نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در نصب Xcalender در Delphi XE2

  1. #1

    مشکل در نصب Xcalender در Delphi XE2

    سلام به دوستان
    من میخوام Xcaleder رو در دلفی XE2 نصب کنم

    اما موقع نصب پیغام خطای زیر رو میده
    [DCC Error] xcalAdvEdit.pas(139): E2065 Unsatisfied forward or external declaration: 'TListHintWindow.WMNCButtonDown'

    خطا رو هم بر روی این خط در یونیت xcaladvedit نشون میده
    procedure WMNCButtonDown(var Message: TMessage); message WM_NCLBUTTONDOWN;

    هر چی فکر میکنم ٰ متوجه نمیشم چرا این خطا رو میده

    دوستان اگه راهنمایی کنند و یا نسخه سازگار با دلفی XE2 رو قرار بدند ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: مشکل در نصب Xcalender در Delphi XE2

    من مشکلی نداشتم
    نسخه آخرو از sorceforge بگیر نباید خطا بده

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نصب Xcalender در Delphi XE2

    با دلفی XE2 سازگاره؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در نصب Xcalender در Delphi XE2

    اگه کامپوننت سازگار با این نسخه رو داری بی زحمت برام آپلود کن
    خیلی ممنونت میشم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با نمایش کاراکترها در Delphi XE2(کد برنامه ضمیمه شد)
    نوشته شده توسط بهروز عباسی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1391, 12:07 عصر
  2. مشکل با کوئری در delphi xe2
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 15:50 عصر
  3. سوال: مشکل نصب borland ^tm delphi 2009
    نوشته شده توسط hercool در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 20:15 عصر
  4. مشکل در نصب INDY 10 روی Delphi 5
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 12:24 عصر
  5. مشکل در نصب کامپوننت kdtele در Delphi 5
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 09:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •