نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

  1. #1

    Exclamation خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

    با سلام خدمت اساتید عزیز
    خیلی وقته سعی دارم اطلاعات کد امنیتی این سایت رو بدست بیارم و توی سی شارپ استخراج کنم اما موفق نشدم نمونخ هایی از سایت کد پروژکت بدست اوردم ولی بدرد من نخورد
    لطفا ببینید
    https://appointment.bmeia.gv.at/?Office=Teheran
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

    شما میخواید اعداد درون کپچا رو بدست بیارید یا خود ایمیج کپچا رو بگیرید ؟

  3. #3

    نقل قول: خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

    سلام ممنونم از پاسختون میخوام اعداد رو بدست بیارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

    بدست آوردن این اعداد کار ساده ای نیست و در آوردن اعداد درون یک کد کپچای اختصاصی میتونه پایان نامه ارشد هوش مصنوعی یک دانشگاه معتبر باشه
    باید از الگوریتم های متفاوتی استفاده بشه

  5. #5

    نقل قول: خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

    سلام دوست عزیز من خودم با استفاده از نمونه های موجود یک سایت موفق شدم کپچای یک سایت رو بخونم که اونم البته اعدادی به همین شکل بود ولی متاسفانه نمونه قبلی منقضی شده.
    و اگه بتونم این کد کپچا رو توی pictureboxقرار بدم مابقی راه رو خودم پیش میرم

  6. #6

    نقل قول: خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

    دوستان این خودش یک کار خوب میشه . اما کسی میدونه برای خوندن اعداد از فایل کیجا چجور الگوریتمی داره ؟

    یعنی چجوری پیکسل های داخل یک عکس رو شناسایی کنیم . همچنین رنگ پیکسل ها رو ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

    برای لود کپچای یک سایت در picturebox هم بنطرم بهتره از سوکت و یا HttpRequest صفحه رو لود کنید و بعد عکس رو از سورس صفحه در بیارید، اما اگه هم میخواید با webBrowser اینکارو انجام بدید میتونید با استفاده از کد زیر بسته به چندمین تصویر عکس رو نمایش بدید:
    pictureBox1.ImageLocation = WebBrowser1.Document.Images[0].GetAttribute("src");


    نقل قول نوشته شده توسط mtiammm مشاهده تاپیک
    دوستان این خودش یک کار خوب میشه . اما کسی میدونه برای خوندن اعداد از فایل کیجا چجور الگوریتمی داره ؟

    یعنی چجوری پیکسل های داخل یک عکس رو شناسایی کنیم . همچنین رنگ پیکسل ها رو ؟
    والا برای اینکار من چیزی پیدا نکردم اما چند باری که خودم برای کپچا پردازش عکس نوشته بودم اول عکس رو فقط دو رنگی فقط سیاه و سفید کردم، بعد پیکسل هارو توی یک آرایه ی دو بعدی از نوع bool ریختم و بعد برای هر حرف معرفه قرار دادم و ... که کاری بسیار خسته کننده و اعصاب خرد کنه، البته این فقط عدد هست و زیاد سخت نیست، اما تصور کنید چند حرف از الفای انکلیسی مخلوط شن و یه خط گنده هم بیاد وسطش

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز من خودم با استفاده از نمونه های موجود یک سایت موفق شدم کپچای یک سایت رو بخونم که اونم البته اعدادی به همین شکل بود ولی متاسفانه نمونه قبلی منقضی شده.
    و اگه بتونم این کد کپچا رو توی pictureboxقرار بدم مابقی راه رو خودم پیش میرم
    میشه همون را برای ما بذاری ببینیم؟ دست کم یه راه میفتیم

  9. #9

    Question نقل قول: خواندن کپچا یک سایت موجود در webbrowser

    نقل قول نوشته شده توسط koorosh4 مشاهده تاپیک
    میشه همون را برای ما بذاری ببینیم؟ دست کم یه راه میفتیم
    سلام من از این کپچا استفاده کردم برای یک سایت و ربات جواب داد اما برای سایت هایی که عدد را با هم جمع میکن چطور قابل بررسی هستن؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آذر 1387, 22:39 عصر
  2. نحوه ی خواندن تمامی نامه های موجود درGmail Inbox
    نوشته شده توسط gdevnb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1387, 05:29 صبح
  3. خواندن اطلاعات از سایت دیگر
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 21:43 عصر
  4. خواندن خروجی XML سایت دیگر
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1385, 10:59 صبح
  5. خواندن کد های html موجود در تگ body
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •