نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

  1. #1

    Question باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    سلام

    من یه گالری عکس درست کردم و یه عکس کوچیک بعنوان پیش نمایش گذاشتم میخوام رو عکس کلیک بشه با نمایشگر عکس خود ویندوز نمایش بده
    Shell "explorer.exe app.path & \Pic\gallery\1\1.jpg"

    این کدو میزنم کار نمی کنه

    چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    کسی نمی دونه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    به این شکل عمل کنید :


    Shell "explorer.exe " & app.path & "\Pic\gallery\1\1.jpg"

  4. #4

    نقل قول: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    سلام یه نکته دیگه دستور شل یه خصیصه دیگه که داره اینه میشه پنجره image viwe شما رو max-min-normalکنه و اینکار رو با اعداد 0تا5میتونید انجام بدید
    مثال
    Shell "explorer.exe " & app.path & "\Pic\gallery\1\1.jpg",0

    این پنجرتون رو پنهان میکنه و اگه 1 بزارید تمام صفحه میشه

  5. #5

    نقل قول: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    مرسی دوستان درست شد

  6. #6

    نقل قول: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    متاسفانه این کد یه مشکل داره !

    وقتی تو محیط ویزوال بیسیک می نویسم درسته عکس باز میشه
    اما وقتی خروجی میکنم و فایل ستاپشو نصب میکنم رو ویندوز عکسو باز نمیکنه ! فقط پوشه مای داکیومنت رو باز میکنه !
    مشکلش کجاست
    مسیر هم درسته
    app.path

  7. #7

    نقل قول: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    دوستان لطفا اگه مشکل رو میدونید راهنمایی کنید

  8. #8

    نقل قول: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    سلام علیکم
    از ShellExecute استفاده کنید:

    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long

    Private Sub Command1_Click()
    ShellExecute Me.hwnd, "open", App.Path & "\Pic\gallery\1\1.jpg", vbNullString, vbNullString, vbNormalFocus
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  9. #9

    نقل قول: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    دوست عزیز کد شما تو خود برنامه کار میکنه درست اما وقتی نصب میکنم رو ویندوز نه اصلا هیچ عملی نمی کنه ! این کد رو تو general فرم مینویسم
    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long

    و اینو تو image-click

    ShellExecute Me.hwnd, "open", App.Path & "\Pic\gallery\1\1.jpg", vbNullString, vbNullString, vbNormalFocus
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 مهر 1392 در 15:43 عصر

  10. #10

    نقل قول: باز کردن عکس ها از مسیر برنامه در گالری عکس ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط saeed.tgold مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کد شما تو خود برنامه کار میکنه درست اما وقتی نصب میکنم رو ویندوز نه اصلا هیچ عملی نمی کنه ! این کد رو تو general فرم مینویسم
    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long

    و اینو تو image-click

    ShellExecute Me.hwnd, "open", App.Path & "\Pic\gallery\1\1.jpg", vbNullString, vbNullString, vbNormalFocus
    کد مشکلی نداشت، چک کنید که پوشه Pic\Gallery\1 در مسیر برنامه کامپایل شده وجود داشته باشه، اگر همچنان مشکل پابرجا بود نمونه سورس از مشکل هم ضمیمه تاپیک کنید

    برای بررسی دقیق تر تابع زیر را بررسی کنید (در صورت بروز خطا پیام متناظر ظاهر میشه)
    Public Sub Run(sPath$)
    Dim iSERet%
    iSERet% = ShellExecute(Me.hwnd, "open", sPath$, vbNullString, App.Path, vbNormalFocus)

    Select Case iSERet:
    Case 0: MsgBox "The operating system is out of memory or resources.", vbCritical
    Case 2: MsgBox "The specified file was not found", vbCritical
    Case 3: MsgBox "The specified path was not found.", vbCritical
    Case 5: MsgBox "Windows 95 only: The operating system denied access to the specified file complete the operation.", vbCritical
    Case 10: MsgBox "Wrong Windows version", vbCritical
    Case 11: MsgBox "The .EXE file is invalid (non-Win32 .EXE or error in .EXE image).", vbCritical
    Case 12: MsgBox "Application was designed for a different operating system", vbCritical
    Case 13: MsgBox "Application was designed for MS-DOS 4.0", vbCritical
    Case 15: MsgBox "Attempt to load a real-mode program", vbCritical
    Case 16: MsgBox "Attempt to load a second instance of an application with non-readonly data segments", vbCritical
    Case 19: MsgBox "Attempt to load a compressed application file", vbCritical
    Case 20: MsgBox "Dynamic-link library (DLL) file failure", vbCritical
    Case 26: MsgBox "A sharing violation occurred.", vbCritical
    Case 27: MsgBox "The filename association is incomplete or invalid. because the request timed out.", vbCritical
    Case 29: MsgBox "The DDE transaction failed.", vbCritical
    Case 30: MsgBox "The DDE transaction could not be completed because other DDE transactions were being processed.", vbCritical
    Case 31: MsgBox "There is no application associated with the given filename extension.", vbCritical
    Case 32: MsgBox "Windows 95 only: The specified dynamic-link library was not found.", vbCritical
    End Select

    End Sub


    برای مثال:

    Private Sub Image1_Click()
    Call Run(App.Path & "\Pic\gallery\1\1.jpg")
    End Sub


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : پنج شنبه 11 مهر 1392 در 10:22 صبح
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در کد باز کردن فایل ورد در مسیر برنامه
    نوشته شده توسط moghadam1372 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 فروردین 1392, 15:46 عصر
  2. باز کردن فایل pdf از طریق برنامه
    نوشته شده توسط tandis1882 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1386, 12:22 عصر
  3. باز کردن word و paint در برنامه
    نوشته شده توسط pantea_l62 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 10:20 صبح
  4. باز کردن فایل PowerPoint از طریق برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 بهمن 1382, 07:28 صبح
  5. باز کردن فایل EXE از طریق برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 02:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •