نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمايش يک table در dataGridVieW

  1. #1

    نمايش يک table در dataGridVieW

    با سلام
    فرض بر اين که ميخواهيم با لود فرم ،تمام سطر هاي 2تا فيلد يک table را در dataGridVieW نشون بديم. چه کدي با يد موقع لود بنويسم
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: نمايش يک table در dataGridVieW

    اين كار به دو بخش تقسيم ميشه
    اول واكنش اطلاعات از بانك اطلاعاتي
    مشخص كنيد بانكتون چيه sqlserver,sqlite,access,xml,excel,....
    مشخص كنيد از چه روشي ميخواين استفاده كنين ef,linq,ado,....
    دوم ريختن اطلاعات داخل dgv

    حالا تو كدوم بخش مشكل دارين؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: نمايش يک table در dataGridVieW

    دو تا ستون مورد نظرتون رو داخل دیتا گرید ویو ایجاد کنید
    سپس dgv.DataSource=dt

    یا روش بهتر اینه با یک دیتور سلکت دو فیلد مورد نظر رو با تمام سطرها بدست بارید و داخل گرید قرار بدبد
    select field1,field2 from yourtb و نتیجه کوئری رو داخل یک جدول قرار بدید و سپس
    dgv.DataSource=dt

  4. #4

    نقل قول: نمايش يک table در dataGridVieW

    بانکم sql
    به روش ado

    DataTable daftarche = new DataTable();
    daftarche.Columns.Add("شرح سوال ");
    daftarche.Columns.Add("گزينه 1 ");
    daftarche.Columns.Add("گزينه 2 ");
    daftarche.Columns.Add("گزينه 3 ");
    daftarche.Columns.Add("گزينه 4 ");
    for (int i = 0; i < 4; i++)
    {
    DataRow dr = daftarche.NewRow();
    dr["شرح سوال "] = "sharh";
    dr["گزينه 1 "]= "g1";
    dr["گزينه 2 "] = "g2";
    dr["گزينه 3 "] = "g3";
    dr["گزينه 4 "] = "g4";


    daftarche.Rows.Add(dr);
    }
    dw.DataSource = daftarche;


    تا اينجا هم از روي يه pdf اموزش پيش رفتم.ولي ميخوام بجاي g1 و... اطلاعات ديتابيسو بياره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر سایز table در datagridview
    نوشته شده توسط darkness-king در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 22:03 عصر
  2. مشكل در نمايش اطلاعات روي datagridview
    نوشته شده توسط radan63 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1387, 12:11 عصر
  3. در مورد محدود كردن نمايش ركوردها در Datagridview
    نوشته شده توسط s.k711 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 13:05 عصر
  4. علت نمايش اطلاعات دوبار DataGridView
    نوشته شده توسط saeed razaee در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 15:00 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1387, 15:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •