نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

  1. #1

    ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

    سلام
    دوستان من کامپوننت media player رو اضافه کردم
    ولی نمیدونم حالا چطوری فایل صوتیم رو بهش ربط بدم که باMedia کنترلش کنم
    ممنون میشم
    کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله javady_joon : جمعه 29 شهریور 1392 در 21:18 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

    با یه OpenFileDialog فایل صوتیت و یا تصویریت و به مدیا پلیر بفرست !

  3. #3

    نقل قول: ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

     OpenFileDialog ofd = new OpenFileDialog();
    axWindowsMediaPlayer1.currentPlaylist.appendItem(a xWindowsMediaPlayer1.newMedia(ofd.FileName));
    axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.play();

  4. #4

    نقل قول: ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

    آقا ما مثل شما حرفه ای نیستیم
    لطفا میشه یکمی بیشتر توضیح بدی؟؟

  5. #5

    نقل قول: ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

    نقل قول نوشته شده توسط farhad.k.t مشاهده تاپیک
    axWindowsMediaPlayer1.currentPlaylist.appendItem(a  xWindowsMediaPlayer1.newMedia("strpath"));
    axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.play();
    آقا این کد کامپوننتمه
    (privatevoid axWindowsMediaPlayer1_Enter(object sender, EventArgs e

  6. #6

    نقل قول: ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

    اگه منظور پخش موسقیه :

    axWindowsMediaPlayer1.URL = @"C:\Users\Public\Music\Sample Music\Kalimba.mp3";

  7. #7

    نقل قول: ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

    کدبالا اول یک openfiledialog تعریف و اجرا می کند و سپس path فایل انتخاب شده به لیست پخش WMP اضافه می کند و سپس اجرا می کند.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

    WindowsFormsApplication1.zip

    ببین اگه جایی شو نفهمیدی بگو.

  9. #9

    نقل قول: ربط دادن فابلهای صوتی به کامپوننت Media player

    اگر می خواهید کامپوننت پربار تر و بهتری بسازید بهتر است از ترکیب کامپوننت های NAudio استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن آدرس فیلم در media player
    نوشته شده توسط h.rezaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 19:28 عصر
  2. سوال: کامپوننت Windows Media Player
    نوشته شده توسط amirhossein.h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 19:50 عصر
  3. سوال: کد قرار دادن فیلم در کامپوننت windows media player
    نوشته شده توسط amirhossein.h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 23:33 عصر
  4. آموزش: قرار دادن Media Player و پخش آهنگ
    نوشته شده توسط m0riiii در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 15:59 عصر
  5. کامپوننت Windows media player
    نوشته شده توسط seniamail در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1388, 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •