نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال اطلاعات به دیتا بیس روی سی پنل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    ارسال اطلاعات به دیتا بیس روی سی پنل

    سلام من میخوام از طریق برنامه تحت ویندوز اطلاعات رو به دیتا بیس سرور ارسال کنم
    چه طوری اطلاعات رو به دیتا بیس سرور ارسال کنم
    اگه میشه یک نمونه کد باشه ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: ارسال اطلاعات به دیتا بیس روی سی پنل

    دوستان خیلی ضروریه ممنون میشم کمکم کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال اطلاعات به دیتا بیس روی سی پنل

    کانکشن استرینگ آی پی سرور تعریف کن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: ارسال اطلاعات به دیتا بیس روی سی پنل

    میشه یک مثال بزنید - یوز پس سرور رو چطور ارسال کنم ؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: ارسال اطلاعات به دیتا بیس روی سی پنل

    کسی نیست یک مثال به من بده ؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: ارسال اطلاعات به دیتا بیس روی سی پنل

    دوستان همچنان منتظرم !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: ارسال اطلاعات به دیتا بیس روی سی پنل

    ببین داداش باید تو اینترنت در باره remote sql
    و یا Web service اطلاعات پیدا کنی ، چون میشه از برنامه به دیتابیس وصل شد ولی مشکلاتی داره ، مثلا امن نیست .
    در کل اگه خواستی وصل شی همون جوری که به دیتابیس وصل میشی ، باید آدرس سرورو بدی .

    SQLOBJ.Connect2DB("SERVER=آدرس سرور\\SQLEXPRESS;DATABASE=نام دیتابیس;UID=نام یوزر;pwd=پسورد");


تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل
    نوشته شده توسط nima_8m در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1392, 20:48 عصر
  2. مشکل در نمایش اطلاعات از دیتا بیس بر روی لیبل
    نوشته شده توسط reza97 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1391, 10:36 صبح
  3. مبتدی: نشان دادن اطلاعات از دیتا بیس بر روی textbox
    نوشته شده توسط aliburnout در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 اسفند 1389, 14:46 عصر
  4. ارتباط با دیتا بیس روی سرور بیچاره ام کمکم کنید
    نوشته شده توسط Mona-Manochehry در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 20:41 عصر
  5. خواندن اطلاعات از دیتا بیس
    نوشته شده توسط mostafa313 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 آبان 1383, 05:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •