نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شرط گذاری و رنگبندی دیتاگرید ویو

  1. #1

    شرط گذاری و رنگبندی دیتاگرید ویو

    سلام
    آیا میشه روی دیتاگرید شرط گذاشت که مثلا اگر یکی از سطرها دارای آن شرط بود رنگش یه رنگی بشه یا مثلا اگر سطری رو حذف کردیم رنگش قرمز بشه یا روش خط بکشه و...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: شرط گذاری و رنگبندی دیتاگرید ویو

    شرط گذاشتن داریم که رنگبندی بشه ولی اینکه حذف بشه روش خط بکشه شک دارم

  3. #3

    نقل قول: شرط گذاری و رنگبندی دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط sajadsobh مشاهده تاپیک
    شرط گذاشتن داریم که رنگبندی بشه ولی اینکه حذف بشه روش خط بکشه شک دارم
    داخل یکی از برنامه ها دیدم البته فکر نکنم کاره سختی باشه فکر کنم فقط استایل فونت عوض میشه
    این خط رو داخل ورد استفاده تایپ کردم و کپی کردم راجب شرط گذاشتن ممنون میشم توضیح بدید .
    البته وقتی تایپک ایجاد می کردم روی خط قرمز بالا خط انداخته بود اما وقتی سایت دیدم پاک شده بود ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: شرط گذاری و رنگبندی دیتاگرید ویو

    اینم یه نمونه شرط:

                for (int i = 0; i < GrvList.Rows.Count; i++)
    {
    if (i % 2 == 0)
    GrvList.Rows[i].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Bisque;
    }


    که رنگ ستون ها رو یکی در میون رنگ دیگه کرده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: شرط گذاری و رنگبندی دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    داخل یکی از برنامه ها دیدم البته فکر نکنم کاره سختی باشه فکر کنم فقط استایل فونت عوض میشه
    این خط رو داخل ورد استفاده تایپ کردم و کپی کردم راجب شرط گذاشتن ممنون میشم توضیح بدید .
    البته وقتی تایپک ایجاد می کردم روی خط قرمز بالا خط انداخته بود اما وقتی سایت دیدم پاک شده بود ...
    میدونم چی جوری میگی. ولی منظورت اینه که پس رکوردها پاک نشن فقط استایلشون عوض شه؟!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: شرط گذاری و رنگبندی دیتاگرید ویو

    من این راه به ذهنم میرسه:


                Font f = GrvList.DefaultCellStyle.Font;
    for (int i = 0; i < GrvList.Rows.Count; i++)
    {
    if (i % 2 == 0)
    {
    GrvList.Rows[i].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Bisque;
    GrvList.Rows[i].DefaultCellStyle.Font = new Font(f, FontStyle.Strikeout);

    }
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: شرط گذاری و رنگبندی دیتاگرید ویو

    همون شرط رو گذاشتم فقط نوشته ها رو خط دار کردم

تاپیک های مشابه

  1. شماره گذاری دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط omid-vbAuto در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 23:02 عصر
  2. چگونگی شرط گذاری دردستورات sql
    نوشته شده توسط reza_moridi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1387, 08:55 صبح
  3. محدودیت روی یک ستون از دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 23:06 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 10:00 صبح
  5. شرط گذاری در پیغام ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 08:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •