نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش علامت تیک بجای true در dbgrid

  1. #1

    نمایش علامت تیک بجای true در dbgrid

    چگونه می شود در نمایش dbgrid بجای دیده شدن true یا false علامت تیک نمایش داده شود؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    نقل قول: نمایش علامت تیک بجای true در dbgrid

    در DrawColumnCell ميتوانيد كد بنويسيد. كافي است تصوير اون چك باكس (در قالب يك فايل bitmap) را در يك Tbitmap فراخواني (Load) كتيد و با Canvas.BrushCopy اون تصوير را در ستون كپي كنيد.
    مثلا :


    var
    RR: TRect;
    // bmpAction is a bitmap that you must load from bitmap pic (for example Tick)

    RR.Left := 0;
    RR.Top := R.Top;
    RR.Bottom := RR.Top + bmpAction.Height;
    RR.Right := RR.Left + bmpAction.Width;
    // Canvas of Dbgird //
    Canvas.Brush.Color := clInfoBk;
    Canvas.Rectangle(R.Left , R.Top , R.Right , R.Bottom);

    Canvas.BrushCopy(RR, bmpAction, bmpAction.Canvas.ClipRect, clFuchsia);


    البته مثالهاي زيادي در اين زمينه هست

  3. #3

    نقل قول: نمایش علامت تیک بجای true در dbgrid

    البته از کامپوننت هایی مثل Ehlib هم میتونی استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش علامت سوال بجای ورودی فارسی
    نوشته شده توسط nimooo در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 20:41 عصر
  2. سوال: تغییر نمایش فیلد از نوع Boolean در DBGrid
    نوشته شده توسط اصغر (پآچ) در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1387, 10:37 صبح
  3. نمایش 2 تا table تو 1 dbgrid
    نوشته شده توسط music در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 22:47 عصر
  4. نمایش علامت تیک در دیتاگرید==> راه حل؟
    نوشته شده توسط mah.yar در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 19:48 عصر
  5. نمایش نام تصویر بجای تصویر در فیلد جنرال
    نوشته شده توسط rezakhj در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1385, 12:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •