نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ارسال و دریافت فایل pdf با کمک دستور header

  1. #1

    Question مشکل در ارسال و دریافت فایل pdf با کمک دستور header

    سلام
    از دستور زیر برای ارسال اطلاعات در قالب pdf به سیستم کاربر استفاده کرده ام:

    <?php
    header('Content-type: application/pdf');
    header('Content-Disposition: attachment; filename="wll_farsi.pdf"');
    readfile('wll_farsi.pdf');
    ?>

    اما با پیغام خطای
    adobe reader could not open wll_farsi[1].pdf beacause it is either not a supported file type or beacause the file has been damage (for example it was sent as an email attachment and wasnt correctly decode)

    آیا باید برای قسمت content-disposition مقدار دیگری در نظر گرفت(inline هم متن را به درستی نشان نمی دهد)
    با تشکر

  2. #2
    باید آدرس فایل رو در readfile درست بدی

  3. #3
    سلام
    از توجه و راهنمایی‌اتان ممنون
    مشکلم حل شد

تاپیک های مشابه

  1. تکرار شدن سرآمد(Header) با یک شرط خاص
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 13:36 عصر
  2. بکارگیری header در آخر فایل php
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 01:13 صبح
  3. دیدن header فایل های dll
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1381, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •