نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انجام یا عدم انجام کار با کلیک بر روی yes و No

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    انجام یا عدم انجام کار با کلیک بر روی yes و No

    می خوام زمانیکه روی یک باتن کلیک میشه ابتدا از کاربر پرسیده بشه که می خواد اون عمل انجام بده یا نه و اگر روی yes کلیک شد انجام بشه

  2. #2

    نقل قول: انجام یا عدم انجام کار با کلیک بر روی yes و No


    if MessageDlg('Question', mtError, [mbYes, mbNo], 0) = mrYes then
    ShowMessage('Yes')
    else
    ShowMessage('No');

    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: انجام یا عدم انجام کار با کلیک بر روی yes و No

    با این کار فقط پیغام نمایش داده میشه
    دستورات مورد نظر رو باید بعد نمایش پیغام |YES یا NO ،قرار بدیم ؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: انجام یا عدم انجام کار با کلیک بر روی yes و No

    واقعا بعیده از شما.
    دستورات مورد نظر رو به جای نمایش پیغام قرار بدید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: انجام یا عدم انجام کار با کلیک بر روی yes و No


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1392, 06:52 صبح
  2. سوال: انجام خودکار کار ها در سایت روی سرور در زمان خاص
    نوشته شده توسط mohsen-unique در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 15:25 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1390, 10:34 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 17:46 عصر
  5. راست کلیک بر روی لیست باکس و انجام شدن عمل کلیک
    نوشته شده توسط ali_1234 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1388, 11:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •