نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: طراحی صفحه با عرض زیاد (قسمت میانی1000 پیکسل) (با بک گراند عکس نه رنگ) با شرایط خاص

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    طراحی صفحه با عرض زیاد (قسمت میانی1000 پیکسل) (با بک گراند عکس نه رنگ) با شرایط خاص

    سلام.
    لطفاً این عکس رو ببینید.
    fffffffff.jpg
    فرض کنید می خواهیم طرح بالا رو با Css و html ایجاد کنیم.
    من به صورت پیکسلی مشکلی ندارم مثلاً با عرض 1000.
    ولی اینجا حالت خاصی وجود داره. کل عرض این طرح 2000 پیکسل هست و قسمت وسط 1000 پیکسل.
    حالا با شرایط زیر چطور میشه این طرح رو ایجاد کرد؟

    قسمت وسط حتماً باید پیکسلی باشد (1000 پیکسل)


    • صفحه در حالت زوم 100 درصد کاملاً وسط چین باشد یعنی اون قسمتی که عکس خونه داره حتماً وسط باشه


    • و صفحه اسکرول افقی هم نخوره در حالت زوم 100 درصد

    من فقط قسمت وسط رو تونستم درست کنم ولی برای افزودن قسمتهای زرد و قرمز و همچنین Left Image , Right Image مشکل دارم.


    این فایل رو هم ضمیمه می کنم . لطفاً راهنمایی کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: طراحی صفحه با عرض زیاد (قسمت میانی1000 پیکسل) (با بک گراند عکس نه رنگ) با شرایط خاص

    قسمتهای چپ و راست فقط پس زمینه هستند یا محتوا هم خواهند داشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: طراحی صفحه با عرض زیاد (قسمت میانی1000 پیکسل) (با بک گراند عکس نه رنگ) با شرایط خاص

    با سلام

    راه اول اینه که عرض کلی رو کم کنید مثلا 1200 پیکسل ، در غیر اینصورت اسکرول افقی خواهید داشت.
    راه دوم - که اصلا مناسب نیست - غیر فعال نمودن اسکرول مرورگر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: طراحی صفحه با عرض زیاد (قسمت میانی1000 پیکسل) (با بک گراند عکس نه رنگ) با شرایط خاص

    قسمتهای چپ و راست فقط پس زمینه هستند یا محتوا هم خواهند داشت.
    فقط پس زمینه هستند.
    اون قسمتهای چپ و راست حتماً لازم نیست پیکسلی باشه اگه با درصد هم بشه خوبه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: طراحی صفحه با عرض زیاد (قسمت میانی1000 پیکسل) (با بک گراند عکس نه رنگ) با شرایط خاص

    راه اول اینه که عرض کلی رو کم کنید مثلا 1200 پیکسل ، در غیر اینصورت اسکرول افقی خواهید داشت.
    راه دوم - که اصلا مناسب نیست - غیر فعال نمودن اسکرول مرورگر
    نه این دو راه کلاً منتفی هستند.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: طراحی صفحه با عرض زیاد (قسمت میانی1000 پیکسل) (با بک گراند عکس نه رنگ) با شرایط خاص

    بچه ها با کمک این لینک اونجا که نوشته
    With Fluid Width

    http://designshack.net/articles/css/...hing-with-css/
    این کدها رو نوشتم

    <%@ Page Language="C#‎‎‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default3.aspx.cs" Inherits="Default3" %>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>
    <style type="text/css">
    #test
    {

    width:100%;
    position:relative;
    height:300px;
    background:blue;


    }
    #f
    {
    width:2000px;
    position:absolute;
    margin: 0px 0 0 -1000px;
    left: 50%;
    background:#eee;

    background-repeat:no-repeat;
    height:300px;
    }
    #headerleft
    {
    width:500px;
    float:left;
    height:300px;
    background-image:url("Images/Back-Holding_02.png");
    background-repeat:no-repeat;
    }
    #headercenter
    {
    width:1000px;
    float:left;
    height:300px;
    background-image:url("Images/Back-Holding_03.png");
    background-repeat:no-repeat;
    }
    #headerright
    {
    width:500px;
    float:left;
    height:300px;
    background-image:url("Images/Back-Holding_04.png");
    background-repeat:no-repeat;
    }

    </style>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div id="test"><div id="f">


    <div id="headerleft"></div>
    <div id="headercenter"></div>

    <div id="headerright"></div>
    </div></div>

    </form>
    </body>
    </html>

    هدر وسط قرار می گیره البته یه کم از عکس سمت راستی و چپی دیده نمی شه که اون اشکالی نداره، ولی اسکرول افقی وجود داره هنوز.
    آخرین ویرایش به وسیله bftarane : پنج شنبه 18 مهر 1392 در 14:02 عصر

تاپیک های مشابه

  1. طراحی صفحه با عرض متغیر
    نوشته شده توسط anahita6 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1392, 11:28 صبح
  2. مشکل در طراحی صفحه با پیکسل
    نوشته شده توسط hana1369 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 15:39 عصر
  3. سوالی در مورد طراحی صفحه اول سایت!
    نوشته شده توسط white fox در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 13:00 عصر
  4. طراحی صفحه وب در C#‎
    نوشته شده توسط hajihashemi_z در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1384, 01:04 صبح
  5. طراحی صفحه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1382, 16:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •