نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در نتیجه یک DialogResult

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    مشکل در نتیجه یک DialogResult

    سلام .

    در خیلی برنامه ها دیدیم که موقع خروج یک اخطار مبنی بر اطمینان کاربر از خروج می باشد

    منم یک کدی نویشتم به شکل زیر در رویداد Form Closing فرم خودم


    if (MessageBox.Show("خروج از برنامه", "آیا مطمئن هستید ؟ ", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.None, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign) == DialogResult.Yes)
    {
    Application.Exit();
    }


    مشکل اینجا است که چه Yes بزنم و چه No بزنم ، کد Application.EXIT که مربوط به خروج هست اجرا میشه

    به نظر شما کجای کار اشکال داره !؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: مشکل در نتیجه یک DialogResult

    نقل قول نوشته شده توسط dev-dev-dev مشاهده تاپیک
    سلام .

    در خیلی برنامه ها دیدیم که موقع خروج یک اخطار مبنی بر اطمینان کاربر از خروج می باشد

    منم یک کدی نویشتم به شکل زیر در رویداد Form Closing فرم خودم


    if (MessageBox.Show("خروج از برنامه", "آیا مطمئن هستید ؟ ", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.None, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign) == DialogResult.Yes)
    {
    Application.Exit();
    }


    مشکل اینجا است که چه Yes بزنم و چه No بزنم ، کد Application.EXIT که مربوط به خروج هست اجرا میشه

    به نظر شما کجای کار اشکال داره !؟
    یه شرط else اضافه کن

    e.cancel=true;
    آخرین ویرایش به وسیله sohil_ww : شنبه 30 شهریور 1392 در 20:51 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: مشکل در نتیجه یک DialogResult

    ببین شرط بذار که اگه no رو زد
    e.cancel=true;
    حالتی که yes رو بزنه تو شرط قرار نده برنامه خودش خارج میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen gh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شهر آفتاب سوزان
    پست
    159

    نقل قول: مشکل در نتیجه یک DialogResult

      var dialogResult = MessageBox.Show(@" مایل به خروج هستید؟", @"Exit", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question);

    if (dialogResult == DialogResult.No)
    {

    e.Cancel = true;

    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نتیجه جستجو در کاراکترهای " ا " و " آ "
    نوشته شده توسط iran-network در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1391, 19:20 عصر
  2. مشکل در نتیجه برنامه در سی پلاس
    نوشته شده توسط majid_i68 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 18 آذر 1391, 10:00 صبح
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 23:28 عصر
  4. مشکل نمایش نتیجه جستجو در بانک داده SQL
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 12:08 عصر
  5. چاپ پیغام در asp.net و مشکل نمایش نتیجه جستجو درDataGrid
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1383, 20:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •