نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل پس از PostMessage

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    مشکل پس از PostMessage

    سلام دوستان
    من یه متنی رو از طریق پست مسیج به یه تکست باکس می فرستم خوب بعد بایستی برم روی اون تکست باکس کلیک کنم تا نشون داده شه . چرا ؟؟؟؟ در ضمن تکست باکس توی یه برنامه دیگست ! دقیقا مشکلم اینجاست که چرا باید من کلیک کنم تا نشون داده شه ؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل پس از PostMessage

    HDC hdc = GetWindowDC(hWnd);
    SendMessage(hWnd, WM_PAINT, (WPARAM)hdc, 0);
    ReleaseDC(hdc);

    Source:
    http://www.programmersheaven.com/mb/...aint/?S=B20000

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    نقل قول: مشکل پس از PostMessage

    دوست عزیز .اگه امکانش وجود داره توضیح بدین HDC چه نوع ایه . و من باستی چیکار کنم تا بتونم تعریف کنمش و Visual ایراد نگیره . لطفا کامل راهنمایی کنید من میتدی هستم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    نقل قول: مشکل پس از PostMessage

    دوستان لطفا راهنمایی کنید . سپاسگذارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل پس از PostMessage

    HDC همون IntPtr ه.کدی که دادم C++‎ ه.این توابه هم در user32 هستند.
    اگر هر کدوم از کلماتی که توی کد هست رو که جست و جو کنید گوگل حداقل چند ده هزار تا نتیجه براتون میاره.

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •