نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    سلام من از استیمال ریپرت برای ساخت گزارش استفاده می کنم ولی موقعی که روی میانبر فایل Designer.exe دوبار کلیک می کنم تا برنامه اجرا بشه ، با پیغام خطای زیر مواجه می شوم و فایل باز نمیشه! توضیح اینکه وقتی Sql2008 را روی سیستم نصب کردم این مشکل بوجود آمد و قبلاً این مشکل وجود نداشت!



    ----------------------------
    [Customer Explanation]



    ----------------------------
    [General Info]

    Application: Stimulsoft Reports.Net
    Framework: v2.0.50727
    Version: Version: 2012.1.1213 from 23 February 2012
    MachineName: A-5965224CAFAC4
    OSVersion: Microsoft Windows NT 5.1.2600 Service Pack 3
    UserName: Negar

    ----------------------------
    [Exception Info]
    Message: Font 'Arial' does not support style 'Regular'.

    Source: System.Drawing

    StackTrace:
    at System.Drawing.Font.CreateNativeFont()
    at System.Drawing.Font.Initialize(FontFamily family, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont)
    at System.Drawing.Font.Initialize(String familyName, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont)
    at System.Drawing.Font..ctor(String familyName, Single emSize)
    at Stimulsoft.Report.StiStyle..ctor(String name, String description, StiReport report)
    at Stimulsoft.Report.StiStyle..ctor()
    at Stimulsoft.Report.Design.StiDesignerControl..ctor( StiReport report, Boolean isRibbonGuiMode)
    at Stimulsoft.Report.Design.StiRibbonDesigner..ctor(S tiReport report)
    at StiDesigner.StiStart.Main(String[] args)

    ----------------------------
    [Assemblies]
    mscorlib, Version = 2.0.0.0
    Stimulsoft.Base, Version = 2012.1.1213.0
    Stimulsoft.Report, Version = 2012.1.1213.0
    Stimulsoft.Report.Design, Version = 2012.1.1213.0
    System.Windows.Forms, Version = 2.0.0.0


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    نميشه دقيق بگي اما نسبت به متن خطا
    [Exception Info]
    Message: Font 'Arial' does not support style 'Regular'.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    به نظر شما دلیلش چیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    این نسخه تست کنید
    http://fakhravary.blogfa.com/post/9

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    عذر می خوام ، ظاهراً لینکی که توی پست بالا گذاشتی خراب است! پیغام خطای Server not found می دهد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    درسته لینک

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    شما از چه مرورگری استفاده می کنید من با سه تا مرورگر چک کردم ولی موفق به باز کردن صفحه مورد نظر نشدم!
    Firefox can't find the server at fakhravary.blogfa.com.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    بابا درسته وبلاگ http://fakhravary.blogfa.com

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    دانلود کردم ولی هنوز درست نشده است!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    احتمال میدم مشکل در طراحی دارید.
    دوباره طراحی کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    هیچ گزارشی رو باز نمی کنه حتی یک گزارش خالی رو!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    سلام
    پست قدیمیه ولی دوستانی هستند که به این مشکل بر بخورند
    من به این مشکل برخورد برای خطای فونت باید این فونت های روی سیستم نصب کنی درست میشه
    اینم منبع : سایــــــــــــــــــــــ ـــــــــت
    فونت های مورد نیاز رو هم ضمیمه میکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    پست قدیمیه ولی دوستانی هستند که به این مشکل بر بخورند
    من به این مشکل برخورد برای خطای فونت باید این فونت های روی سیستم نصب کنی درست میشه
    اینم منبع : سایــــــــــــــــــــــ ـــــــــت
    فونت های مورد نیاز رو هم ضمیمه میکنم
    اقا دستت درد نکنه . همین الان تو سیستم مشتری این ارور را میداد . سرچ کردم این تاپیک را دیدم . مشکل حل شد . بی نهایت سپاس

  14. #14

    نقل قول: خطا موقع باز شدن فایل Designer.exe استیمال ریپرت

    دوستان عزیز این خطا مربوط به چی هست؟؟؟ کسی میدونه این سرویس که خطا میگیره روی کجا هست ؟؟؟








    ----------------------------
    [Customer Explanation]



    ----------------------------
    [General Info]

    Application: Stimulsoft Reports.Net
    Framework: v2.0.50727
    Version: Version: 2010.1.700 from 26 March 2010
    MachineName: VICTOR_PARADISE
    OSVersion: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
    UserName: Victor Paradise

    ----------------------------
    [Exception Info]
    Message: 'StiCreateToolService' Service not found.

    Source: Stimulsoft.Report.Design

    StackTrace:
    at Stimulsoft.Report.Design.Toolbars.StiToolboxToolba rService.BuildingToolbox()
    at Stimulsoft.Report.Design.Toolbars.StiToolboxToolba rService.Init(StiDesignerControl designer)
    at Stimulsoft.Report.Design.StiDesignerControl.InitTo olbars()
    at Stimulsoft.Report.Design.StiDesignerControl..ctor( StiReport report, Boolean isRibbonGuiMode)
    at Stimulsoft.Report.Design.StiRibbonDesigner..ctor(S tiReport report)
    at StiDesigner.StiStart.Main(String[] args)

    ----------------------------
    [Assemblies]
    mscorlib, Version = 2.0.0.0
    Stimulsoft.Base, Version = 2010.1.700.0
    Stimulsoft.Report, Version = 2010.1.700.0
    Stimulsoft.Report.Design, Version = 2010.1.700.0
    System.Windows.Forms, Version = 2.0.0.0

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1390, 15:18 عصر
  2. سوال: پیغام خطا موقع اجرا کردن فایل exe
    نوشته شده توسط pbiuki630 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1388, 14:36 عصر
  3. خطا در باز شدن فایل اکسس
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1388, 12:13 عصر
  4. مشکل دیر باز شدن فایل exe
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •