نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه اطلاعاتی رو که از دیتا بیس فراخوانی می کنم بر حسب بیشترین رکورد ها مرتب کنم؟

  1. #1

    چگونه اطلاعاتی رو که از دیتا بیس فراخوانی می کنم بر حسب بیشترین رکورد ها مرتب کنم؟

    مثلا می خوام از یه جدول از دیتا بیسم 20 تا استانی که در اون بیشترین کاربران حضور دارند رو فراخونی کنم، راهنماییم کنید لطفا
    آخرین ویرایش به وسیله reza.it : جمعه 12 مهر 1392 در 12:18 عصر

  2. #2

    نقل قول: چگونه اطلاعاتی رو که از دیتا بیس فراخوانی می کنم بر حسب بیشترین رکورد ها مرتب کنم؟

    باید ساختار جداولتون رو تعیین کنید تا بشه براساس اون جواب داد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: چگونه اطلاعاتی رو که از دیتا بیس فراخوانی می کنم بر حسب بیشترین رکورد ها مرتب کنم؟

    با سلام


    SELECT Top 20 * FROM Table1
    ORDER BY TotalUser DESC

  4. #4

    نقل قول: چگونه اطلاعاتی رو که از دیتا بیس فراخوانی می کنم بر حسب بیشترین رکورد ها مرتب کنم؟

    از جدول کاربران (Clients )و باتوجه به شناسه استان کاربران(OstanID)

    selecttop(20)Count(OstanID)as cnt , OstanID from dbo.Clients groupby OstanID orderby cnt desc

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1392, 20:16 عصر
  2. چطوری دیتا بیس رو کپی کنم رو یه سرور؟
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1390, 17:33 عصر
  3. چگونه چند فایل صوتی را در دیتا بیس قرار داد ؟
    نوشته شده توسط Valadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 10:51 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1384, 01:04 صبح
  5. چگونه میشود از باز شدن یک دیتا بیس جلوگیری کرد؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 13:32 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •