نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش صفحه لاگین در Session_End

  1. #1

    نمایش صفحه لاگین در Session_End

    من تو Session_End داخل Global کد زیر رو نوشتم که صفحه لاگین رو نشون بده
    Response.RedirectToRoute("Default");
    خطای زیر رو میده:
    Response is not available in this context
    اینم گذاشتم :
    HttpContext.Current.Response.RedirectToRoute("~/Account/Login");
    خطا میده که:
    Object reference not set to an instance of an object.
    مشکل کار کجاست؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: نمایش صفحه لاگین در Session_End

    رویداد Session_End وقتی اتفاق میافته که کاربر سایت رو ترک کرده و یا فعال نیست، بنابراین HttpContext هم دیگه وجود نداره. تنها راه حل پیاده سازی ای که بنظر من میاد اینه که در صفحه Layout تون یک کد جاوا اسکریپت بگذارید که به صورت Count Down زمان رو بشماره و وقتی به حد Session Timeout رسید کاربر رو Redirect کنه. توجه داشته باشید که مقدار این Counter در هر بار رفرش صفحه میبایست Reset شود.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش دادن یک فرم قبل از صفحه لاگین ویندوز
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1390, 19:26 عصر
  2. ساخت صفحه لاگین و نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط hessam2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آذر 1389, 03:01 صبح
  3. نمایش صفحه n ام بطور مستقیم
    نوشته شده توسط miraghaee در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1384, 21:29 عصر
  4. نمایش صفحه دلخواه توی browser
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 14:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •