نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز

  1. #1

    دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز



    Xamarin.Android 4.8.3








    اخرین نسخه ارایه شده + فعال ساز آن ( قابل اجرا بروی سیستم های 32 و 64 بیتی)


    لیست تغییرات در این نسخه :

    Android 4.3 (API level 18) binding.
    Add support for embedded assets in library assemblies.
    Improve OpenTK-1.0.dll matrix inversion performance.
    F#‎‎‎‎‎ support
    C#‎‎‎‎‎5 Async overloads
    Binding projects support Android .aar files. Use a Build action of LibraryProjectZip.
    ...
    ..
    .


    سایت سازنده :
    http://xamarin.com/


    لینک دانلود mono android نسخه 4.8.03015 :
    http://download.xamarin.com/MonoforAndroid/Windows/mono-android-4.8.03015.msi


    لینک دانلود :
    http://download.xamarin.com/studio/Windows/XamarinStudio-4.0.13-38.msi


    لینک دانلود فعال ساز مخصوص همین نسخه :
    www.mediafire.com/download/ewt16nyzmt483d4/XAPatcher.rar


    پسورد :
    goldpower

  2. #2

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام به دوست عزیزم ممنون برای این برنامه خیلی نیاز داشتم دانلودش کردم mono android نصب کردم مشکلی نداشت به net. هم اضافه شد اما برای نصب Xamarin studio خطای زیر میده
    Error.JPG

  3. #3

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز

    ممنون مشکلم حل شد نرم افزار #GTK ورژن مورد نظر دانلود کردم

  4. #4

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز

    ios خروجی گرفتید؟
    چطوری؟
    بدون keychain؟

  5. #5

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز

    ممنون ولیلینک دانلود mono android نسخه 4.8.03015 کجاست..؟خیلی نیازش دارم

  6. #6

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط armanmemar2015 مشاهده تاپیک
    ممنون ولیلینک دانلود mono android نسخه 4.8.03015 کجاست..؟خیلی نیازش دارم
    منظورم کرکش هست؟

تاپیک های مشابه

  1. دانلود اخرین نسخه 4.8.01013 Mono Android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 11:26 صبح
  2. دانلود اخرین نسخه mono android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 20:56 عصر
  3. لینک دانلود این نسخه Delphi XE and C++‎Builder XE Complete
    نوشته شده توسط sobhan1990 در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 00:32 صبح
  4. سوال: از کجا باید اخرین نسخه برنامه php دانلود کنم
    نوشته شده توسط behrooz747 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 18:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •