نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در Component Column

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dabirsiaghi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    110

    مشکل در Component Column

    سلام دوستان
    بنده از گرید ext در یک کاری دارم استفاده میکنم
    به یک مشکل برخوردم
    در گرید لیستی را بایند کردم
    یک ستون Component Column گذاشتم و میخوام داخلش یک Textbox قرار بدم و مقدار text آن را برابر یکی از فیلد های لیست بایند شده فرار بدم هرکاری میکنم نمی شود کسی میداند قلقش چیست؟اگر به من کمک کنید ممنون می شم
    در ستون که Header آن ستون مورد نظر است یک Textbox در سلول های آن وجود دارد

    extgrid1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dabirsiaghi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در Component Column

     <form id="form1" runat="server">
    <ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server" />
    <ext:Window runat="server" Width="880"
    Height="600"
    Closable="false"
    Collapsible="true"
    Title="لیست افراد"
    Maximizable="true"
    Layout="Fit"
    RTL="true">
    <Items>
    <ext:GridPanel runat="server" ID="GridPanel1">

    <TopBar>
    <ext:Toolbar runat="server" ID="ctl352">
    <Items>


    <ext:Button runat="server" Icon="Add" Border="false" Text="درج در دیتابیس" Height="50" StandOut="true" ID="Button1">

    <ToolTips>
    <ext:ToolTip runat="server" Html="StandOut button" ID="ToolTip1" />
    </ToolTips>
    </ext:Button>

    </Items>
    </ext:Toolbar>
    </TopBar>
    <Store>
    <ext:Store ID="Store1"
    runat="server"
    RemoteSort="true"
    OnReadData="Store1_ReadData"
    PageSize="10">
    <Proxy>
    <ext:PageProxy />
    </Proxy>
    <Model>
    <ext:Model ID="Model1" runat="server" IDProperty="Id">
    <Fields>
    <ext:ModelField Name="Id" />
    <ext:ModelField Name="FirstName" />
    <ext:ModelField Name="LastName" />
    <ext:ModelField Name="ImageUrl" />
    </Fields>
    </ext:Model>
    </Model>

    </ext:Store>
    </Store>
    <ColumnModel ID="ColumnModel1" runat="server">

    <Columns>
    <ext:RowNumbererColumn ID="RowNumbererColumn1" runat="server" />
    <ext:Column ID="Column4" runat="server" DataIndex="Id" Text="Id" Width="150" />
    <ext:Column ID="Column2" runat="server" DataIndex="FirstName" Text="نام" Width="150" />
    <ext:Column ID="Column1" runat="server" DataIndex="LastName" Text="نام خانوادگی" Width="150" />
    <ext:ComponentColumn runat="server" Text="ستون مورد نظر" Flex="1" DataIndex="FirstName">
    <Component>
    <ext:TextField runat="server">
    </ext:TextField>

    </Component>
    </ext:ComponentColumn>
    <ext:TemplateColumn DataIndex="ImageUrl" runat="server">

    <Template runat="server">
    <Html>
    <img src="{ImageUrl}" href="#" width="50" height="50" />
    </Html>
    </Template>
    </ext:TemplateColumn>

    </Columns>
    </ColumnModel>
    <Features>
    <ext:GridFilters ID="GridFilters1" runat="server">
    <Filters>
    <ext:NumericFilter DataIndex="Id" />
    <ext:StringFilter DataIndex="FirstName" />
    <ext:NumericFilter DataIndex="LastName" />
    </Filters>

    </ext:GridFilters>
    </Features>
    <BottomBar>
    <ext:PagingToolbar ID="PagingToolbar1" runat="server">
    <Items>
    <ext:Label ID="Label1" runat="server" Text="Page size:" />
    <ext:ToolbarSpacer ID="ToolbarSpacer1" runat="server" Width="10" />
    <ext:ComboBox ID="ComboBox1" runat="server" Width="80">
    <Items>
    <ext:ListItem Text="1" />
    <ext:ListItem Text="2" />
    <ext:ListItem Text="10" />
    <ext:ListItem Text="20" />
    </Items>
    <SelectedItems>
    <ext:ListItem Value="10" />
    </SelectedItems>
    <Listeners>
    <Select Handler="#{GridPanel1}.store.pageSize = parseInt(this.getValue(), 10); #{GridPanel1}.store.reload();" />
    </Listeners>
    </ext:ComboBox>
    </Items>
    <Plugins>
    <ext:ProgressBarPager ID="ProgressBarPager1" runat="server" />
    </Plugins>

    </ext:PagingToolbar>
    </BottomBar>

    <SelectionModel>
    <ext:CheckboxSelectionModel ID="CheckboxSelectionModel1" runat="server" Mode="Multi" />
    </SelectionModel>
    </ext:GridPanel>
    </Items>
    </ext:Window>

    </form>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dabirsiaghi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در Component Column

    کسی ext.net کار نکرده؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135

    نقل قول: مشکل در Component Column

    سلام دوست خوبم
    شما نباید در ستون text box بگذاری بجای آن یک column معمولی بگذار و اگر می خواهی که مقدار آن editable باشد از editor استفاده نما:

    Ext.create('Ext.grid.Panel', {
    store: store,
    plugins: [
    Ext.create('Ext.grid.plugin.CellEditing', {
    clicksToEdit : 1
    })
    ],
    columns: [
    {
    text: "Name",
    width:120,
    dataIndex: 'Name',
    editor : {
    xtype: 'textfield',
    allowBlank:false
    }
    },

    البته اگه خیلی اصرار داری که چنین کاری کنی باید در renderer گرید موقعی که دارد هر سطر ایجاد می شود فیلدهای مربوط به این ستون را خودت هندل کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dabirsiaghi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در Component Column

    خیلی سپاسگزارم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Component Class
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1391, 15:53 عصر
  2. مشکل با Component تقویم فارسی
    نوشته شده توسط Mohammad6767 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1388, 12:39 عصر
  3. مشکل در Tnt components(فوری)
    نوشته شده توسط روح الله دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1384, 05:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •