نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تعریف ب متغیر و آرایه ای سراسری

  1. #1

    تعریف ب متغیر و آرایه ای سراسری

    سلام
    دوستان
    من یک فرم دارم حاوی تعداد زیادی button که وظیفه ی ریختن عدد را در یک textbox دارند.
    حال ، من قصد دارم یک آرایه کلی تعریف کنم که از همه ی این button ها قابل دست یابی باشد
    مشکل من تعریف یک متغیر سراسریست چون میخواهم طول آرایه متغیر باشد
    واین متغیر در هر button برای مثال یکی کم میشود مثلا --j و نمیخواهم با رفتن به button بعدی این متغیر بازم به مقدار اولیه ی خود برگردد باید چیکار کنم
    اصلا اگر راهی بود که میشد در پایان تمام textbox (وقتی که به حد نصاب میرسید یا کاربر دکمه ی خاصی را میزد ) را درون یک ارایه میریختم عالی میشد.
    لطفا کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: تعریف ب متغیر و آرایه ای سراسری

    نمیدونم دقیق چی میخوای ولی اینو ببین
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    //محل تعریف متغیرها به صورت سراسری
    int[] test = new int[1000];
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: تعریف ب متغیر و آرایه ای سراسری

    دقیقا کاری که میخوای بکنی رو بگو یکم مبهمه ... برای گلوبال تعریف کردنش که پست بالا هست ... و یه جا گفتی طولش معلوم نیست اگه اینطوریه از لیست استفاده کن ...

  4. #4

    نقل قول: تعریف ب متغیر و آرایه ای سراسری

    ببین دقیقا میخوام
    اعداد تکس باکسم رو توی یه ارایه بریزم یه ارایه با طول معلوم.

  5. #5

    نقل قول: تعریف ب متغیر و آرایه ای سراسری

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    ببین دقیقا میخوام اعداد تکس باکسم رو توی یه ارایه بریزم یه ارایه با طول معلوم.
    سلام.
    میشه خواهش کنم معما گونه سوالتون رو مطرح نکنید؟ آیا هدفتون درست کردن ماشین حساب هستش؟
    حداقل یه Snapshot ای از فرم اینجا قرار بدید تا مشخص بشه سوال چی هستش، اگر نمیخواهید کدی که
    نوشته اید رو Share کنید...

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: تعریف ب متغیر و آرایه ای سراسری

    آقا؟؟؟
    چرا معضل میسازید؟
    من یه texboxدارم که توش عدد میریزم.
    میخوام این عدد رو توی یه آرایه بریزم تا بتونم بیت به بیت به تک تک اعدا دسترسی داشته باشم
    همین.

    array1[i] = textBox1.Text[i];

    مثلا اینجوری نوشتم قبول نداراه
    i هم اندیس شمار یه که توسط for کنترل میشه....

  7. #7

    نقل قول: تعریف ب متغیر و آرایه ای سراسری

    سلام.
    منظورتون اینه؟

    string str = "123456";
    int[] array = str.Select(n => (int)n - 48).ToArray();


    دقت کنید که using System.LINQ رو بالای فایل اضافه کنید.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. تعریف یک متغیر سراسری (عمومی)
    نوشته شده توسط nanocycle در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1391, 10:34 صبح
  2. سوال: تعریف یه آرایه بصورت سراسری
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1390, 12:25 عصر
  3. تعریف یک متغیر
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 09:57 صبح
  4. تعریف یک متغیر عمومی
    نوشته شده توسط rainynight در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 12:47 عصر
  5. دسترسی به ستون با متغیر و آرایه در SQL
    نوشته شده توسط shayan_delphi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1384, 13:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •