نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دخیره آدرس فایل pdf,word در دیتابیس و اجرا آن توسط نرم افزار office word, adobe pdf reader

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    Lightbulb دخیره آدرس فایل pdf,word در دیتابیس و اجرا آن توسط نرم افزار office word, adobe pdf reader

    سلام دوستان من میخوام آدرس فایل رو دخیره کنم و وقتی کاربر رو اسم فایل تو گرید ویو کلیک کرد فایل واسم توی ورد یا adobe pdf باز بشه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: دخیره آدرس فایل pdf,word در دیتابیس و اجرا آن توسط نرم افزار office word, adobe pdf reader

    سلام
    System.Diagnostics.Process.Start('مسیر برنامه');

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: دخیره آدرس فایل pdf,word در دیتابیس و اجرا آن توسط نرم افزار office word, adobe pdf reader

    بجای مسیر برنامه ،مسیر کامل فایل رو بدم مثلا "sql.pdf"
    اگه بیشتر راهنمایی کنی و مسیر فایل رو چه جوری بدست بیارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: دخیره آدرس فایل pdf,word در دیتابیس و اجرا آن توسط نرم افزار office word, adobe pdf reader

    خوو تو خودش یه رویداردی ، داره :

    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {

    }


    اوون چیزی رو که روش کلیک کردی ، با وسیله همون دستوری که دوست عزیزمون (farazjalili ) دادن ، باز کن !!!

    همین !!!

    حالا مشکلت همین بود ، یا مشکلت ذخیره کردن ، آدرس فایل ها در دیتابیسه ؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: دخیره آدرس فایل pdf,word در دیتابیس و اجرا آن توسط نرم افزار office word, adobe pdf reader

    مشکل تو ذخیره نیست مشکل تو بدست آوردن آدرس فایل و اجرا فایل از طریق آدرسش هست دوست عزیز
    این رویداد رو میدونم موارد بالا رو نمی ذونم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: دخیره آدرس فایل pdf,word در دیتابیس و اجرا آن توسط نرم افزار office word, adobe pdf reader

    من قبلا این برنامه رو نوشتم البته فقط برای pdf تو نمونه برنامه ها جستجو کن پیداش میکنی
    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: دخیره آدرس فایل pdf,word در دیتابیس و اجرا آن توسط نرم افزار office word, adobe pdf reader

    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک
    مشکل تو ذخیره نیست مشکل تو بدست آوردن آدرس فایل و اجرا فایل از طریق آدرسش هست دوست عزیز
    این رویداد رو میدونم موارد بالا رو نمی ذونم
    خب اگه با دیتابیس کار می کنی ، که فقط اسم فایل هارو توو گرید ویو نمایش بده ، و آدرس فایل رو توو یه فیلد دیگه بریز ، بالاخره باید یه جایی آدرس فایل ذخیره بشه دیگه !!!

تاپیک های مشابه

  1. نصب sql 2000 و attch دیتابیس توسط نرم افزار های setup ساز
    نوشته شده توسط Borland-Delphi7 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1392, 16:28 عصر
  2. رمزگشایی فایل تصویری از روی سی دی توسط نرم افزار
    نوشته شده توسط modirmasool در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 23:51 عصر
  3. سوال: مشکل ساخت فایل توسط نرم افزار در ویستا
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 30 مهر 1389, 09:52 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1388, 23:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •