نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تفاوت FirstOrDefault با SingleOrDefault

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    تفاوت FirstOrDefault با SingleOrDefault

    سلام می خواستم تفاوت SingleOrDefault با FirstOrDefault چیست؟ و اگر مقداری پیدا نکنند چی برمی گردونند؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: تفاوت FirstOrDefault با SingleOrDefault

    اگه نتیجه کوئری 0 یا 1 و یا بیش از یک رکورد باشد
     
    | 0 values | 1 value | > 1 value
    FirstOrDefault | Default | First value | First value
    SingleOrDefault | Default | First value | Exception

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: تفاوت FirstOrDefault با SingleOrDefault

    ممنون exception یعنی ارور میده ؟! اگه بخوام مثلا یه آدی بدم تمام سطر ها رو بیاره ممکنه چندین سطر باشه باید چی بنویسم؟!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: تفاوت FirstOrDefault با SingleOrDefault

    آره اررور میده

    اگه خروجیت ممکنه چندین رکورد باشه و به بیش از یک رکورد هم نیاز دارید از هیچ کدام از موارد بالا استفاده نکنید
    FirstOrDefault و SingleOrDefaultفقط برای بدست آوردن حداکثر یک رکورد استفاده میشن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: تفاوت FirstOrDefault با SingleOrDefault

    first
    single
    خودشون میگن چی هستن دیگه

  6. #6

    نقل قول: تفاوت FirstOrDefault با SingleOrDefault

    در حالت FirstOrDefault هرچندتا ركورد پیدا كنه اولی رو برمیگردونه و اگر پیدا نكنه نال برمیگردونه در صورتی كه در حالت SingleOrDefault اگر هیچی پیدا نكنه 0 برمیگردونه اگر تنها یك ركورد پیدا كنه همونو برمیگردونه واگر بیشتر پیدا كنه خطا میده.
    حاللت اول رو هرجا میتونی استفاده كنی ولی حالت دوم فقط زمانی میتونی استفاده كنی كه مطمعنی فقط یك نتیجه داری و یا زمانی كه (بنا به منطق برنامه ت) نیاز داری كه اگر بیشتر از یك ركورد داشتی خطا بده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت FirstOrDefault با SingleOrDefault
    نوشته شده توسط mahdioo12194 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1392, 11:14 صبح
  2. تفاوت COM ,DCOM,COM+,COMSERVER
    نوشته شده توسط N_D در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1389, 09:28 صبح
  3. تفاوت sqlserver ‌و mysql
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 00:10 صبح
  4. تفاوت بین insert و insert into
    نوشته شده توسط tazekar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 20:49 عصر
  5. تفاوت vb6 و vb.net
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 15:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •