صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 127

نام تاپیک: منشی تلفنی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014

    منشی تلفنی

    سلام

    منشی تلفنی
    از دوستانم کسی هست که تو این زمینه کار کرده باشه؟؟؟
    ممنون میشم تو این مورد راهنمائیم کنید

    ممنون از همه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دارم روش کار میکنم ولی خیلی مشکل دارم
    Tapi تشخیص میده که داره زنگ می خوره ولی هنوز نتونستم پاسخ بدم ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mjelecom
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    119

    Lightbulb یه سرچ بکن

    تو همین سایت گفته شده که چطور این کار رو بکنی و سعی کن بجای این که چرخ رو از ابتدا اختراع کنی از کامپوننتهایی که در این مورد تو اینترنت فراوونه بهره ببری.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mjelecom
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    119

    Wink کمک بیشتر

    به پست های آقای sohran o یه سرس بزنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    ممنون از آقا مهدی و mjelecom

    mjelecom جان
    ببین به پستای آقا سهراب سر زدم ولی من میخوام با MsComm این کارو بکنم
    ممنون میشم راهنمائیم کنید

    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    با Mscomm تو ویندوز 2000 به بعد درست جواب نمیگیری از فکرش بیا بیرون
    یا از Tapi استفاده یا از یکی از کامپوننت های آماده

  7. #7
    بچه ها حقیقتش منم تا حالا نشده که کامل به سراغش برم
    کسی اگه اطلاعاتی داره مارو هم کمک کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستانم

    آقا مهدی ، برام دلیل بیار ، اینجوری نمی تونم قبول کنم
    یعنی نمیشه ، مگه میشه ؟؟؟

    Tapi تشخیص میده که داره زنگ می خوره ولی هنوز نتونستم پاسخ بدم ...
    __________________
    معذرت می خوام ، جسارت نباشه اما تا اینجا رو که با ام اس کام هم میشه
    من فکر میکنم همونطور که تماس تلفنی رو با MsComm برقرار می کنیم
    میتونیم تو خروجی MsComm آدرس پیغام ضبط شده رو بذاریم
    و برا درک دکمه های فشرده شده هم مدام ورودی MsComm را چک کنیم
    و بنا به سلیقمون براش کد نویسی کنیم
    یعنی هیچ کس این کارو نکرده ، مگه میشه ؟؟؟

    mjelecom جان
    شما اگه سرچ موثری داری ، بگو
    ممنون میشم


    کمکم کنید

    بازم ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mjelecom
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    119

    Talking اینم راه حل

    من از این کامپوننت استفاده کردم عالی جواب داده.
    KDTele3.671
    شرمنده فایلش خیلی بزرگ بود آپلود نشد.
    در ضمن دوستان اگر ممکنه به سئوالات جواب بدن .مثلا تو (ساخت new conction توسط برنامه) این همه ما جز زدیم هیشکی جوابمونو نداد.
    آخرین ویرایش به وسیله mjelecom : جمعه 18 فروردین 1385 در 21:25 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوست عزیز من تاحالا نتوستنم با Mscomm رو سیستم های که دیم و ویندوز Xp و 2000 حتی شماره گیری کنم چه برسه به جواب دادن ... حالا نمی دونم شاید اشکال از کار من باشه ولی تو ویندوز 98 فقط شماره گیری را انجام دادم .
    الان با استفاده از Tapi تونستم Dial کنم ، DTMF هم فرستادم و هم گرفتم تنها مشکلی که تو برنامه هست هنوز نتوستم یک فایل Wav رو پخش کنم ....

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    ممنون از آقا مهدی و mjelecom جان

    mjelecom جان ، شرمنده من اینقدر پررو هستم ، یه دفعه دیگه سعی کن
    اگه لازمه ایمیل هم بدم ، میدم

    اعتراف میکنم که خیلی مبتدیم
    آقا مهدی خواهش میکنم توضیح بدید

    "DTMF هم فرستادم و هم گرفتم "

    در مورد ام اس کام هم اینکه تو winXP مشکلی نداره

    خواهش میکنم تا به نتیجه رسیدن تاپیک استقامت کنید
    بازم ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    DTMF:Dual Tone Multifrequency یا به زبون خیلی ساده همون اعدادی که برای تلفن گویا فشار می دی ..
    یعنی با توابع Tapi هم تونستم این کلیدها را تولید کنم و برای یک شماره دیگه بفرستم و هم تونستم که تشخیص بدم که طرف مقابل چه کلیدی را فشار داده ..
    در مورد Mscomm هم پس اشکال از سیستم منه ...
    ولی من بازم میگم Tapi چون اگه بخواهی یه برنامه کلی بنویسی که رو همه سیستم ها جواب بده باید سیستم من هم در نظر بگیری که Mscomm روش جواب نمیده .
    اشکالی هم که میگیره اینکه میگه پورت باز و داره استفاده میشه من هم همه برنامه ها رو بستم ولی بازم فایده نداشته با زم همین اشکال میگیره به خاطر همینم قیدشو زدم رفتم سراغ Tapi . البته یه Ocx هم هست به نام Kdtle که اینم میگن خوبه ولی من ازش استفاده نکردم .

  13. #13
    راستش من تو این زمینه یه پروژه انجام دادم که خوب جواب داده tapi استفاده کردم و فقط دو تا مشکل وجود داره:
    1- ضعیف بودن tone مخابرات ایران که با یه تقویت کنندهایی که بین مودم و خط تلفن قرار میگرفت حل شد.
    2- عدم تشخیص برداشتن گوشی. یعنی کد مثلا اشغالی وجود داره ولی کد برداشتن گوشی تولید نمیشه که برای حل این مشکل متونیم از ICهای تلفنی استفاده کنیم یا بصورت نرم افزاری قضیه حل کنیم.
    پیشنهاد میکنم شروع کنین اگه به مشکلی برخوردید من در خدمتم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوست عزیز مرسی .
    ضعیف بودن tone نمی دونستم ،یعنی چه ؟ چه مشکلی ایجاد میکنه .
    و برای تشخیص وارد شدتن گوشی هم مطالبی که من پیدا کردن اینو می گفت که بیای از روی گفتن الو تشخصی بدی که گوشی ورداشته یعنی به صورت یک فایل صوتی .. ولی چطوری هنوز پیدا نکردم .
    مشکلی سومی که من خودم دارم اینکه نمی تونم یک فایل wav رو پخش کنم .
    مشکل چهارم با Caller Id است به هیچ عنوانی نتوستم راش بندازم .
    مودمم Rockwell 3chip است Caller Id هم فعاله ..
    اصلاٌ این مودم ساپورت میکنه خط ایرانو یا نه . چه مودمی برای خطهای ایران خوبه ...
    مشکل پنجمی که دارم بعد از شماره گیری و قطع کردن دوباره نمی تونم شماره گیری کنم Error میده که Objaddress مشکل داره یه چیز تو همین مایه ها.
    مشکل ششم بعضی وقتها وقتی کسی زنگ میزنه نمیره برای چک کردن حتما باید وی بی ببندم دوباره باز کنم درست میشه ...
    در ضمن من از Tapi 3.0 استفاده کردم ...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mjelecom
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    119

    Talking دانلود کنید

    شما می توانید از سایت www.kaed.com دانلود کرده و بعد هم google برای کرک.
    به همین سادگی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    riyahiyan جان
    شما که دستتون تو کاره ، میشه بگید که این کارو میشه با Mscomm کرد یا نه ؟؟؟

    آقا مهدی
    بذار سر فرصت یه Example برات می ذارم
    آخه Mscomm رو روی سیستمای مختلفی تست کردم و تا حالا که جواب داده
    حتی کالر آیدی رو هم ساپورت کردم
    درضمن مشکلاتت طبیعیه ، منم داشتم
    باید کاری کنی که وقتی تماس قطع شد خط اشغال نمونه

    بازم ممنون

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    ممنون . ولی خط اشغال نمی مونه ولی Tapi دیگه Eventi تشخیص نمیده ... یه مقدارشو حل کردم ولی بازم مشکل داره . دارم روش کار می کنم (یعنی باید روش کار کنم) چون پروژه فارق تحصیلیم یه تلفن گویا است ...

  18. #18
    من یک اکتیوایکس با مثال دارم . فقط مشکل به مودم برمیگرده و خودم و یکی از دوستان پس از کلی جستجو موفق به پیدا کردن مودمی که با خط های ایران caller id رو ساپورت کنه پیدا نکردیم .
    اگر شما مودمی رو سراغ دارین لطفا بگین

  19. #19
    با سلام
    1- در مورد تشخیص برداشتن گوشی:خیلی ها از این روش پردازش صوت میکنن ولی یه راه ساده تر اینکه پس از برقرای تماس پیغام زیر پخش بشه"برای شنیدن پیغامی کلید * را فشار دهید" مثالا 10 ثانیه بصورت تکراری.
    2- در مورد پخش صوت:فایلهای صوتی باید 8KHZ Mono و بصورت Wav باشه.
    3-مشکل 4و5و6 دوستمون آقای فرهانی به مودمش مربوطه علت عدم چک کردن هم هنگ کردن مودمه.تمام مودم های که در device manager مشخصه Unimodem half/full Duplex رو دارن این امکان رو فراهم میکنن ولی بهترین گزینه بصورت تجربی مودم assteg اینترناله.
    4- در رابطه با mscomm امکانش هست ولی خیلی مشکل میشه چون باید eventها رو خودت بنویسی عوما بهترین گزینه TAPI هست.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    مرسی
    در مورد پخش صوت من هنوز مشکل دارم به این کد یه نگاهی بندازید .

    If Not (gobjReceivedCallInfo.CallState = CS_OFFERING) Then Exit Sub 'If it don't ring don't open it

    Dim objCallControl As ITBasicCallControl
    Dim objCallControl2 As ITBasicCallControl2

    'Setting this ObjectCall->ItBasicCallControl->ItBasicCallControl2

    Set objCallControl = gobjReceivedCallInfo
    Set objCallControl2 = objCallControl



    Dim objTerminalSupport As ITTerminalSupport
    Set objTerminalSupport = gobjReceivedCallInfo

    ' // If Not (objTerminalSupport Is Nothing) Then

    Dim objFilePlayBackTerminal As ITTerminal
    Dim objITMediaPlayback As ITMediaPlayback
    Dim objITMediaControl As ITMediaControl
    Dim AudioFiles As Variant

    ReDim AudioFiles(0)
    AudioFiles(0) = CurDir & "\ringin.wav" ' My media files Array!!



    '//Create the terminal for Playback files
    ' Set objFilePlayBackTerminal = objTerminalSupport.CreateTerminal _
    (CLSID_String_FilePlaybackTerminal, _
    TAPIMEDIATYPE_AUDIO, TD_CAPTURE)

    ' DETAIL HERE ! Record -> TD_CAPTURE?
    'DETAIL HERE ! PlayBack -> TD_RENDER?
    'USING TD_RENDER FAIL! err:Error in createacall of object ItAddress2


    'this work too .-
    Set objFilePlayBackTerminal = objCallControl2.RequestTerminal _
    (CLSID_String_FilePlaybackTerminal, _
    TAPIMEDIATYPE_AUDIO, TD_CAPTURE)


    Set objTerminalSupport = Nothing

    Debug.Print objFilePlayBackTerminal.Name '//Test if the Object is Set


    'Set objFilePlayBackTerminal = gobjReceivedCallInfo


    Set objITMediaPlayback = objFilePlayBackTerminal 'Create the Playlist Object
    Set objITMediaControl = objFilePlayBackTerminal 'Crete the Control Object

    objITMediaPlayback.PlayList = AudioFiles 'Submit the entire array

    Call objCallControl2.SelectTerminalOnCall(objFilePlayBa ckTerminal)
    'set a terminal to use in the call object
    تو دستور بالا مشکل داره

    objCallControl2.Answer ' answer the call

    '//Start to play the files
    objITMediaControl.Start


    ' NOTE: IF I DON'T use SelectTerminalOnCall this SUB answer the call



    '/ RELEASE all
    Set objCallControl = Nothing
    Set objITMediaControl = Nothing
    Set objCallControl2 = Nothing
    Set objITMediaPlayback = Nothing
    Set objITMediaControl = Nothing

    Exit Sub

    این یه روشی بود که برای پخش صوت پیدا کردم .
    ولی جواب نمیده
    فکر کنم بشه از Directshow هم استفاده کرد ولی نمی دونم چطوری .
    از راهنمیتون ممنون

  21. #21
    استفاده کنی TAPIEX بهت پیشنهاد میکنم از

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    سه کامپوننت از TapiEX دارم از کدامش و به چه صورت ..
    در ضمن می خواهم این برنامه (البته نه منشی تلفنی تلفن گویا )رو به عنوان پروژه فارغ التحصیلیم بدم یه جوری باشه که زیاد گیر نده به این کامپوننتها .

  23. #23
    ورژن 2 گزینه مناسبیه.کرکش هم گیر میاد.
    کافیه ابتدا نصب بشه بعد هم توی vb فراخوانیش کنی:
    project\component\Tapiex
    و بعد هم روی فرم درگ بشه.
    در ضمن موقعی که نصب شد یه سری Sampleهای خیلی خوب هم بهد میده.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوستان اگر بشه با خود Tapi راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم . حالا که همه برنامه با Tapi است این تیکه ش بهتر با Tapi باشه .

  25. #25
    بهت قول می دم همه اون کارهایی رو که تا حالا با Tapi انجام دادی توی یک هفته با Tapiex انجام بدی.
    راستش من خیلی وقت پیش با Tapi کار کردم و باید دوباره برم به کدهای برنامه نگاه کنم که واقعا توی این موقعیت امکانش نیست.
    شما با Tapiex کار کن بقیش با من.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    آخه من نمی خوام از یه کامپوننت استفاده کنم که برنامه ساده بشه . این استاده بد بختی یه استاده گیری که باور کن این برنامه را اگه با Tapi هم تموم کنم بازم گیر میده . چه برسه من بخواهم از کامپوننت آماده استفاده کنم .
    الان من یه مشکل دارم اگه بتونی راهنماییم کنی ممنون میشم .
    یه ItstreamControl دارم می خواهم با یه ITBasicCallControl ستش کنم اشکال میگیره . در صورتی که تو همه رفنرسهایی که دیدم همه اینکارو کردن حتی تو MSDN برای انتخاب ترمینال از این تکنیک استفاده کرده .
    -----------
    چطوری می تونم از میکروفن و خروجی صدای مودم استفاده کنم (نه تو برنامه نویسی ، همینطوری به صورت عادی)
    از کمکتون تا حالا ممنون

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    با سلام
    من از ExceleTel TeleTools استفاده میکنم با این کامپوننت میشود هم CallerID را بدست آورد هم صدا ارسال و یا صدای ارسالی را ضبط نمود همچنین دکمه های فشار داده شده از آنطرف خط نیز قابل خواندن میباشد و خیلی کارهای دیگر میتوان انجام داد .
    من خودم یک منشی تلفنی با این کامپوننت نوشته ام که میتوان از تلفن دیگری به منشی وصل شده و با انتخاب گزینه های مربوطه فهمید که از چه شماره تلفن و در چه تاریخ و چه ساعتی با منشی تماس گرفته شده است و همچنین میتوان به پیامها گوش داد و یا آنها را پاک نمود .
    درضمن میتوان امکانات زیادی را به این منشی اضافه نمود .

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    اگه میشه برنامتون بزارید ببینم . ولی بازم میگم نمی خواهم از کامپوننت استفاده کنم .

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    آقای (سیدشریفی)
    طبقی که میگید کامپوننت جالبیه
    میشه بذارید
    ممنون

  30. #30
    برای منم جالبه از بزارینش ممنون می شم.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوستان من تونستم با Tapi صدا رو ضبط کنم و با پسوند Wav ذخیره کنم . ولی هنوز نتونستم صدای رو پخش کنم . لطفا کمک کنید .....

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    بدلیل حجم زیاد برنامه نمیتونم اونو اینجا قرار بدم (12 مگ)
    میتونید از سایت خود این شرکت اونو دانلود کنید http://www.exceletel.com

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    سید جان ممنون ولی باید رجیستر بشه .....

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوستان یه مشکل دیگه . کیفیت صدای که ضبط میشه زیاد جالب نیست . اشکال میتونه از چی باشه.
    .. یه چیز دیگه من فقط برای تماس های که خارج شده میتونم صدا را ضبط کنم برای تماس های وارد شده هنوز نتوستن ترمینالو ست کنم ....
    لطفا کمک کنید ....

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    تر خدا یکی کمک کنه ......

  36. #36
    آقی سید شریفی شما از چه مودمی برا اینکار استفاده میکنی چون منم با همین اکتیوایکس کار میکنم و موقع زنگ زدن تماس رو تشخیص میده ولی شماره رو نشون نمیده

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    VB جان احتمالاٌ اشکال از مودمتون
    بعضی از مودم ها فعط توی آمریکا کالر آیدش جواب میده ...
    همین مشکلی که من دارم
    یه برنامه دارم که رو سیستم من جواب نمیده ولی روی لب تاب دوستم خیلی قشنگ جواب میده ..
    دنبال مودم باش بیشتر مودم های اکسترنال کالر آیدی رو راحت جوای میدن
    ------
    حالا یکی به من کمک کنه ..

  38. #38
    آقای سید شریفی اگر کد این کامپوننت را دارید لطفا بدهید ما هم استفاده کنیم
    ممنون

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوستان مشکل پخش صدا هم حل شد .فقط مونده Cller ID

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    من از مودم Orange استفاده میکنم که در سیستم به صورت Intel R 537EP Modem دیده میشود تنها مشکل این نوع مودم دتکت نکردن بوق اشکال میباشد .

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •