نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

    سلام.
    بنده با نرم افزار WinRAR برنامه خودم رو Portable می کنم ولی تغیرات برنامه در Settings و پایگاه داده من که ازنوع SQl Express هستش ذخیره نمی شود.
    آیا راهی هست که تغیرات هم ذخیره شود؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

    تنها کاری که میتونی بکنی اینه که برنامه موقع اجرا این فایل ها رو در صورت عدم وجود در یک پوشه ثابت مثل %USERPROFILE% یا %APPDATA% کپی کنه و از اونها استفاده کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    تنها کاری که میتونی بکنی اینه که برنامه موقع اجرا این فایل ها رو در صورت عدم وجود در یک پوشه ثابت مثل %USERPROFILE% یا %APPDATA% کپی کنه و از اونها استفاده کنه.
    سلام از توجه شما ممنون این مثالها رو ببیند.
    ایل ها رو در صورت عدم وجود
    همه فایل ها قابل دست رس هستند داخل همون فایل که با وین رر ساخته شده است؟ Debug.exe
    وقتی Debug.exe رو اجرا می کنم بعضی مواقع درست عمل می کنه و بعضی مواقع هم نه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    سلام از توجه شما ممنون این مثالها رو ببیند.

    همه فایل ها قابل دست رس هستند داخل همون فایل که با وین رر ساخته شده است؟ Debug.exe
    وقتی Debug.exe رو اجرا می کنم بعضی مواقع درست عمل می کنه و بعضی مواقع هم نه.
    نمیدونم علتش چیه(نتونستم دقیق نگاه کنم.ساعت ۲ صبحه)
    اگر من بودم خودم رو خیلی به این همه چیز وابسته نمیکردم.
    از upx استفاده کردی؟ممکنه جواب کارت رو بده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    نمیدونم علتش چیه(نتونستم دقیق نگاه کنم.ساعت ۲ صبحه)
    اگر من بودم خودم رو خیلی به این همه چیز وابسته نمیکردم.
    از upx استفاده کردی؟ممکنه جواب کارت رو بده.
    نه.چی هست می شه بیشتر توضیح بدین؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    حالا خط دستور من برای ساختن یه فایل واحد و پروتیبل و پک شده چه طوری هست؟
    ممنون.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

    upx myfile.exe

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    upx myfile.exe
    سلام ظاهر شما متوجه نشید که چه اتفاقی افتاده
    تمام فایل هال و dll ها و mdf ها درون یک فایل هستش طبق مثالی که برایتون گذاشتم. Debug.rar‏

    این دستور upx myfile.exe شما که فقط یک فایل رو فشرده سازی می کنه.

    هیچ پارامتری نداره که تمام dllها و دیگر فایل های مورد نیاز رو بگیرد و یک فایل اجرای بسازد. مثل نرم افزار winrar

    طبق فرامیش خودتون
    از upx استفاده کردی؟ممکنه جواب کارت رو بده.
    معلموم نیست که با این نرم افزار بشه این کار رو کرد درسته؟

  10. #10
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR

    با سلام.
    از نظر من Winrar ابزار مناسبی برای portable کردن برنامه های .net نیست.
    در ساده ترین حالت برای کاری که شما قصد انجامش رو دارید، استفاده از resource می تواند گزینه مناسبی باشد.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از WinRAR
    نوشته شده توسط speralda در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 اسفند 1392, 23:01 عصر
  2. ساخت نرم افزار حسابداری و مالی و اداری
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1383, 03:44 صبح
  3. ذخیره نشدن اطلاعات بعد از post کردن آن
    نوشته شده توسط tazekar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 04:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •