؟؟!!

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط m_gh_68 مشاهده تاپیک
    .icon li div
    {
    width:30px;
    height:30px;
    float:right;
    border-left:solid #999 1px ;
    margin:0;
    padding:0;
    list-style:none;
    background:url(../1338634645_web_elements.jpg) no-repeat;
    }

    .icon li div:nth-child(1) {
    background-position: -218px -169px;
    }
    .icon li div:nth-child(2) {
    background-position: -218px -169px;
    }


    <div class="icon">
    <ul>
    <li><div></div>
    <ul>
    <li><div></div></li><li><div></div></li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </div>
    توضیحش خیلی سخت میشه
    شما مسیری که وارد کردین درست نیست، یعنی دقیق نیست
    این مسیر میاد میگرده
     .icon li div:nth-child(2) {

    توی دیو با کلاس آیکون دنبال یه لیست میگرده که فرزند دومش دیو هست
    پیدا نمیکنه، هیچی هم نشون نمیده
    اگر لیستتون به شکل زیر بود کار میکرد
    <div class="icon">
    <ul>
    <li>
    <div></div>
    <div></div>
    <ul>
    <li>
    <div></div>
    </li>
    <li>
    <div></div>
    </li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </div>

  14. #54

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    توضیحش خیلی سخت میشه
    شما مسیری که وارد کردین درست نیست، یعنی دقیق نیست
    این مسیر میاد میگرده
     .icon li div:nth-child(2) {

    توی دیو با کلاس آیکون دنبال یه لیست میگرده که فرزند دومش دیو هست
    پیدا نمیکنه، هیچی هم نشون نمیده
    اگر لیستتون به شکل زیر بود کار میکرد
    <div class="icon">
    <ul>
    <li>
    <div></div>
    <div></div>
    <ul>
    <li>
    <div></div>
    </li>
    <li>
    <div></div>
    </li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </div>
    لیست من که همین شکلی هست؟؟!

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط m_gh_68 مشاهده تاپیک
    لیست من که همین شکلی هست؟؟!
    بله، من یه دیو دیگه اضافه کردم
    دیو خط 5

  16. #56

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    بله، من یه دیو دیگه اضافه کردم
    دیو خط 5
    آهان.خوب آره مشکل منم همینه دیگه وقتی دیو ها رو پشت سر هم میارم کار میکنه در غیر این صورت نه.مرسی

  17. #57

    نقل قول: چند سوال ساده html

    parallax چیه ؟

  18. #58

    نقل قول: چند سوال ساده html

    line-height دقیقا چکار می کند؟

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط m_gh_68 مشاهده تاپیک
    line-height دقیقا چکار می کند؟
    ارتفاع هر خط
    http://w3schools.com/cssref/playit.a...ss_line-height
    با تغییر اندازه خطوط رو میتونین نزدیک به هم کنین یا از هم دور کنین

  20. #60
    کاربر تازه وارد آواتار nimavatan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط f_talebi مشاهده تاپیک
    منم یه سوال ساده از css دارم! فرق position absolute با relative چیه دقیقا و کجا از کدوم استفاده میشه
    سلام
    یادم نیست ولی فکر میکنم relative موقعیت نسبی بود
    مثلا عکس دومی را نسبت به عکس اولی قرار می داد

  21. #61

    نقل قول: چند سوال ساده html

    سلام من یک منو کشویی عمودی نوشتم واسه فروشگاه الکترونیکی. حالا میخوام نوشته های داخل منو رو از دیتابیس mysql ام بخونه و خودم دستی وارد نکنم. خود منو از یک table و زیر منو ها از یک table دیگه. نمی دونم چطوری بنویسم ! وقتی به شکل زیر می نویسم منوی کشوییم کار نمی کنه!
    <ul class="nav">
    <?php $sql=mysql_query("select * from products_group",$conn) or die(mysql_error());
    while($rec=mysql_fetch_array($sql))
    {?>
    <li><a href="#"><?php echo $rec['name']; ?></a>
    <ul>
    <?php $sql=mysql_query("select * from products",$conn) or die(mysql_error());
    while($re=mysql_fetch_array($sql))
    {?>
    <li><a href="#"><?php echo $re['name']; ?></a></li><?php } ?>
    </ul>
    </li>
    <div class="clear"></div>
    <?php } ?>
    </ul>

  22. #62
    کاربر تازه وارد آواتار nimavatan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    چند سوال ساده html داشتم
    1-
    min-height: 1000px یعنی چی ؟


    2-overflow: hidden; یعنی چی ؟


    3- تگی با عنوان [right] داریم ؟!
    سلام
    با توجه به سوال اول :
    ببینید مثلا زمانی که شما می خواهید div طراحی کنید ، در css شما یک کلاس ویا id مینویسید و در مرحله اول width و height ، دیو را مشخص می کنید که اگر شما مثلا
    height:1000px; قرار دهید ، این اندازه ثابت است و دیگر هیچ تغییری نمی کند اگر min-height:1000px; قرار دهید ، دیو به اندازه 1000 پیکسل در نظر گرفته می شود ولی اگر 1000 پیکسل کم اومد قابلیت کشیده شدن و بزرگتر از 1000 پیکسل شدن را دارد و لی دیگر کمتر از 1000 پیکسل نمی شود ، در واقع بیس div شما 1000 پیکسل است واگر هم max-height:1000px; قرار دهید div شما حدااکثر تا 1000پیسکل بزرگ می شود و امکان کوچکتر شدن هم دارد

    و برای سوال دوم هم :
    فکر میکنم اگر شما div ایجاد کردید و مثلا مطلبی که در ان قرار می دهید بزرگتر بود و از کادر گذشت ، مطالبی که از کادر می گذرد را نشان نمی دهد

    موفق باشید

  23. #63
    کاربر تازه وارد آواتار Mandana Ms
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    42

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    چطور یک تصویر رو در وسط سایت قرار بدم ؟ (من معمولا margin از طرف چپ سایت تعریف می کنم )
    من برای وسط چین کردن عکس یا دیو توی سایتم همیشه همینو میزنم جواب میده margin:0 auto

  24. #64
    کاربر تازه وارد آواتار Mandana Ms
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    42

    نقل قول: چند سوال ساده html

    نقل قول نوشته شده توسط yasharhi مشاهده تاپیک
    من یک فوتر به سایتم اضافه کردم که وقتی اسکرولر رو می برم بالا به زیر سایت میره ؟!
    این هم فوتر
    http://demo.tutorialzine.com/2013/08...ut-footer-css/
    فکر کنم پوزیشن فوتر رو روی fixed قرار دادن و z-index دیو بالایی (قسمت بالایی) از فوتر بیشتره ولی خوب باید کد رو دید میتونی همرو توی دیو کلی قرار بدی و پوزیشن فوتر رو عوض کنی که ثابت پایین باشه و زیر قست بالایی نره!

  25. #65

    نقل قول: چند سوال ساده html

    امروز تو یک سایت کد زیر رو دیدم
    font: 300 18px/2 Helvetica, Verdana, sans-serif;
    منظور از 18px/2 چیه؟

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: چند سوال ساده html

    منظور از عددی که بعد از بک اسلش بعد اندازه فونت میاد فک میکنم ارتفاع خطوط هست

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال ساده در مورد html و css
    نوشته شده توسط yasharhi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 20:28 عصر
  2. چند سوال ساده در VB.NET ( توابع ) - مربوط به اس ام اس
    نوشته شده توسط ak1_2004 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 تیر 1389, 20:38 عصر
  3. سوال: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها
    نوشته شده توسط p30ware در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 18:45 عصر
  4. سوال: چند سوال ساده
    نوشته شده توسط sina_saravi1 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1388, 06:36 صبح
  5. چند سوال ساده
    نوشته شده توسط EbiPenMan در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1388, 17:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •