نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

  1. #1

    Question پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    سلام دوستان
    راهی هست که فایل های mp3 رو در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت پخش کنیم


  2. #2

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    یعنی میخوای کنترلش رو هم بدون کامپوننت انجام بدی؟؟
    یا نه مهم فقط برات پخش کردن و Stop اش هست؟؟

  3. #3

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    یعنی میخوای کنترلش رو هم بدون کامپوننت انجام بدی؟؟
    یا نه مهم فقط برات پخش کردن و Stop اش هست؟؟
    فقط می خوام پخش بشه زمانی که فرم لود می شه
    مثل فایل های کرک
    نمی خوام از فرمت دیگه ای استفاده کنم فقط می خوام mp3رو پخش کنم

  4. #4

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    با سلام
    یک کلاسی بود فک میکنم تحت عنوان SoundPlayer که با اون میتونستید یک فایل صوتی رو پخش کنید. البته الان درست حضور ذهن ندارم . اما برای این کار نیازی به کامپوننت نیست

    موفق و پیروز باشید
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی رحیم زاده : سه شنبه 02 مهر 1392 در 13:05 عصر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hamedAdmin
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    58

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    System.Diagnostics.Process.Start("[Path].mp3");

  6. #6

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    پس اول media رو use کن
    بعد هم توی بدنه ی form این کد رو بنویس
     
    SoundPlayer sr = newSoundPlayer();
    string path = "C:\\Windows\\Media\\ding.wav";
    sr.SoundLocation = path;
    sr.Play();


  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    با سلام.
    از کلاس System.Windows.Media.MediaPlayer استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  8. #8

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    پس اول media رو use کن
    بعد هم توی بدنه ی form این کد رو بنویس
     
    SoundPlayer sr = newSoundPlayer();
    string path = "C:\\Windows\\Media\\ding.wav";
    sr.SoundLocation = path;
    sr.Play();

    ممنون دوست عزیز می خوام فرمت mp3 رو پخش کنم

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار hamedAdmin
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    58

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    فکر نمیکنم دیگه راهی راحت تر از کد زیر پیدا کنی! امتحانش کن
    System.Diagnostics.Process.Start("[Path].mp3");


    البته به جای [path] مسیر فایلتو بنویس.البته درصورتی که کنار فایل اجراییت قرار نداشته باشه.
    بازم مشکلی باهاش داری؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط hamedAdmin مشاهده تاپیک
    فکر نمیکنم دیگه راهی راحت تر از کد زیر پیدا کنی! امتحانش کن
    System.Diagnostics.Process.Start("[Path].mp3");


    البته به جای [path] مسیر فایلتو بنویس.البته درصورتی که کنار فایل اجراییت قرار نداشته باشه.
    بازم مشکلی باهاش داری؟
    اینطوری برنامه winmap باز میشه.
    هیچ برنامه ای باز نشه و بخونه چطوریه؟

  11. #11

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    دوست عزیز WundowsMediaPlayer را add کنید و سپس visible آن را غیرفعال کنید...

  12. #12

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط farhad.k.t مشاهده تاپیک
    دوست عزیز WundowsMediaPlayer را add کنید و سپس visible آن را غیرفعال کنید...
    مرسی دوست عزیز
    من می خوام بدونم ایا بدون کامپوننت راهی وجود داره یا نه
    مثل فایل های کرک

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط farhad.k.t مشاهده تاپیک
    دوست عزیز WundowsMediaPlayer را add کنید و سپس visible آن را غیرفعال کنید...
    چطوری باید add بشه؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط farhad.k.t مشاهده تاپیک
    دوست عزیز WundowsMediaPlayer را add کنید و سپس visible آن را غیرفعال کنید...
    این که فرمت wav رو پخش می کنه.
    mp3 رو چه جوری می شه پخش کرد؟؟؟

  15. #15
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: پخش فایل mp3 در سی شارپ بدون استفاده از کامپوننت

    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پخش فایل mp3 بدون استفاده از کنترل مدیا پلیر و بدون استفاده از کامپوننت
    نوشته شده توسط aliman12 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 13:29 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 23:30 عصر
  3. سوال: پخش فایل MP3 در برنامه
    نوشته شده توسط baghozi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1388, 19:30 عصر
  4. پخش فایل mp3
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 21:30 عصر
  5. پخش فایل mp3 توسط VB.Net
    نوشته شده توسط fotrosi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •