نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    Thumbs up ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    سلام.

    چندی پیش اقدام به نوشتن برنامه مدیریت مطب نمودم . از امکانات نرم افزار به شرح ذیل :

    1- پذیرش بیمار های بیمه آزاد - خدمات درمانی - تامین اجتماعی - نیروهای مسلح - کمیته امداد امام خمینی (ره)

    2- هوشمند بودن پذیرش و تولید شماره پرونده توسط نرم افزار

    3-تفکیک آیتم های پذیرش برای بیمه های مختلف و صرفه جویی در زمان

    4- لیست بیماران با امکان فیلتر گذاری تاریخ و زمان و جستجو های مختلف (بازه زمانی - نام و نام خانوادگی - شماره پرونده )

    5 -ویرایش اطلاعات بیماران به صورت کامل ( امکان جستجوی بیماران در این فرم بر اساس نوع بیمه ، شماره پرونده و ...)

    6- نوبت دهی و تعیین وقت قبلی برای بیماران

    7- رزرو روز جراحی و تعیین بیمارستان آن

    8- امکان افزودن انواع مختلف خدمت های درمانی

    9- امکان استفاده از قلم نوری برای پزشک ، جهت ثبت مشاهدات و اطلاعات درمانی بیمار

    10-امکان اسکن عکس بیماران و نمایش آن در گالری عکس به تفکیک هر بیمار

    11-امکان اسکن آزمایشات و مدارک بیماران و نمایش آن در گالری مربوطه به تفکیک هر بیمار

    12-لیست تعرفه خدمت های درمانی و درصد ها و .... به تفکیک هر بیمه

    13- امکان تهیه گزارشات بیمه های خدمات درمانی ، تامین اجتماعی ، نیروهای مسلح، کمیته امداد در قالب فرمت XML و فرم ها و گزارشات و لیست های مربوطه

    14- امکان ثبت مخارج مطب و مدیریت صندوق

    15- امکان تعیین حق دسترسی کاربران

    16- صدور انواع گزارشات به شرح ذیل :
    A ) کارت بیمار
    B ) رسید بیمار
    C ) صندوق
    D ) مخارج مطب
    E ) نوبت دهی های انجام شده
    F ) نوبت ها و روز های رزرو شده جراحی


    از ایـــــــن لیــــــــنــــــــک هم می توانید تعدادی تصاویر نرم افزار را دانلود کنید به حجم کمتر از 3 مگابایت

    لینک تعداد از تصاویر آپلود شده

    لینک 1
    لینک 2
    لینک 3
    لینک 4

    ممنون میشم ارزیابی و ایراد هاشو بگید و همچنین قیمت گذاری هم بشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    قیمت رو حالا بیخیال بشیم . خودم نظرم اینه 1.5 میلیون تومان و ماهی 50 هزار پشتیبانی

    ارزیابی قنی و تخصصی ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    کسی نبود ؟ اطلاعات فنی ؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    شرکت فنی مهندسی داده اوران ارائه دهنده سیستم های نوبت دهی بیسیم
    سایت:http://www.dadehavaran.com/

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ساره تاجیک مشاهده تاپیک
    شرکت فنی مهندسی داده اوران ارائه دهنده سیستم های نوبت دهی بیسیم
    سایت:http://www.dadehavaran.com/
    الان این پست شما چه ربطی به تاپیک داره ؟

  8. #8

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    سلام.

    چندی پیش اقدام به نوشتن برنامه مدیریت مطب نمودم . از امکانات نرم افزار به شرح ذیل :

    1- پذیرش بیمار های بیمه آزاد - خدمات درمانی - تامین اجتماعی - نیروهای مسلح - کمیته امداد امام خمینی (ره)

    2- هوشمند بودن پذیرش و تولید شماره پرونده توسط نرم افزار

    3-تفکیک آیتم های پذیرش برای بیمه های مختلف و صرفه جویی در زمان

    4- لیست بیماران با امکان فیلتر گذاری تاریخ و زمان و جستجو های مختلف (بازه زمانی - نام و نام خانوادگی - شماره پرونده )

    5 -ویرایش اطلاعات بیماران به صورت کامل ( امکان جستجوی بیماران در این فرم بر اساس نوع بیمه ، شماره پرونده و ...)

    6- نوبت دهی و تعیین وقت قبلی برای بیماران

    7- رزرو روز جراحی و تعیین بیمارستان آن

    8- امکان افزودن انواع مختلف خدمت های درمانی

    9- امکان استفاده از قلم نوری برای پزشک ، جهت ثبت مشاهدات و اطلاعات درمانی بیمار

    10-امکان اسکن عکس بیماران و نمایش آن در گالری عکس به تفکیک هر بیمار

    11-امکان اسکن آزمایشات و مدارک بیماران و نمایش آن در گالری مربوطه به تفکیک هر بیمار

    12-لیست تعرفه خدمت های درمانی و درصد ها و .... به تفکیک هر بیمه

    13- امکان تهیه گزارشات بیمه های خدمات درمانی ، تامین اجتماعی ، نیروهای مسلح، کمیته امداد در قالب فرمت XML و فرم ها و گزارشات و لیست های مربوطه

    14- امکان ثبت مخارج مطب و مدیریت صندوق

    15- امکان تعیین حق دسترسی کاربران

    16- صدور انواع گزارشات به شرح ذیل :
    A ) کارت بیمار
    B ) رسید بیمار
    C ) صندوق
    D ) مخارج مطب
    E ) نوبت دهی های انجام شده
    F ) نوبت ها و روز های رزرو شده جراحی


    از ایـــــــن لیــــــــنــــــــک هم می توانید تعدادی تصاویر نرم افزار را دانلود کنید به حجم کمتر از 3 مگابایت

    لینک تعداد از تصاویر آپلود شده

    لینک 1
    لینک 2
    لینک 3
    لینک 4

    ممنون میشم ارزیابی و ایراد هاشو بگید و همچنین قیمت گذاری هم بشه
    سلام

    خسته نباشید ؛ من نتونستم تصاویر یا لینک هاییی رو که دادین بررسی کنم ولی در رابطه با قیمت گذاری به یک نکته باید اشاره کنم که خودتون اشاره نکرده بودین.
    • زبان برنامه نویسی این نرم افزار چی هستش؟
    • نوع بانک اطلاعاتی چی هستش؟
    • کلا در رابطه با اطلاعات فنی نرم افزارتون باید توضیحاتی بدین چون فقط امکانات مهم نیست ! کیفیت در ساختار و کد نویسی , کیفیت در رابط کاربری و ... همه اینها مهم هستند.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    زبان برنامه نویسی C#‎ و از Ado.NET استفاده شده است

    دیتابیس هم SQL می باشد

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟


  11. #11

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    زبان برنامه نویسی C#‎‎‎‎‎ و از Ado.NET استفاده شده است

    دیتابیس هم SQL می باشد
    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    بسیار خب...
    اولا خسته نباشید بابت زحمتی که کشیدین هرچقدر وقت گذاشتین جای تحسین داره.

    ولی بریم سراغ اصل مطلب از نظر فنی نمیشه به صورت دقیق بررسی کرد چون فقط چندتا عکس رو دیدم ولی به هر حال قیمت 1.5 میلیون خیلی زیاده برای این نرم افزار ! چیزی حدود 350 تا 400 تومن حد اکثر میتونید قیمت بدین مگر اینکه اگه این نرم افزار به صورت اختصاصی باشه (منظورم این هست که فقط برای یک شخص به صورت سفارشی نوشته شده باشه ) در این صورت میتونید کمی قیمت رو بالاتر بدین ولی بازهم نمیرسه به 1.5 میلیون تومن !
    قیمت پایه نرم افزار رو خیلی بالا زدین اون رو بیارید پایین و قیمت پشتیبانی رو هم همون 50 تومن الی 100 تومن در نظر بگیرید به نظر من با این شرایط بتونید موفق بشید.

    به این توجه کنید که خروجی گرفتن و فروختن نرم افزار مهم نیست ؛ در قدم اول مهم اینه که پروژه شما شکست نخوره !

    و اما در مورد مشکلات :


    • نرم افزار شما تحت C#‎‎‎‎ هست و کاملا Managed شده توسط سیستم عامل Windows کار خواهد کرد (پس محدودیت بر روی اجرای پلتفرم داریم و (پرفرمنس کمتر و وابستگی کامل به سیستم عامل) این ها خاصیت های دات نت هستند نه تنها C#‎‎‎‎ بلکه VB.NET هم همینطوره.
    • در رابطه با رابط کاربری مشخصه از کامپوننت های خاصی برای ظاهرش هم استفاده شده که این حجم گرافیکی رو میبره بالا و نرم افزار پر ابوهت دیده میشه در حالی که به نظرم همچین حجم امکاناتی درش وجود نداره ! برای مثال آیا امکانات خاصی در این سیستم شما ارائه شده ؟ مثلا : مدیریت دیتابیس / پشتیبانی گرفتن و ریستور کردن و کارهایی از این قبیل که به صورت انحصاری روی نرم افزار شما باید باشه و در کل ظاهر نرم افزار شما شبیه همه نرم افزار های ایرانی هستش که میشه دید یعنی منحصربفرد طراحی نکردین !
    • نوع درایو دیتابیس شما باز روی .NET هست پس اینهم کاملا مدیریت شده توسط سیستم عامله (پرفرمنس کمتر / مشکلات در صورت نبودن موارد لازم)


    با این شرایط اگر نرم افزار شما درگیر پروسه در حجم اطلاعاتی بالا مخصوصا در سیستم های ضعیف بشه کمی مشکل ساز خواهد بود.


    حالا اگه نرم افزار شما تحت شرایط زیر بود میتونستید حد اقلش بگید 1.5 میلیون تومن :


    • موتور برنامه نویسی C/C++‎‎‎‎ یا Java (پرفرمنس بالا / عدم محدودیت در اجرا روی تمامی سکوها از جمله لینوس و ... و عدم وابستگی به سیستم عامل و .NET)
    • موتور دیتابیس MySQL یا SQLite (قابلیت اجرا بر روی تمامی شبکه ها و سرور ها / سرعت بالا و همچنین عدم وابستگی به .NET)
    • رابط کاربری منحصربفرد (طوری که شبیه هیچ نرم افزار تولید شده توسط هیچ شرکتی نباشد) / جذابیت و محیط خستگی ناپذیر برای کاربر در استفاده های طولانی و همچنین قابلیت های تغییر محیط / رنگ بندی های مناسب (که با استفاده از نکات روان شناسی) پیاده میشوند.


    پس ببینید خیلی مهمه شاید مشتری با نرم افزار شما درگیر بشه تا حدی که خسته کننده باشه ولی هیچوقت درگیر بحث فنی نمیشه این رو باید برنامه نویس از روی وجدان و همچنین ارزشی که در فناوری های به کار برده شده میبینه قیمت گذاری کنه.

    یک نظریم بدم در رابطه با اینکه هیچوقت برای نسخه اول نرم افزارتون قیمت ثابت و بالا ندین ! سعی کنید مشتریان رو تشویق کنیدتا به سراغ نرم افزار بیان چون اگه مشتری نرم افزار شمارو بپسنده و ازش استفاده کنه کم کم وابسته اون بشه دیگه تمومه ! میتونید با خیال راحت قیمت مناسبی رو براش بدین و حتی پیشنهاد میکنم از مشتریان برجسته که اطلاعات فنی در زمینه تخصصی خودشون دارند در رابطه با نسخه های اولیه مشورت کنید که چه امکانات و چه مزایایی رو مایلند بر روی نرم افزار داشته باشند.

    نکته :بعد این صحبت ها و توضیحات باید بگم نظر شما قابل احترام هستش و بنده فقط در رابطه با بحث فنی نظر شخصیه خودم رو بیان کردم.

    به هر حال برای شما آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم هرچه سریعتر یک قیمت متناسب با نرم افزارتون در نظر بگیرید.


  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    هر کلمه ای هم برای تشکر استفاده کنم باز هم کم هست و گویای زحمت و لطف شما نیست که برای من وقت گذاشتید .
    بسیار بسیار ممنونم که این همه نوشته برای من قرار دادید و تجربیات خودتان رو در اختیار بنده قرار دادید

    در مورد امکانات هم مدیریت دیتابیس و Backup - Store به صورت زمان بندی شده قرار داره ، یعنی هر مثلا N دقیقه از دیتابیس BackUp میگیره .

    به نظر شما SQLite جوابگوی تراکنش های بالا هست ؟ البته تراکنش سنگینی برای این کار نداریم . یک مطب هرچقدر هم شلوغ باشه معمولا تک کاربره + خیلی حجم کم اطلاعات واکشی میشه .

    موافقم رابط کاربری باید منحصر به فرد باشه و خیلی دارم روی این مسئله کار می کنم تا GUI بهتری داشته باشم و همش نرم افزار های مختلف رو مقایسه می کنم .

    بازم خیلی خیلی ممنونم برای زحمتی که کشیدید

  13. #13

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    هر کلمه ای هم برای تشکر استفاده کنم باز هم کم هست و گویای زحمت و لطف شما نیست که برای من وقت گذاشتید .
    بسیار بسیار ممنونم که این همه نوشته برای من قرار دادید و تجربیات خودتان رو در اختیار بنده قرار دادید

    در مورد امکانات هم مدیریت دیتابیس و Backup - Store به صورت زمان بندی شده قرار داره ، یعنی هر مثلا N دقیقه از دیتابیس BackUp میگیره .

    به نظر شما SQLite جوابگوی تراکنش های بالا هست ؟ البته تراکنش سنگینی برای این کار نداریم . یک مطب هرچقدر هم شلوغ باشه معمولا تک کاربره + خیلی حجم کم اطلاعات واکشی میشه .

    موافقم رابط کاربری باید منحصر به فرد باشه و خیلی دارم روی این مسئله کار می کنم تا GUI بهتری داشته باشم و همش نرم افزار های مختلف رو مقایسه می کنم .

    بازم خیلی خیلی ممنونم برای زحمتی که کشیدید
    خواهش میکنم.

    من MySQL رو به همه درایور ها ترجیح میدم با SQLite هم موافقم ولی با توجه به اینکه برنامه شما تک کاربره هست مشکلی نخواهید داشت نگران نباشید.
    در رابطه با GUI دقیقا نمیدونم از Windows Form استفاده کردین یا WPF ولی به نظرم WinForm میومد...به هر حال برای اینکه از ظاهر شیک استفاده کنید پیشنهاد میکنم طراحی خودتون رو روی WPF سوئیچ کنید در این محیط میتونید ظاهر بهتری به برنامه خودتون بدین.

  14. #14

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    باتشکر ، مفید بود

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟

    شما مگر اینکه قبلا بازاریابی کرده باشید و یا چند مشتری به شما سفارش داده باشند که بخواهید چنین برنامه ای را شروع کنید
    چون تا جایی که بنده اطلاع دارم صنف پزشکان به اجبار به همه پزشکان تاکید کرده که نرم افزار خاص یک شرکت خاص را خریداری کنند و بایت ان هم از هر پزشک یک میلیون تومان گرفته اند
    البته ناگفته نماند که نرم افزار اگر برای یک جای خاص طراحی میشد قیمتش بسیار بالاتر از اینها بود چون نرم افزار کاملی است
    چون در نسخ زیاد و به اجبار به پزشکان فروخته اند قیمت ان یک میلیون بوده
    تقریبا تمام اصناف به صورت دستوری از طرف صنف مجیور میشوند نرم افزار را از جایی که صنف توصیه میکند خریداری کنند
    علاوه بر اینکه صنف پزشکان بدترین (بدترین صنف) برای فروش نرم افزار میباشند
    تحت هیچ شرایطی حاضر به هزینه کردن حتی 200 هزارتومان نیستند
    نرم افزاری که بنده از خارج از کشور پیشنهاد 10000 دلاری برای تولید ان را داشتم (نرم افزار بسیار خاص) در داخل وقتی با پزشکان همان تخصص مشورت کردم حتی به صورت رایگان هم حاضر به استفاده از ان نشدند
    و ترجیح میدادند سنتی کار کنند
    پس از نظر بنده قبل از تولید هر کاری سعی کنید ابتدا چند مشتری هزینه تولید ان را پرداخت کرده باشند و بعد برای فروشهای بیشتر بازاریابی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارزیابی و قیمت گذاری این نرم افزار مدیریت مطب چگونه است ؟مشکلاتش چیست؟
    نوشته شده توسط NasimBamdad در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1392, 16:55 عصر
  2. راهنمایی برای قیمت گذاری روی نرم افزار
    نوشته شده توسط orak1991 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1391, 07:39 صبح
  3. قیمت گذاری برای نرم افزار بنده
    نوشته شده توسط ztx4 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 31
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1390, 14:02 عصر
  4. قیمت گذاری وزمان نرم افزار(فوری)
    نوشته شده توسط amirali* در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 20:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •