نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی نمایش نام کاربری در همه صفحات

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    58

    چگونگی نمایش نام کاربری در همه صفحات

    سلام.

    دوستان من یک lablel در master page ام گذاشتم،میخوام وقتی کاربرم لاگین کرد، نام کاربریشو داخل اون بندازه، بطوریکه توی همه صفحاتم دیده بشه.

    داخل صفحه لاگینم این کد رو نوشتم:

     ((Label)(this.Master.FindControl("lblName"))).Text =LogiName;


    ولی این روی تمام صفحاتم کار نمیکنه و فقط متن label رو توی صفحه لاگین عوض میکنه. میشه کمکم کنید.

    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محل کارم
    پست
    116

    نقل قول: چگونگی نمایش نام کاربری در همه صفحات

    سلام
    اگر
    کد HTML:
    authentication mode="Forms"
    باشه اونوقت کنترل asp:LoginView برای همین کار هست. دیگه کد هم مثل بالا لازم نیست بنویسی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad973
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    250

    نقل قول: چگونگی نمایش نام کاربری در همه صفحات

    منظور دوستمون کنترل asp:LoginName هست .

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار nimavatan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    نقل قول: چگونگی نمایش نام کاربری در همه صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط elham.a1364 مشاهده تاپیک
    سلام.

    دوستان من یک lablel در master page ام گذاشتم،میخوام وقتی کاربرم لاگین کرد، نام کاربریشو داخل اون بندازه، بطوریکه توی همه صفحاتم دیده بشه.

    داخل صفحه لاگینم این کد رو نوشتم:

     ((Label)(this.Master.FindControl("lblName"))).Text =LogiName;


    ولی این روی تمام صفحاتم کار نمیکنه و فقط متن label رو توی صفحه لاگین عوض میکنه. میشه کمکم کنید.

    ممنون.

    سلام
    زمانی که کاربر login می شه ، session ایجاد میشه یا نه؟؟؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    58

    نقل قول: چگونگی نمایش نام کاربری در همه صفحات

    سلام. آره، من برای لاگینم کلا دارم از session استفاده میکنم، نه از لاگین خود دات نت.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار عرفان طباطبایی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    سن
    24
    پست
    79

    نقل قول: چگونگی نمایش نام کاربری در همه صفحات

    سلام اگه از session استفاده می کنی در page load بنویس که اون لیبله برابر است با session

تاپیک های مشابه

  1. نمایش نام کاربری در فرم
    نوشته شده توسط msafvati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 آبان 1386, 07:17 صبح
  2. نمایش نام کاربر در همه صفحات
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 11:00 صبح
  3. نمایش نام کاربری بصورت فارسی
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1384, 22:51 عصر
  4. نمایش نام کاربری بصورت فارسی
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 18:23 عصر
  5. مسئولین سایت : مشگل عدم نمایش نام کاربری
    نوشته شده توسط Hidarneh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 مرداد 1382, 18:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •