نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه بدست آوردن نام سرور اس کیو ال و چند سوال مربوطه

  1. #1

    نحوه بدست آوردن نام سرور اس کیو ال و چند سوال مربوطه

    سلام

    1-ما چطوری می تونیم اسم سرور sql رو بدست بیاریم؟منظورم بدست آوردن عبارت
    .\SQLEXPRESS
    است.

    2- ما اگه فایل دیتا بیسمون رو صفر تا صدش رو با خود اسکیو ال بسازیم و از نوع mdf باشه و بخوایم تو سیستم هدف از کنار فایل اجرایی مون لود بشه کانکشن چی خواهد بود؟

    3- ما می تونیم از طریق منیجمنت دیتا بیسمون رو اتچ و دی اتچ کنیم.حالا بخواییم این کارو با vs بکنیم کدهاش چی خواهند بود؟

    4-کدهایی جهت ساخت فایل دیتا بیس با ویبی سراغ دارین ؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه بدست آوردن نام سرور اس کیو ال و چند سوال مربوطه

    1-
        Dim oTable As Data.DataTable
    Dim lstServers As List(Of String)

    oTable = System.Data.Sql.SqlDataSourceEnumerator.Instance.G etDataSources

    For Each oRow As DataRow In oTable.Rows
    If oRow("InstanceName").ToString = "" Then
    lstServers.Items.Add(oRow("ServerName"))
    Else
    lstServers .Items.Add(oRow("ServerName").ToString & "\" & oRow("InstanceName").ToString)
    End If
    Next oRow


    2- کانکشن شما در چنین شرایطی فقط نام دیتابیسش تغییر میکنه و مابقیش ثابته که به راحتی میتونید بسازید.

    3- این لینک رو بخون (هرچند این کار خیلی اصولی نیست)

    4- کد های ساخت دیتابیی به VB ربطی نداره، باید با SQL بسازید . همونطوری که یک دستور سلکت رو اجرا می کنید می تونید این رو هم اجرا کنید. خیلی کار مشکلی نسیت، هر کاری که تو SQL Server شما با ویزارد انجام میدید اون پست تبدیل به کد میشه و اجرا میشه، در نتیجه برای همه کارها کد معادل وجود داره که متاسفانه بیشتر افراد حتی بدون این که اصول کار با یک ابزاری رو بدونند شروع به استفاده ازش می کنند و در نتیجه هیچ کدوم از اونها رو نمی دونند.


    USE master;
    GO
    CREATE DATABASE Sales
    ON
    ( NAME = Sales_dat,
    FILENAME = 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\saledat.mdf' ,
    SIZE = 10,
    MAXSIZE = 50,
    FILEGROWTH = 5 )
    LOG ON
    ( NAME = Sales_log,
    FILENAME = 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\salelog.ldf' ,
    SIZE = 5MB,
    MAXSIZE = 25MB,
    FILEGROWTH = 5MB ) ;
    GO

    CREATE TABLE Persons
    (
    PersonID int,
    LastName varchar(255),
    FirstName varchar(255),
    Address varchar(255),
    City varchar(255)
    );


    (مثال از MSDN)

    5- طبق قوانین سایت، طرح چند سوال در یک تاپیک خلاف قوانین و مشمول حذف تاپیک می باشد. لطفا قوانین سایت را مطالعه کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : چهارشنبه 03 مهر 1392 در 09:18 صبح دلیل: توضیحات تکمیلی
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3

    نقل قول: نحوه بدست آوردن نام سرور اس کیو ال و چند سوال مربوطه

    واقعا جامع بود!!! حال کردم. این هم نمی دونستم نمیشه چندتا سوال پرسید دیگه تکرار نمی کنم.

    در مورد کانکشن با اتچ بودن دیتا بیس به sql2008 و روش ویزارد به کانکشن زیر رسیدم:

    "Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=USA;Integrated Security=True"


    و همچنین من خودم یرای کانکشن دیتا بیس sql ساخته شده با خد vs از این استفاده می کنم:

    "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" & Data_Source_Adress & ";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"


    حالا من امدم اون فایل رو کنار برنامه کپی کردم و با کنکش دوم لود شد.بدون توجه به این که آیا این تو sql اتچ هست یا نه!!! چون ما از یه مسیر دیگه و با دستور قاطع اتچ خوندیم درسته؟ اگه درسته تو این روش دوم اصولا نگرانی از اتچ بودن بانک نداریم؟(درسته؟)

    و یک مورد دیگر من امدم دو کانکش رو تلفیق کردم و به این رسیدم:

    "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" & Data_Source_Adress & ";Integrated Security=True"

    همون طور که می بینید عبارات :
    Connect Timeout=30;User Instance=True

    حذف شدن، ولی باز هم کانکشن کار کرد! اگر بودن یا نبودنش فرقی نمیکنه پس چرا تو اولی گذاشته بودن؟


    ----------------------------------------------

    من امدم برا همین پروژم یه ستاپ ساختم و برای اجرایی شدن در سیستم هدف رفتم علاوه بر نت فریم ورک اینها عبارت
    sql server 2005 express edition SP2(x86)

    رو هم اضافه کردم ولی بعد ساخت فایل نصبی دیدم که فقط این رو داره: sqlexpr32 ، حالا اگه سیستم هدف 64 باشه برنامه کار نمیکنه! یا باید یه چیز دیگه به جای اون عبارت بالایی اضافه کنیم؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه بدست آوردن نام سرور اس کیو ال و چند سوال مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    1-
        Dim oTable As Data.DataTable
    Dim lstServers As List(Of String)

    oTable = System.Data.Sql.SqlDataSourceEnumerator.Instance.G etDataSources

    For Each oRow As DataRow In oTable.Rows
    If oRow("InstanceName").ToString = "" Then
    lstServers.Items.Add(oRow("ServerName"))
    Else
    lstServers .Items.Add(oRow("ServerName").ToString & "\" & oRow("InstanceName").ToString)
    End If
    Next oRow


    این کد ها رو امتحان کردم به lstServers خطا میگیره!!! حلا کاری ندارم ریختم تو یه مسیج باکس دیدم اسم سرور رو داد:OMID ولی من با .\SQLEXPRESS وارد می شم !!!

    چون شک کردم رفتم با OMID وارد شدم این رو پرت کرد!!!!


    aaa.png
    آخرین ویرایش به وسیله Omid.R.A.Candy : چهارشنبه 03 مهر 1392 در 09:56 صبح

  5. #5

    نقل قول: نحوه بدست آوردن نام سرور اس کیو ال و چند سوال مربوطه

    USE master;
    GO
    CREATE DATABASE Sales
    ON
    ( NAME = Sales_dat,
    FILENAME = 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\saledat.mdf' ,
    SIZE = 10,
    MAXSIZE = 50,
    FILEGROWTH = 5 )
    LOG ON
    ( NAME = Sales_log,
    FILENAME = 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\salelog.ldf' ,
    SIZE = 5MB,
    MAXSIZE = 25MB,
    FILEGROWTH = 5MB ) ;
    GO

    CREATE TABLE Persons
    (
    PersonID int,
    LastName varchar(255),
    FirstName varchar(255),
    Address varchar(255),
    City varchar(255)
    )

    این کدهایی که آدرس دادین برا sql هست من می خوام این کارو با کد نویسی در VS انجام بدم برا این کار باید چه کرد؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه بدست آوردن نام سرور اس کیو ال و چند سوال مربوطه

    جناب آقای Mani_rf من همچنان منتظر پاسخ سوالاتم هستم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    Smile نقل قول: نحوه بدست آوردن نام سرور اس کیو ال و چند سوال مربوطه

    با سلام
    1- میشه کل دیتابیس رو توسط vb ایجاد کرد
    - اجرای کدهای sql از داخل vb ( اسکریپتهای sql را بصورت nonQuery باید اجرا کرد )
    - راه اصولی تر استفاده از اشیاء SMO خود sql است که روشی جدیدتر که از sql2008 به بعده که جایگزین DMO در sql2005 شده
    2- استفاده از Attached Database اصلا هم راه غیر اصولی نیست و توسط خود میکروسافت طراحی و توصیه شده که قبلا وجود نداشت
    3- دقت کنید که هر پارامتری در جای خودش و در زمان مناسبش تاثیراتی داره و بیخود نیست مثلا TimeOut برای جلوگیری از خطای اتصال به پایگاه در زمانیه که سرور پایگاه سرعت ارتباطی مناسبی نداره یا در راه دوری قرار داره پس یک محدودیت زمانی براش میدیم که اگه متصل نشد دوباره برنامه تلاش کنه یا پیغام بده ارتباط برقرار نمیشه
    و ...
    شما معمولا سوالات دو پهلو و مبهم می پرسید در نتیجه دیرتر به جواب میرسید
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن نام اس کیو ال سرور
    نوشته شده توسط zxo004 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 21:26 عصر
  2. سوال: نحوه بدست آوردن نام اصلی دیتابیس Sql2008
    نوشته شده توسط gilsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 14:19 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1388, 13:04 عصر
  4. نحوه بدست آوردن نام کامپیوتر
    نوشته شده توسط ayani2002 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 01:56 صبح
  5. هر تلاش برنامه برای بدست آوردن نام سرور
    نوشته شده توسط manitack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 17:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •