نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

  1. #1

    Question پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    سلام
    رشته تحصیلی من کارشناسی نرم افزار است
    به زبانهای برنامه نویسی زیر تقریبا مسلط هستم
    1) C++‎
    Pascal (2
    VB6 (3
    Delphi (4
    C++‎Builder (5
    C#‎.Net (6
    ASP.Net (7
    HTML (8
    JavaScript (9
    CSS (10
    JQuery (11
    ...

    می خواستم کسب و کار اینترنتی راه بیندازم و سایتی طراحی کنم و از طریق آن کسب درآمد نمایم
    به نظر شما موضوع و محتوای این سایت چی باشه؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    به زبانهای برنامه نویسی زیر تقریبا مسلط هستم
    1) C++‎‎
    Pascal (2
    VB6 (3
    Delphi (4
    C++‎‎Builder (5
    C#‎‎.Net (6
    ASP.Net (7
    HTML (8
    JavaScript (9
    CSS (10
    JQuery (11
    رشته تحصیلی من کارشناسی نرم افزار است

    خسته نباشید.
    در خصوص راه اندازی سایت نیازی به دانش همه جانبه و دونستن تمام زبان های فعال دنیا نیست.
    کسب و کار هزار تا معنی می ده.
    اگر دنبال ساخت فروم هستید، باید قبلش مدیران مناسبی زیر سر داشته باشید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    چی ما به شما بگیم چه سایتی بزنی شما که به 11 تا زبان مسلطی. شما برو بالا منبر
    اصلا من از شما سوال می پرسم می خوام کسب و کار اینترنتی راه بیندازم و سایتی طراحی کنم و از طریق آن کسب درآمد نمایم به نظرت موضوع و محتوای این سایت چی باشه؟
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    درضمن اسمبل رو یادت رفت به اون لیستت اضافه کنی .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط Moji57 مشاهده تاپیک
    سلام
    رشته تحصیلی من کارشناسی نرم افزار است
    به زبانهای برنامه نویسی زیر تقریبا مسلط هستم
    1) C++‎
    Pascal (2
    VB6 (3
    Delphi (4
    C++‎Builder (5
    C#‎.Net (6
    ASP.Net (7
    HTML (8
    JavaScript (9
    CSS (10
    JQuery (11
    ...

    می خواستم کسب و کار اینترنتی راه بیندازم و سایتی طراحی کنم و از طریق آن کسب درآمد نمایم
    به نظر شما موضوع و محتوای این سایت چی باشه؟
    ممنون
    HTML قبلنا که زبان برنامه نویسی نبود !

    سوالی که پیش میاد اینه که چرا ویبی دات نت رو هنوز کار نکردین ؟ حیف نباشه ؟ درضمن پی اچ پی هم شاید از قلم افتاده باشه ، برای طراحی سایت دوسنتنش خالی از لطف نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    نگا کن این بنده خدا چی پرسیده ، بچه ها چی جواب دادن ....

  7. #7
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    اگه میتونید یه سایت اموزش برنامه نویسی بنویسید و فیلم اموزشی بسازید خیلی خوبه ابنجوری 10 قسمت از دوره ها رو رایگان میزارید برا بقیش باید شهریه بدن کار خوبی البته چند سری اموزش رایگان هم بزارید مثلا این سایت

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    0

    نقل قول: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    سلام من دانشجوی کاردانی نرم اقزار هستم
    با نظر محمد ترابی موافقم اما یه سوال: شما چرا با این اطلاعات و تسلط به این همه زبان برنامه نویسی و این مدرک خوب، با یه شرکت برای طراحی سایت یا برنامه نویسی همکاری نمیکنید؟

  9. #9

    نقل قول: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    این همه اطلاعات، بعد طراح سایت؟؟!
    واقعا گفتید؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: پیشنهاد برای ایجاد یک سایت

    نمی دونم شاید تسلط رو با syntax اشتباه گرفتید و شاید نه !! اگر فقط به C++‎‎ مسلط هستید نیاز به کسب و کار اینترنتی ندارید به دنبال یک job offer خوب توی linked باشید برای امریکا یا آلمان . و اگر هم php تسلط دارید تو freelance با هندی تو قیمت رقابت کنید . به نظرم کلمه تسلط رو در مورد یک زبان و نهایتاً 2 زبان بکار بگیرید اکثر دوستان زبان هایی که شما گفتید رو روزی کار کردن و تسلط یه چیز دیگه است.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: انتخاب ابزار مناسب برای ایجاد قالب سایت
    نوشته شده توسط TeacherMath در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 23:56 عصر
  2. گفتگو: پیشنهاد برای تبدیل چند سایت به css
    نوشته شده توسط sahel65 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 08:32 صبح
  3. گفتگو: یک پیشنهاد برای بهتر شدن سایت
    نوشته شده توسط mohsen_csharp در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 10:55 صبح
  4. پیشنهاد برای ایجاد بخشهای ویژه آموزش...
    نوشته شده توسط محمد میرمصطفی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1384, 03:22 صبح
  5. پیشنهاد برای ادامه بقای سایت
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 20:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •