نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چاپ گرید ویو با فست رپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    چاپ گرید ویو با فست رپورت


    string connStr = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath + @"\Data.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";

    SqlConnection conn = newSqlConnection(connStr);

    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter("Select * from vorod where kar LIKE '" + textBoxX17.Text + "%'", conn);

    DataSet ds = newDataSet();



    da.Fill(ds);


    // ds.Tables[0].TableName = "vorod";



    conn.Open();

    conn.Close();


    Report db = newReport();

    report1.RegisterData(ds, "Data");

    report1.GetDataSource("vorod").Enabled = true;

    report1.Load(GetReportsFolder() + "vorod.frx");



    report1.Show();




    سلام من این کد رو برای گزارش از گرید ویو نوشتم ولی بدون اخطار عمل نمیکنه .وقتی کد کالارو توی


    textBoxX17.Text
    مینویسم بازم اطلاعات کل جدول گزارش میشه نه خود گرید ویو.لطفا کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    268

    نقل قول: چاپ گرید ویو با فست رپورت

    سلام
    شما در fast report ای که طراحی کرده اید در بخش data source یک بانک اطلاعاتی اضافه کرده اید که دارای جدول با نام vorod هستش.
    شما قبل از اینکه اطلاعات را برای fast report (گزارش مورد نظر ) ارسال کنید . باید از داخل vs جدول مورد نظر را فیلتر کنید تا اطلاعات مورد نظر نمایش داده شود و نه تمام اطلاعات
    یه کد زیر توجه کنید(نام جدول من tblCoach)
    FastReport.Report rpt = new FastReport.Report();
    rpt.Load(Application.StartupPath + @"\reports\madraktype.frx");
    //مقدار دهی پارامتر ها
    rpt.SetParameterValue("connectionstr", DBMS.connectionstring);
    rpt.SetParameterValue("tarikh", Miladi2Shamsi(DateTime.Now).ToString());
    rpt.SetParameterValue("madraktype", cmbmadraktype.Text.ToString());

    // فیلتر کردن جدول
    TableDataSource tblozv = rpt.GetDataSource("tblCoach") as TableDataSource;
    tblozv.SelectCommand = "SELECT * FROM tblCoach WHERE lastqualification=N'" +cmbmadraktype.Text.ToString()+"'";

    //کد زیر برای نمایش گزارش است
    reportshow rptshow = new reportshow();
    rptshow.reportfile = rpt;
    rptshow.MdiParent = this.MdiParent;
    rptshow.Show();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: چاپ گرید ویو با فست رپورت

    آیا با لینک هم میشه به جدول ارتباط پیداکرد. لطفا توضیح دهید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    268

    نقل قول: چاپ گرید ویو با فست رپورت

    سلام
    من با لینک کار نکردم(اطلاع دقیق ندارم)
    شما تنها کاری که باید انجام بدید فیلتر کردن جدول هستش که فکر کنم با هر روشی بشه این کار رو انجام داد...
    شما یه زحکت بکشید معادل کد زیر را با لینک بنویسید.

    tblozv.SelectCommand = "SELECT * FROM tblCoach WHERE lastqualification=N'" +cmbmadraktype.Text.ToString()+"'";


تاپیک های مشابه

  1. چاپ گرید ویو
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1390, 08:04 صبح
  2. چاپ اطلاعات گرید ویو
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 09:50 صبح
  3. سوال: چاپ گرید ویو سفارشی شده
    نوشته شده توسط roxe77 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 17:31 عصر
  4. سوال: حل مشکل چاپ گرید ویو در این برنامه چاپ
    نوشته شده توسط samanff2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1388, 20:34 عصر
  5. سوال: فوری فوری(چاپ گرید ویو فیلتر شده؟؟)
    نوشته شده توسط sobijoon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 09:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •