نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در آپلود فایل در سرور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pcb20parse
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شهرستان بهارستان- تهران
    پست
    235

    Question خطا در آپلود فایل در سرور

    سلام. دوستان میخولستم کاربران با بتونن به سرور عکس ارسال کنند ... اما دچار مشکل شدم و نمی دونم آدرس پوشه ای که تو سرور هست برای آپاود چه طوری پیدا کنم؟؟
    این کد برنامه است:

    Dim


    fileName AsString



    Dim path AsString = Server.MapPath("~/user_pic/")



    fileName = FileUpload1.FileName



    Try



    If FileUpload1.HasFile Then

    FileUpload1.PostedFile.SaveAs(path & FileUpload1.FileName)



    Dim strcon AsString = WebConfigurationManager.ConnectionStrings("pcb20").ConnectionString()



    Dim conn As SqlConnection = New SqlConnection(strcon)

    strsql =

    "UPDATE user_clup set picurl = @picurl WHERE (username = @username) AND (password = @password)"

    conn.Open()



    Dim cmdclassf = New SqlCommand(strsql, conn)

    cmdclassf.Parameters.AddWithValue(

    "@picurl", fileName)

    cmdclassf.Parameters.AddWithValue(

    "@username", Session("username"))

    cmdclassf.Parameters.AddWithValue(

    "@password", Session("pass"))



    Dim numf AsInteger = cmdclassf.ExecuteNonQuery

    Label1.Visible =

    True

    Label1.Text =

    "عکس موفقیت ثبت شد"



    EndIf



    Catch ex As Exception

    Label1.Visible =

    True

    Label1.Text =

    "عکس ثبت نشد،لطفا دوباره سعی کنید"



    EndTry

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار بهنام صناعی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    31

    نقل قول: خطا در آپلود فایل در سرور

    سلام

    دوست عزیز، این قسمت از کد همین کار رو انجام میده:

    Dim path AsString = Server.MapPath("~/user_pic/")


    در صورتی که دسترسی ها به پوشه ی مورد نظر رو درست تنظیم کرده باشید نباید مشکلی باشه. در صورتی که پیغام خطایی دریافت می کنید اون رو هم قرار بدید تا بررسی بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pcb20parse
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شهرستان بهارستان- تهران
    پست
    235

    نقل قول: خطا در آپلود فایل در سرور

    ممنون آقا بهنام. یه سایتی رو به صورت آزمایشی آپلود کردم. وقتی کاربر میخواد عکس پروفایشلو عوض کنه این کدها اجرا میشه .... و جواب این عملیات این که
    "عکس ثبت نشد لطفا دوباره امتحان کنید."
    سایت روی سیستم خودم خطا نمیده. وقتی روی سرور آپلود میکنم دچار این مشکل میشم.
    اگه خواستین وارد سایت بشین soniz.netو سپس تنظیمات
    حسابی کلافه شدم.ممنون

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار عرفان طباطبایی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    سن
    24
    پست
    79

    نقل قول: خطا در آپلود فایل در سرور

    با سلام باید در جایی که سایتتونو آپلود کردید بروید و اون پوشه ای که عکس توش آپلود می شه رو بهش اجازه ی رایت بدهید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pcb20parse
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شهرستان بهارستان- تهران
    پست
    235

    نقل قول: خطا در آپلود فایل در سرور

    ممنون آقا عرفان networke service ها رو هم اجازه رایت بدم؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pcb20parse
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شهرستان بهارستان- تهران
    پست
    235

    نقل قول: خطا در آپلود فایل در سرور

    مشکلم حل شد از همتون ممنونم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار بهنام صناعی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    31

    نقل قول: خطا در آپلود فایل در سرور

    در صورتی که Application Pool شما اختصاصی هست نیازی نیست به NETWORK SERVICE اجازه ی دسترسی (نه خواندن و نه نوشتن) بدید. دسترسی دادن به این یوزر فقط باعث پایین اومدن امنیت سایت شما میشه.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار عرفان طباطبایی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    سن
    24
    پست
    79

    نقل قول: خطا در آپلود فایل در سرور

    ممنون آقا عرفان networke service ها رو هم اجازه رایت بدم؟؟؟
    خواهش می کنم نه خیر لازم نیست

تاپیک های مشابه

  1. خطا در آپلود فایل در ASP
    نوشته شده توسط moalem در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 07:45 صبح
  2. آپلود فایل به سرور
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 07:39 صبح
  3. خطا در آپلود فایل و ایجاد یک فایل در سرور
    نوشته شده توسط اعظم در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1384, 13:35 عصر
  4. آپلود فایل به سرور(آموزشی)
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1383, 09:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •