نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    با سلام

    من یه پروژه ساده درست کردم که به یک وب سرویس وصل بشه و اطلاعاتی رو بگیره.

    وقتی بر روی دکمه واقع بر روی فرم بروزر در زمان اجرا کلیک میکنم تا نتیجه رو نشون بده پیغام خطای زیر نمایش داده میشه

    Microsoft MSXML is not installed
    مشکل از کجاست؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gholami146
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    374

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    این دو سایت رو بررسی کنید احتمالا به جواب می رسید (مخصوصا اولین سایت) که میگه Add a call to CoInitialize(nil) in the app's initialization. Both versions then work fine.


    http://qc.embarcadero.com/wc/qcmain.aspx?d=108838
    https://forums.embarcadero.com/threa...threadID=78702

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    سلام

    این تاپیک ها رو قبلا خونده بودم اما نمیدونم این CoInitialize(nil) زو کجا باید بنویسم؟!

    الان منزل هستم و به وب سرویس دسترسی ندارم. آیا

    set the property ComInitialization in the ServerController

    همین کار رو انجام نمیده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gholami146
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    374

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    شما باید قبل از فرا خوانی دستورات این تابع رو فراخوانی کنید این دستور چیزی شبیه به کرییت هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    حالا اصلا MSXML رو نصب کردید یا نه؟
    از ورژن ۶ شروع کنید و برید بالا تا کار کنه.نمیدونم الان ورژن چندش اومده.فکر میکنم آخریش ۸ باشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    سلام.

    فقط نسخه آخرشو دانلود کردم و تست کردم که نشد.

    حالا فرا دستوری که دوستمون گفتن تست میکنم نتیجشو اینجا مینویسم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    سلام.

    پروپرتی که در بالا بهش اشاره کردم "ComInitialization " رو به "ciNormal" تنظیم کردم و به درستی کار کرد!

    البته دستور "CoInitialize(nil)" رو هم تست کردم اما نمی شناخت و نمی دونستم کدوم یونیت رو باید اضافه کنم پس بی خیالش شدم.

    ممنون از پاسخ دوستان

  8. #8

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    سلام
    دوست عزیز منم هم به همین مشکل برخورد کردم در نوشتن سرویس و ارتباط با وب سرویس
    ولی
    ComInitialization هر چی گشتم متوجه نشدم شما این Property رو در کجا set کردید و نتیجه گرفتید ؟
    ممنون میشم بگی از کجا set کنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    نقل قول نوشته شده توسط homatorabi مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز منم هم به همین مشکل برخورد کردم در نوشتن سرویس و ارتباط با وب سرویس
    ولی
    ComInitialization هر چی گشتم متوجه نشدم شما این Property رو در کجا set کردید و نتیجه گرفتید ؟
    ممنون میشم بگی از کجا set کنم
    سلام

    من توی اون پروژه(که یک پروژه ساده بود) از اینتراوب استفاده کرده بودم

  10. #10

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    برای برخی عملیات مثل ارتباط با بانک اطلاعاتی توسط ADO یا پردازش فایلهای XML با MSXML ، برنامه از رابط COM ویندوز استفاده می کنه
    هر Thread به صورت جداگانه باید رابط COM رو فراخوانی کنه، در یک برنامه تحت ویندوز، برای Thread اصلی برنامه به صورت پیشفرض یک بار رابط COM فراخوانی میشه اما اگر درون برنامه Thread دیگه ای بسازید و در اون نیاز به استفاده از رابط COM داشته باشید، در شروع کار اون Thread باید تابع CoInitialize رو فراخوانی کنید تا رابط COM فراخوانی بشه
    برای پروژه تحت وب مثل Intraweb به صورت پیشفرض رابط COM فراخوانی نمیشه ، با تنظیم ComInitialization برای سرور میتونید تنظیم کنید که رابط COM برای Thread اصلی یا سایر Thread های برنامه فراخوانی بشه اما در صورتی که خودتون Thread حدیدی بسازید باز باید دستور CoInitialize رو فراخوانی کنید و در پایان کار هم با دستور CoUnInitialize اون رو آزاد کنید

    Uses
    ComObj;

    ...

    CoInitialize(nil);
    try
    ...
    finally
    CoUnInitialize;
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmood_M : شنبه 06 خرداد 1396 در 11:10 صبح

  11. #11

    نقل قول: در یافت ارور Microsoft MSXML is not installed

    نقل قول نوشته شده توسط hp1361 مشاهده تاپیک
    سلام.

    پروپرتی که در بالا بهش اشاره کردم "ComInitialization " رو به "ciNormal" تنظیم کردم و به درستی کار کرد!

    البته دستور "CoInitialize(nil)" رو هم تست کردم اما نمی شناخت و نمی دونستم کدوم یونیت رو باید اضافه کنم پس بی خیالش شدم.

    ممنون از پاسخ دوستان
    بنده هم همین کارو کردم و درست شد.
    ممنون از لطف شما و دوستان

تاپیک های مشابه

  1. unable to start debugging.the silverlight managed debugging package is not installed
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش Silverlight
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 05:13 صبح
  2. سوال: ارور ! SQL Server does not exist or access denied
    نوشته شده توسط Naderenator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1387, 06:31 صبح
  3. خطای can not install isam چیه
    نوشته شده توسط m_vb1386 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 10:24 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1385, 02:41 صبح
  5. ارور Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e21'
    نوشته شده توسط nothingelz در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 12:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •