نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با کاراکتر های فارسی در MYSQL

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار مهدی اسماعیلی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    مشکل با کاراکتر های فارسی در MYSQL

    سلام دوستان،
    خسته نباشید

    بنده نوع پایگاه داده و جدول ها را روی utf8_general_ci تنظیم کرده ام
    اما وقتی از طریق پی اچ پی یک داده را insert میکنم ، کلمه در پایگاه داده به این شکل در میاد : سپاهان (وقتی دستی وارد میکنم این مشکل نیست)
    utf8_general_persian هم همین مشکل را دارد
    چطوری میتونم این مشکل را رفع کنم ؟

    خیلی ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: مشکل با کاراکتر های فارسی در MYSQL

    اصلاً اگه قبلش سرچم نمیکردین ،و فقط به تاپیک های ایجاد شده نگاه میکردین میدیدن که یکی دیگه هم همین سوالو دیروز پرسیده بود.
    ناخوانا شدن اطلاعات پس از واردکردن به پایگاه داده
    واسه حل مشکلتونم به لینک زیر برین :

    رفع مشکل نمایش/ذخیره بهم ریخته حروف فارسی در Database
    آخرین ویرایش به وسیله ابوذر محمودی : سه شنبه 02 مهر 1392 در 13:14 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل بازیابی داده های فارسی mysql با استفاده از TSQLConnection dbx
    نوشته شده توسط Borland.C در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1391, 19:46 عصر
  2. سوال: مشکل با کاراکتر های فارسی mysql
    نوشته شده توسط mojtaba00 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1390, 21:09 عصر
  3. مشکل نمایش داده های فارسی در Java
    نوشته شده توسط abdollahi در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1384, 06:55 صبح
  4. من یک مشکل در textbox های فارسی و لاتین نویسی دارم
    نوشته شده توسط علیا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 بهمن 1382, 13:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •