نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مرتب کردن list دو بعدی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    مرتب کردن list دو بعدی

    سلام من یک لیست دارم که به صورت زیر تعریف شده.و هر ایتم ان در واقع 3 مقدار میگیره.

    public List<List<string>> Rule3D = new List<List<string>>();
    Rule3D.Add(new List<string>(){txtLHS.Text,txtRHS.Text,txtConf.Tex t});

    دوتا سوال داشتم
    1-دو مقدار اول لیست رشته و مقدار سوم عدد هست.چطور میتونم ذخیره کنم الان همه را رشته میگیره.
    2-میخوام براساس مقدار سوم لیست را مرتب کنم.چطور میتونم این کار انجام بدم

    لطفا راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی

    مثلا می خوای بگی اگه مقدار سوم 0 بود صعودی اگه یک بود نزولی؟
    می خوای فقط داده های لیست داخلی مرتب بشه یا هردو؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی

    فرض کنید
    l

    list[0]="a","b","5"
    list[1]="d","k","8"

    میخوام لیست بصورت نزولی مرتب بشه یعنی اول لیست 1 و بعد لیست 0
    کل لیست مرتب بشه میخوام

  4. #4

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی

    جواب شما در تاپیک زیر هستش اگه متوجه نشدی چجوری باید ویرایشش کنی بهم بگو
    sort generic List

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی

    راستش قبلا این تاپیک را دیده بودم ولی متوجه نشدم
    مقادیر من اسم ندارند که بخوام بهشون دسترسی داشته باشم.یعنی باید با اندیسشون کوئری بزنم.در این تاپیک که معرفی کردید از یک کلاس داره استفاده میکنه که شامل نام و فامیل هست پس راحت میتونه بهشون دسترسی داشته باشه
    متاسفانه نتونستم استفاده کنم
    آخرین ویرایش به وسیله narges_j : پنج شنبه 04 مهر 1392 در 17:51 عصر

  6. #6

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی

    روند اشتباهی رو انتخاب کردی.
    یک کلاس ایجاد کن و پراپرتی های مناسب رو توش تعریف کن. بعد یک لیست از این کلاس ایجاد کن. برای اضافه گردن هم از کلاس شئ ایجاد کن و به لیست اضافه کن. برای مرتب سازی هم روش های مختلفی میتونی روی همچین لیستی اعمال کنی.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی

    خوب الگوریتم طوری که مجبورم اینطوری رفتار کنم.
    من یکسری قانون دارم و هر قانونی یک confidence
    هر قانونی طرف چپ و طرف راست داره
    قانون توسط کاربر وارد میشه
    باید قانون ها را براساس کانفیدنسشون مرتب کنم
    به نظر شما روش بهتر چیه؟

  8. #8

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی

    Rule3D.Sort((x, y) => string.Compare(x[0], y[0]));

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی

    جواب داد خیلی خیلی ممنون
    فقط میشه یه توضیح کوچک هم بدید که x و y به کجا اشاره میکنن و چرا 0 را انتخاب کردید؟

  10. #10

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی

    x به سطر اول و y به سطر دوم اشاره می کنه وقتی می گی [x[0 یعنی از آرایه x اولین عنصر را انتخاب کن و با اولین عنصر y مقایسه کن

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: مرتب کردن list دو بعدی


    var newList = Rule3D.OrderByDescending(x => x[0]).ToList();

تاپیک های مشابه

  1. مرتب کردن اعداد خوانده شده در array list
    نوشته شده توسط 19216810047 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1391, 09:10 صبح
  2. سوال: مرتب کردن آرایه دو بعدی
    نوشته شده توسط kashir در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 09:04 صبح
  3. چگونگی مرتب کردن یک دیتابیس
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1383, 22:30 عصر
  4. مرتب کردن یک بانک اطلاعاتی بر حسب یک فیلد
    نوشته شده توسط mehdi_nan در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1382, 01:36 صبح
  5. مرتب کردن بانک با Ado
    نوشته شده توسط Jamshid795 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1382, 20:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •