نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: شکل های متحرک در jquery

  1. #1

    Smile شکل های متحرک در jquery

    سلام وقتتون بخیر امیدوارم خوب باشین
    من میخوام یه صفحه رو که با css قالبش رو تنظیم کردم به فرم واقعی نزدیک کنم برا شکلهایی که با museover
    در jquery تبدیل به یه شکل دیگه میشن و مثلا یه پاراگراف توضیحی هم در کنار تعویض شکل نمایان میشه
    چجوری باید این کدش رو <script ..> بنویسم؟!
    یه مشکل دیگه هم دارم من یه pdf دارم از jquery فصلش4 روهم خوندم اما زیاد کمکم نمیکنه یعنی اگه امکانش هست بهم یه کتاب معرفی کنید که تا حدودی بتونم مشکلاتمو خودم حل کنم. کلیییییییی ممنون مرسی
    الهام

  2. #2

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    فکر می کنم اگر یه صفحه ساده حاوی چیزی که میفرمایید رو بتونید جایی آپلود کنید و لینکش رو اینجا بزارید خیلی سریع تر و دقیقتر می تونم کمکتون کنم.

    در مورد کتاب هم اگر فکر می کنید PDF یا مقالات اینگلیسی کمکتون نمیکنه فکر می کنم تا الان کتاب های فارسی خوبی در این زمینه بیرون اومده باشه؛ از بازار یک نسخه کتاب غیر الکترونیکی فارسی تهیه کنید :)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    jQ متدهای زیادی داره
    در ضمضمه jQuery UI روی این بخش متمرکز شده و اکثرا نیاز های گرافیکی رو بر طرف می کنه
    البته در موارد مرسوم هم پلاگین زیاده مثلا :
    http://www.htmldrive.net/
    در مورد کتاب هم باید بگم بهترین کتابی که من توی بازار دیدم جامع و کامه و فارسیو هست کتاب ترجمه ارمان اسد سنگابیه
    http://www.kianpub.com/book/292

  4. #4

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    سلام لطف کردین. من الان نمیتونم برم بازار برای خرید تازه اگر هم بتونم برم خوب اهل پول خرج کردن برا کتاب نیستم اگه pdf میشناسین لطفا راهنمایی کنید ادرس بهم بگید خوب در مورد عکس همین جا براتون میذارم 3 تا دایره اخری رو که با mouseover باز میشن نگاه کنید و لطفا راهنمایی کنید چجوری کد رو بنویسم
    با css طراحیشو انجام دادم فعلا اما کد jquery رو میخوام
    آخرین ویرایش به وسیله الهام قدوسی : شنبه 30 شهریور 1392 در 19:03 عصر

  5. #5

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    وقتی mouseover میشه باید چه اتفاقی بیافته؟

  6. #6

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    وقتی mouseover میشه شکل عوض میشه یه شکل هم اندازه جای این نشون میده( همون hover image در css )

  7. #7

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    یه نمونه از کدهای html و css رو بزارید.
    تو جی‌کوئری یه متدی هست به نام hover که بهش دوتا تابع میدید. اولی وقتی که moseover شد اجرا میشه و دومی وقتی که mouseout شد اجرا میشه. با اون میشه کاراری زیادی انجام داد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    فک کنم منظورتون از باز شدن مثلا رنگی شدن همون ایکونه درسته؟
    (اگر جواب درست و کاملی می خواهید اصلاحات و بیانتون رو درست برسونید بیشتر افراد یاد دارن اما چون شما بد نوشتین خیال می کنن نمی دونن و ج شما رو نمیدن)

    کد برای برداشت خودم:

    $('div.cir').hover(function(){
    $(this).css('background-image','url(/*url img in mouse over */)');
    },function(){
    $(this).css('background-image','url(/*url img in mouse out */)');
    });

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    نقل قول نوشته شده توسط sinoser مشاهده تاپیک
    فک کنم منظورتون از باز شدن مثلا رنگی شدن همون ایکونه درسته؟
    (اگر جواب درست و کاملی می خواهید اصلاحات و بیانتون رو درست برسونید بیشتر افراد یاد دارن اما چون شما بد نوشتین خیال می کنن نمی دونن و ج شما رو نمیدن)

    کد برای برداشت خودم:

    $('div.cir').hover(function(){
    $(this).css('background-image','url(/*url img in mouse over */)');
    },function(){
    $(this).css('background-image','url(/*url img in mouse out */)');
    });
    این روش شما برای کسانی که سرعت اینترنت پایینی دارند مناسب نیست. چون باعث میشه وقفه ای جهت لود تصویر ایجاد بشه. ابتدا با css ، تصویر پس زمینه رو برای hover و حالت اولیه اون ایجاد کنید ، بعد با دستورات removeClass و addClass کار کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    نقل قول نوشته شده توسط meisam3322 مشاهده تاپیک
    این روش شما برای کسانی که سرعت اینترنت پایینی دارند مناسب نیست. چون باعث میشه وقفه ای جهت لود تصویر ایجاد بشه. ابتدا با css ، تصویر پس زمینه رو برای hover و حالت اولیه اون ایجاد کنید ، بعد با دستورات removeClass و addClass کار کنید.
    دوست عزیز من وقت طراحی هیچ وقت از این جور متد ها استفاده نمی کنم
    ولی مثال گفتم فرد سوال کننده کار دستش بیاد تا بهتر سوال رو برسونه

    من خودم برای هیمن مثال چند روش دارم
    بدون انیمیشن
    1-فقط با css تغییر عکس بک گراند میدیم
    2- همون روش 1 ولی به جای تغییر عکس بک گراند پوزیشن عکس بکراند رو تغییر میدم یعنی در واقع 2 حالا در یک عکس لود و استفاده میشه
    با انیمیشن
    3 - مدل 1 حالت بدون انیمیشن با jQuery
    4- مدل 2 حالت بدون انیمیش ولی با css 3
    5- مدل 2 حالت بدون انیمیشن با jQuery

    و ...

  11. #11

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    ممنون از sinoser عزیز که زحمت کشید و لطف کرد جواب سوال من رو داد ممنون ازتون :*
    از جلیل اقا و میثم اقا هم ممنونم کمکم کردین متشکرم :)

  12. #12

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    برای شکل هایی که با (mousover) بزرگ میشن باید چیکار کنم تا بتونم یک عکس رو در 2 سایز بذارم که شکل اول به شکل دوم تغییر سایز بشه وقتی موس روی عکس قرار میگیره؟؟

  13. #13

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    برای خیلی از کار ها اگر حالت انیمیشن و افکت رو نمیخواید میتونید از همون Pseudo class ها استفاده کنید
    Div{
    Background-image:url(…)
    }
    Div:hover{
    Background-image:url(…)
    }
    برای تغییر سایز عکس اولا باید به صورت ابسولوت باشه

    دوما با jquery طول و عرض عکس رو تغییر بدید
    اگر به زبون انگلیسی تسلط دارید کتاب های خوبی به صورت PDF دارم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    نقل قول نوشته شده توسط الهام قدوسی مشاهده تاپیک
    برای شکل هایی که با (mousover) بزرگ میشن باید چیکار کنم تا بتونم یک عکس رو در 2 سایز بذارم که شکل اول به شکل دوم تغییر سایز بشه وقتی موس روی عکس قرار میگیره؟؟
    این سوال 3 زیر سوال داره کدومش :
    1- تغییر بی وقفهه و بزرگ شدن عکس
    2- بزرگ شدن عکس با یک زمان مثلا 2 ثانیه
    3- تغییر عکس های بزرگ و کوچیک (منظورم اینه که خود محتوای عکس فرق کنه مثلا 2 تا عکس متفاوت باشن)

  15. #15

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    virtualstodio:
    من خودم اول با همین کد در css تنظیمش کردم اما چون عکس ها رو وقتی با css برا باز شدن نمیشه سرعت براش تعریف کنی خیلی سریع از عکس کوچیک به بزرگ تبدیل میشد برا همین دارم سعی میکنم با animate در jquery
    کد رو بنویسم برا mouseover هم تنظیم کردم فقط الان قسمت mouselaeveرو دارم تنظیم میکنم که مونده هنوز.
    خب لطفا برام ادرس لینک رو بدین با تشکر .

  16. #16

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    اقای sinoser
    همون شماره 2 اما بجای زمان سرعت تعریف شه براش :)

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    اولا از کجا معولمه اقا هستم یا خانوم ؟!
    دوما منظور از زمان همون سرعته به میلی ثانیه زمان رو میدن و هرچه این زمان بیشتر باشه سرعت کمتر میشه
    اینم کدش
    فقطاینا رو بدون
    این کد یک عکس با ابعاد 40*40 در حالت کوچک رو به 400*400 تبدیل می کنه در زمان 1000 میلی ثانیه یا همون یک ثانیه
    بخونی متوجه میشی

    بهترم هست سلکتور عکس ها رو در دایوی مشخص کنی


    $('div.imgBox').hover(function(){
    $(this).stop().animate({width:400,height:400},1000 );
    },function(){
    $(this).stop().animate({width:40,height:40},1000);
    });

  18. #18

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    من تنظیم کردم اما اگه مثلا چند تا عکس رو به صورت قاب عکس بخوام بذارم کنار هم که باز بشن وقتی که یکی با mouseover باز میشه بقیه عکسها جابجا میشن چون عکس ها بزرگ هست هنگام باز شدن
    با استفاده از z-index در کلاس فراخوانی شده نتونستم ثابتش کنم عکسای دیگه رو وقتی یه عکس باز میشه :(

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    نقل قول نوشته شده توسط الهام قدوسی مشاهده تاپیک
    من تنظیم کردم اما اگه مثلا چند تا عکس رو به صورت قاب عکس بخوام بذارم کنار هم که باز بشن وقتی که یکی با mouseover باز میشه بقیه عکسها جابجا میشن چون عکس ها بزرگ هست هنگام باز شدن
    با استفاده از z-index در کلاس فراخوانی شده نتونستم ثابتش کنم عکسای دیگه رو وقتی یه عکس باز میشه :(
    از ایده ای که من در پلاگین http://sinoser.ir/plugins/sinoserZoomImgList استفاده کردم استفاده کنید
    هنگام mouseover یک کپی از عکس بگیرید بعد عکس اولی رو visibility:hidden کنید توجه display:none نکنید
    حالا به عکس کپی شده کلاسی اختصاص بدید با محتوای
    position:absolute
    حالا با دستورات $(this).position().top و دستور $(this).position().top مقدار فاصله عکس های اولیه رو می گیری و به عکس جدید به عنوان margin-left وmargin-top مقدار میدی تا رو عکس باشه
    البته من در پلاگین گفته شده امدم و با متد animate به میزان نصف ارتفاع بزرگ margin-top رو منفی دادم

  20. #20

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    سلام میخوام با استفاده از دستور var withi و var highti بتونم تنظیماتی رو برای عکسام بذارم مثل تنظیم اندازه عکسم جدا از animate که وقتی عکس ها باز شد بعدش بسته شد در اندازه قبل از باز شدنش قرار بگیره اخ تعداد عکسام زیاد هست کنار هم هستن الان تا وقتی موس روی عکسا میره تنظیم هست وقتی هم موس روشون هست باز میشن تنظیم هست اما هنگامی که کامل کوچیک شد عکس ها به یه اندازه خاص همه عکسام برمیگرده که با قبل از باز شدن فرق داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! لطفا کمکم کنید.

  21. #21

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    باید کدتون رو بزارید....

    ببینید این بدردتون میخوره: http://jsfiddle.net/D8yYP/

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    نقل قول نوشته شده توسط الهام قدوسی مشاهده تاپیک
    سلام میخوام با استفاده از دستور var withi و var highti بتونم تنظیماتی رو برای عکسام بذارم مثل تنظیم اندازه عکسم جدا از animate که وقتی عکس ها باز شد بعدش بسته شد در اندازه قبل از باز شدنش قرار بگیره اخ تعداد عکسام زیاد هست کنار هم هستن الان تا وقتی موس روی عکسا میره تنظیم هست وقتی هم موس روشون هست باز میشن تنظیم هست اما هنگامی که کامل کوچیک شد عکس ها به یه اندازه خاص همه عکسام برمیگرده که با قبل از باز شدن فرق داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! لطفا کمکم کنید.
    شما باید همون اندازه عکسی که در حالت کلی (نمای کوچیک) در css گذاشتی براشون اینجا هم موقع کوچیک کردن با متد animate همون مقدار رو بذار تا یکی بشن
    اما این که می گی همه عکسام نشون میده تو همه عکس ها رو سلکت می کنی و باید به سلکتور this تنظیمات رو بدی (در تابع اکشن)

    بازم کدتو بذار بهتر راهنمایی کنیم

  23. #23

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    اینم از کدش دقیق ببینید تو دستور jquery اونایی رو که // سبز کردم باید با استفاده از اونا بتونم بعد از باز شدن عکس وقتی میخواد اندازش کوچیک شه به اندازه اولیشی برگرده یعنی من اگه تو دستور pic 1 براش margin-top=20px,margin=left 10px با اندازه های width:80 ,height 100رو دادم و pic2 با یه سری اطلاعات متفاوت تا مثلا pic20 هنگامی که باز میشن برا بسته شدن همشون اونجوری که من تعریف کردم mouseover و height=50,width=50یه اندازه و جاهای مختلف از قبل از باز شدنشون قرار نگیرند ؟؟؟؟؟!!!! حالا چیکار کنم
    منظور کلی من این هست قبل و بعد از باز شدن عکس ها اندازه و جاشون تغیر نکنه اگه الان موقعیت xرو داره با size s بعد از باز شدن هم همین باشه.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg kk.jpg‏ (87.0 کیلوبایت, 24 دیدار)

  24. #24

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    من با انیمیت کد رو نوشتم و اینی رو که شما گفتین انجام دادم اما برا قاب عکسایی که من مد نظر دارم خوب نشد یعنی ایراد داشت کلا :D<br>&nbsp;
    نقل قول نوشته شده توسط Javidhb مشاهده تاپیک
    باید کدتون رو بزارید....<br><br>ببینید این بدردتون میخوره: http://jsfiddle.net/D8yYP/
    <br> <br>

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    شما میری با یک متغییر سراسر مثلا مقدار پارامتر هاشو می خونی بعد توی اکشن mouselevel میای و اونا رو به عنوان اندازه های اخری میدی
    اما اینو فراموش کردی که این ها متغییرن یعنی با رفتن موس از روی یک عکس به عکس بعدی مقدار داخلی این متغییر ها عوض میشه و در نتیجه عکس که بازه به حالت کوچیک عکسی که در حال باز شدن میره

    شما برای حل این مشکل باید مقداری صفت ها رو (همونایی که // کردی) رو با پارامتر this توی اکشن mouselevel بخونی و به متد animate بدی

  26. #26

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    لطفا کد رو برام بذار

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    خب سورس کد رو می ذاشتی تغییراتو روش انجام میدادم بت می دادم

  28. #28

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    من هرکار میکنم اینجا نمیتونم کد بنویسم همش راست چین میشه کدهام بهم میریزه عکسشو که گذاشتم :)وردش رو گذاشتم تو ایمیلتون لطفا چک کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله الهام قدوسی : چهارشنبه 10 مهر 1392 در 10:28 صبح

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: شکل های متحرک در jquery

    خب راس چین بشه
    بعدشم کد ها بعد از این که مطلب درج شد برای دیگران درس نشون داده میشه خودتم می خوای درست نشون داده بشه یک رفرش بعدش بزن

تاپیک های مشابه

  1. نمایش شکل های گرافیکی
    نوشته شده توسط Matin_t در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1385, 07:45 صبح
  2. استفاده از عکس های متحرک برای کلید یا بکگراند
    نوشته شده توسط taherbaghal در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 13:37 عصر
  3. پنجره های متحرک داخل محیط VS.Net
    نوشته شده توسط leilav_1984 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1384, 10:49 صبح
  4. button با شکل های متفاوت
    نوشته شده توسط آتوسا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1384, 03:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •