نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آپدیت کردن خروجی یک کوئری که بیش از یک خروجی دارد

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    همين دور و اطراف، چه فرقي مي كنه؟!
    پست
    14

    آپدیت کردن خروجی یک کوئری که بیش از یک خروجی دارد

    با سلام خدمت همه دوستان
    یه کوئری نوشتم به شکل زیر:
    string Query = "select TT.Serial as Serial, TT.Status as Status from TTicket TT inner join TSell TS on TS.TicketID = TT.ID inner join TSean TSE on TS.SeanID = TSE.ID where TT.Status = 0 and TS.TicketDate = '{0}' and TSE.ID < {1}"
    Query = string.Format(Query, this.TicketDate, this.SeanID)

    خروجی این کوئری بیش از یه سطره. حالا من می‌خوام این خروجی ها رو آپدیت کنم، مثلا Status اونهارو ۱ کنم. اولش فکر کردم که یه view بسازم که این خروجی هارو ذخیره کنه و بعد اون view رو آپدیت کنم ولی مشکلش اینه که مدیریتش سخت میشه و به صورت مداوم باید اونهارو ایجاد و پاک کنم.
    لطفا روش بهینه و استانداردی برای این مشکل مطرح کنید. با تشکر...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Salah Sanjabian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مملکتی.......................
    پست
    284

    نقل قول: آپدیت کردن خروجی یک کوئری که بیش از یک خروجی دارد

    سلام دوست عزیز نمیشه نتیجه یه کوئری رو آپدیت کرد . منظور شما اینه که جدول اصلی رو براساس نتیجه یه کوئری آپدیت کرد درسته؟

  3. #3

    نقل قول: آپدیت کردن خروجی یک کوئری که بیش از یک خروجی دارد

    بصورت زیر امتحان کنید
    UPDATE TTicket SET Status = 1
    FROM
    TTicket TT INNER JOIN TSell TS
    ON
    TS.TicketID = TT.ID
    INNER JOIN TSean TSE
    ON
    TS.SeanID = TSE.ID
    WHERE
    TT.Status = 0
    AND
    TS.TicketDate = '{0}'
    AND
    TSE.ID < {1}
    به سوالات خصوصی پاسخ داده نمی شود.

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    همين دور و اطراف، چه فرقي مي كنه؟!
    پست
    14

    نقل قول: آپدیت کردن خروجی یک کوئری که بیش از یک خروجی دارد

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    بصورت زیر امتحان کنید
    UPDATE TTicket SET Status = 1
    FROM
    TTicket TT INNER JOIN TSell TS
    ON
    TS.TicketID = TT.ID
    INNER JOIN TSean TSE
    ON
    TS.SeanID = TSE.ID
    WHERE
    TT.Status = 0
    AND
    TS.TicketDate = '{0}'
    AND
    TSE.ID < {1}
    بسیار عالی، ممنون از شما. فکر نمی‌کردم بشه خروجی دستور select‌ رو بدون نوشتن خود select بدست آورد...

تاپیک های مشابه

  1. آپدیت کردن با ClientDataset
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 29 مهر 1384, 02:57 صبح
  2. آپدیت کردن رکورد بدون استفاده از DataGrid
    نوشته شده توسط 3nitro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 12:06 عصر
  3. چگونگی کوئری برای بیش از دو کانکشن
    نوشته شده توسط SyntaxCheck در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1382, 17:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •