نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در connect شدن و attach کردن database در SqlServer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    Unhappy مشکل در connect شدن و attach کردن database در SqlServer

    سلام خدمت همه دوستان عزیز.
    همگی خسته نباشید.
    من یه برنامه نوشتم که که به یه دیتابیس وصل میشه و جوری هم نوشتم که وقتی دیتابیس attach نشده دیتابیس رو به sql وصل میکنه.
    همه چیز هم روی سیستم خودم روبراهه و همه اینکارا که گفتم رو انجام میده ولی مشکل اینجاست که وقتی میخوام این پروژه رو روی سیستم دیگه چک بکنم (روی همون ورژن ویژوال و اسکیو ال) اصلاً به دیتابیس attach نمیشه.
    connectionstring ای که برای وصل شدن به دیتابیس استفاده میکنم اینه:

    SqlConnection con = new SqlConnection("Server=" + Environment.MachineName + "; Database=MyGym; Integrated Security=True");


    برای اتچ کردن دیتابیس هم از storedprcedure خود sqlserver استفاده کردم یعنی یه متد نوشتم یه این شکل:

            public void Attach_DB(string DB_Name, string MDF_Directory, string LDF_Direstory)
    {
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("sp_attach_db", sqlCon);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@dbname", DB_Name);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@filename1", MDF_Directory);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@filename2", LDF_Direstory);
    sqlCon.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    sqlCon.Close();
    }


    بازم میگم این برنامه الان روی سیستم خودم خیلی راحت اجرا میشه و مشکلی نداره. دیتابیس رو راحت اتچ میکنه و کارش رو انجام میده ولی نمیدونم چرا روی سیستم دیگه جواب نمیده این چند روزه هم بدجور رفته رو اعصابم

    آهان اینم بگم از SQL EXPRESS استفاده نمیکنما، میخوام فقط روی یه سیتم دیگه پروژه رو بالا بیارم و چک کنم. همین!
    ممنون میشم اگه اساتید کمک کنن و منو از سردرگمی نجات بدن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: کمک خیلی فوری

    شاید مسیری که میخوای ذخیره کنی متفائت باشه. بک آپ بگیر بعد restore کنی بهتره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: کمک خیلی فوری

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhatari مشاهده تاپیک
    شاید مسیری که میخوای ذخیره کنی متفائت باشه. بک آپ بگیر بعد restore کنی بهتره
    اینم دایرکتوری فایل های مورد نیاز:

                string mdf_Directory = Path.GetFullPath(Environment.CurrentDirectory + @"\Database");
    string ldf_Directory = Path.GetFullPath(Environment.CurrentDirectory + @"\Database");


    دو تا فایل دیتابیس هم توی پوشه bin\debug ذخیره کردم.
    یعنی مشکل از اینه؟!

  4. #4

    نقل قول: کمک خیلی فوری

    ببخشدي يه سوال دارم
    قبل از اينكه ديتابيس MeGym داخل sql ساخته بشه چطور ميتونين از اين رشته اتصال استفاده كنين
    SqlConnection con = new SqlConnection("Server=" + Environment.MachineName + "; Database=MyGym; Integrated Security=True");

    اينجا ديتابيسو مشخص كردين كه MyGym باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: کمک خیلی فوری

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    ببخشدي يه سوال دارم
    قبل از اينكه ديتابيس MeGym داخل sql ساخته بشه چطور ميتونين از اين رشته اتصال استفاده كنين
    SqlConnection con = new SqlConnection("Server=" + Environment.MachineName + "; Database=MyGym; Integrated Security=True");

    اينجا ديتابيسو مشخص كردين كه MyGym باشه
    یادم رفت بگم. واسه اتچ کردن از master استفاده کردم. با این connectionstring:

    SqlConnection con = new SqlConnection("Server=" + Environment.MachineName + "; Database=master; Integrated Security=True");

  6. #6

    نقل قول: کمک خیلی فوری

    خطا ميده يا نه؟ اگه ميده خطاش چيه؟
    شايد يوزرتون administrator نيس اجازه دسترسي نداري

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: کمک خیلی فوری

    میگه که Login failed for user Admin-VAIO\Admin
    یعنی لاگین نمیشه دیگه. دارم دیوانه میشم من

  8. #8

    نقل قول: کمک خیلی فوری

    ببينين اصلا با sqlmanager متصل ميشه ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: مشکل در connect شدن و attach کردن database در SqlServer

    یه سوال؟! ممکنه از dbowner باشه. چون dbowner واسه دیتابیسم یوزر خودمه. میگم نکنه واسه خاطر اینه؟!

  10. #10

    نقل قول: مشکل در connect شدن و attach کردن database در SqlServer

    اره ممكنه
    برو يه يوزر و پس درست كن با اون بهش متصل شو
    ببين درست ميشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: مشکل در connect شدن و attach کردن database در SqlServer

    همین کارو کردم.
    وفتی که با یه user دیگه وارد میشم میخوام دیتابسی رو attach کنم نمیشه. احتمالاً از همونه مشکل. چه باید کرد؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل در connect شدن و attach کردن database در SqlServer

    برا sqlserver يوزر و پسوورد تعريف كن با نقش sysadmin
    بعد تو نرم افزار از اين يوزر و پسووردها استفاده كن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: مشکل در connect شدن و attach کردن database در SqlServer

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    برا sqlserver يوزر و پسوورد تعريف كن با نقش sysadmin
    بعد تو نرم افزار از اين يوزر و پسووردها استفاده كن
    همین کار رو هم کردم. بازم توی سیستم خودم کار میکنه ولی توی همین سیستم با یه user دیگه که میرم برنامه رو باز میکنم ارور میده:


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: مشکل در connect شدن و attach کردن database در SqlServer

    دیگه خل شدم من

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در attach کردن database
    نوشته شده توسط sonofsun در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 10:32 صبح
  2. سوال: مشکل در Attach کردن Database
    نوشته شده توسط siedmohsen در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1391, 23:00 عصر
  3. سوال: مشکل در connect شدن به database
    نوشته شده توسط woeful در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 18:58 عصر
  4. مشکل در attach کردن database 2005
    نوشته شده توسط b.mahsa در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 13:58 عصر
  5. مشکل در attach کردن database
    نوشته شده توسط amin3271 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 08:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •