نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بالا و پایین بردن گره ها در TreeView

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    Question بالا و پایین بردن گره ها در TreeView

    چطور میتونم گره ها را در همان سطحی که هستند در TreeView در هنگام اجرای برنامه بالا یا پایین بیاورم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: بالا و پایین بردن گره ها در TreeView

    گفتم شاید سوالم نامفهموم بوده که کسی جواب نداده یه عکس میزارم برا توضیحش


    NODE.jpg

    مثلا در عکس بالا اگر بخواهیم Nod7 را به قبل از Nod6 یا بعد از Nod8 در هنگام اجرای برنامه انتقال دهیم چه کار باید بکینم

    در نظر داشته باشیم که نودNod7 ممکن است زیر مجموعه (Child) هم داشته باشند

    متشکرم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: بالا و پایین بردن گره ها در TreeView

    بابا شما را چه شده است که کسی پاسخگو نیست !!!!

    لااقل یکی بگه بلد نیستم من دلم خوش بشه.

    البته به نظرم این مطلبی نیست که کسی بلد نباشه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: بالا و پایین بردن گره ها در TreeView

    با تشکر از خیل عظیم دوستان پاسخگو !!!!

    بعد از مدتها جستجو بالاخره جوابم رو تو یه سایت لاتین پیدا کردم

    اینجا مینویسم تا آیندگان از آن بهره برند:

    جالبه خودم سوال رو مطرح کردم پیگیری کردم و جواب دادم به قول شاعر:

    خود گویی و خود خندی / عجب مرد هنرمندی

    یا به عبارتی:
    خود پرسی و خود جواب دهی / عجب سایت هنرمندی

     Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    MoveNodeUp(TreeView1.SelectedNode)
    End Sub

    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
    MoveNodeDown(TreeView1.SelectedNode)
    End Sub

    Public Sub MoveNodeUp(ByVal Nod As TreeNode)
    Try
    If Not (Nod.PrevNode Is Nothing) Then
    Nod.Parent.Nodes.Insert(Nod.Index - 1, CType(Nod.Clone, TreeNode))
    Nod.Remove()
    End If
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.ToString)
    End Try
    End Sub

    Public Sub MoveNodeDown(ByVal Nod As TreeNode)
    Try
    If Not (Nod.NextNode Is Nothing) Then
    Nod.Parent.Nodes.Insert(Nod.Index + 2, CType(Nod.Clone, TreeNode))
    Nod.Remove()
    End If
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.ToString)
    End Try
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: بالا و پایین بردن گره ها در TreeView

    من ندیدم و گرنه همین کد رو در مورد جابجایی آیتم های لیست باکس داشتم
    حالا که حل شد الحمد لله!!

  6. #6

    نقل قول: بالا و پایین بردن گره ها در TreeView

    خدا خیرتون بده.من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم.ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن رنج بالا و پایین در یک ارایه 3 بعدی
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1385, 10:09 صبح
  2. درک فشرده شدن 2 کلید بالا و پایین توسط c
    نوشته شده توسط shr6557 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 20:58 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 14:08 عصر
  4. گرد کردن تاریخ به بالا و پایین
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 08:36 صبح
  5. بالا و پایین کردن فرم Scroll دار
    نوشته شده توسط hadi55 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 12:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •