نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتقال txt به text

  1. #1

    انتقال txt به text

    دوستان من یک فایل txt دارم که 10 کیلوبایت توش نوشته هست.
    یه برنامه هم دارم که توش یک text و یک command دارم.
    می خوام هر وقت روی دکلمه کلیک کنم 2 کیلوبایت بیاره توی text و همینجور تا آخر ، 2kb ، 2kb انتقال بده برام . بدون اینکه چیزی از فایل txt پاک بشه.

  2. #2

    نقل قول: انتقال txt به text

    با فرض اینکه نوشته های توی فایل انگلیسی باشه:


    Public counter as integer
    Private Sub Command1_Click()
    dim s as byte
    dim s1 as string
    dim cc as integer
    if counter <5 then
    sFileName = App.Path & "\myfile.txt"
    n = FreeFile()
    Open sFileName For Random Access Read As #n Len=1
    s1=""
    for cc=counter*2048+1 To counter*2048+2048
    Get #n, cc, s
    s1=s1 & Chr(s)
    next cc
    close #n
    Text1.Text = s1
    counter=counter+1
    else
    MsgBox "End of File"
    end if
    end sub
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : شنبه 20 مهر 1392 در 19:41 عصر

  3. #3

    نقل قول: انتقال txt به text

    دوستان چطور میتونم هر 2 کیلوبایتی که توسط سورس بالا به برنامه انتقال بدم رو از فایل txt حذف کنم.

    و چطور میتونم دیتاهای منتقل شده رو با (-) از هم جدا کنم و توی یک خط منتقل کنم.. مانند عکس ضمیمه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg p.JPG‏ (35.6 کیلوبایت, 18 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: انتقال txt به text

    راه حلی نیست؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: انتقال txt به text

    سلام از این کد استفاده کن

    Text.text= replace(text.text, "-", vbcrlf )

تاپیک های مشابه

  1. انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1391, 23:21 عصر
  2. خواندن فایل txt . در ویژوال بیسیک و ریختن آن در یک text box
    نوشته شده توسط احمد حسین بنا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1391, 13:42 عصر
  3. انتقال مقدار یک text
    نوشته شده توسط mehdi1357 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 16:40 عصر
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 12:42 عصر
  5. انتقال dataبا فرمت txt
    نوشته شده توسط SRS534 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 12:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •