صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 127

نام تاپیک: منشی تلفنی

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    ببخشید منظورتون از بوق اشکال چیه ؟
    بعد قیمتش چنده ....

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    قیمت ده هزارتومان
    منظور از بوق اشکال این است که مثلا میخواهیم شماره ای را توسط کامپیوتر شماره گیری کنیم حال بعد از شماره گیری سیستم باید بفهمد که گوشی برداشته شده یا اینکه هنوز بوق شماره گیری شنیده میشود پس باید منتظر بماند یا اینکه بوق اشکال شنیده میشود پس باید اتصال قطع شده و دوباره شماره گیری شود
    مثلا من در برنامه منشی تلفنی که نوشته ام امکاناتی را در این نرم افزار تعبیه کرده ام که یکی از این امکانات این است که میتوان با دادن شماره تلفن مشخصی به نرم افزار و فعال کردن این امکان بعد از هر پیام گیری منشی تلفنی شماره داده شده از طرف منشی گرفته خواهد شد و پیامی برای شماره مورد نظر (پیام جدیدی برای شما ارسال شده است) خوانده میشود حال در موقع شماره گیری سیستم باید تشخیص دهد که شماره ای که گرفته طرف مورد نظر گوشی را برداشته یا اینکه خط مشغول است و بوق اشکال زده میشود تا دوباره شماره گیری نماید .

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    سید جان خیلی ممنون.ولی مطئمن هستید که مودم باید این بوق اشکالو ساپورت کنه ... چون فکر نکم به مودم ربط داشته باشه اون برنامه یا کامپوننت باید بتونه این بوق را تشخصی بده . میشه بیشتر در مورد این بوق و تشخیص دادنش توسط مودم توضیح بدید . مرسی .....

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    سلام
    یک مثال قابل اجرا :
    ببینید وقتی یک Connection برای وصل شدن به اینترنت درست میکنیم در قسمت تنظیمات آن میتوان گزینه های Redial Options را طوری تنظیم کرد که اگر خط بوق اشکال زد سیستم خط را قطع کرده و در زمان تعیین شده که شما آن را تنظیم کرده اید شروع به شماره گیری مجدد خواهد کرد و این کار را تا تعداد دفعه ای که باز هم شما تعیین کرده اید انجام خواهد داد .
    حال من این موضوع را روی مودم های دیگری انجام داده ام و خوب جواب داده ولی در این نوع مودم این کار انجام نمیشود .
    در ضمن در هر کامپوننتی که برای این کار استفاده میشود برای تشخیص بوق اشکال دستوری در نظر گرفته شده است .

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    سید جان میشه دستوری که با Tapi برای تشخیص بوق اشکال استفاده میکنه را بگید .

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    ببخشید من در Tapi این دستور را بلد نیستم

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    Ok انشاء الله تا یک هفته دیگه برنامه تلفن گویا م کامل میشه .. میزارم لطفا اشکاشو بگین تا باهم دیگه رفع کنیم .... یه نمره توپ ازش بگیرم .

  8. #48
    منظورت سورسش بود یا EXE ؟؟؟؟ کدوم؟؟؟؟

  9. #49
    اول از هر چیز ببخشید که ناگهانی پریدم وسط بحث
    امیدوارم بتونم کمکی کنم و البته خودم هم چیزی از دوستان یاد بگیرم
    برای چک کردن هم
    فکر می کنم نیازی به کامپوننت نباشه
    شما با کنترل خطاهای ایجاد شده توسط مودم خیلی راحت می تونید این موارد رو کنترل کنید
    مثلا سیستم در حال شماره گیری باشه .شماره مورد نظر اشغال باشه . شخص در حال پاسخ گویی به تماس می باشد .شماره موردن نظر پاسخ نمی دهد.تماس ناگهان قطع شده.
    مدت تعین شده جهت مکالمه به پایان رسیده
    و کلی چیزهای دیگر

    اینم شماره های خطاهای مودم برای کنترل خطا

    600 . اگر سیستم در حال شماره گیری باشد و دوباره شماره گیری نمایید این خطا نمایش داده می شود .

    601 . راه انداز Port بی اعتبار می باشد .

    602 . Port هم اکنون باز می باشد برای بسته شدن آن باید کامپیوتر را مجددا راه اندازی نمود.

    603 . بافر شماره گیری بیش از حد کوچک است .

    604 . اطلاعات نادرستی مشخص شده است .

    605 . نمی تواند اطلاعات Port را تعیین کند .

    606 . Port شناسایی نمی شود .

    607 . ثبت وقایع مربوط به مودم بی اعتبار می باشد .

    608 . راه انداز مودم نصب نشده است .

    609 . نوع راه انداز مودم شناسایی نشده است .

    610 . بافر ندارد .

    ۶۱۱ اطلاعات مسیر یابی غیر قابل دسترس می باشد .

    612 . مسیر درست را نمی تواند پیدا نماید .

    613 . فشرده سازی بی اعتباری انتخاب شده است .

    614 . سرریزی بافر .

    615 . Port پیدا نشده است .

    616 . یک درخواست ناهمزمان در جریان می باشد .

    617 .Port یا دستگاه هم اکنون قطع می باشد .

    618 . Port باز نمی شود. ( وقتی رخ می دهد که یک برنامه از Port استفاده کند ).

    619 . Port قطع می باشد (وقتی رخ می دهد که یک برنامه از Port استفاده کند).

    620 . هیچ نقطه پایانی وجود ندارد .

    621 . نمی تواند فایل دفتر راهنمای تلفن را باز نماید .

    622 . فایل دفتر تلفن را نمی تواند بارگذاری نماید .

    623 . نمی تواند ورودی دفتر راهنمای تلفن را بیابد .

    624 . نمی توان روی فایل دفتر راهنمای تلفن نوشت .

    625 . اطلاعات بی اساسی در دفتر راهنمای تلفن مشاهده می شود .

    626 . رشته را نمی تواند بارگذاری کند .

    627 . کلید را نمی تواند بیابد .

    628 . Port قطع شد .

    629 . Port بوسیله دستگاه راه دور قطع می شود. (درست نبودن راه انداز مودم با برنامه ارتباطی).

    630 . Port به دلیل از کارافتادگی سخت افزار قطع می شود .

    631 . Port توسط کاربر قطع شد .

    632 . اندازه ساختار داده اشتباه می باشد .

    633 . Port هم اکنون مورد استفاده می باشد و برای Remote Access Dial-up پیکر بندی نشده است (راه انداز درستی بر روی مودم شناخته نشده است) .

    634 . نمی تواند کامپیوتر شما را روی شبکه راه دور ثبت نماید .

    635 . خطا مشخص نشده است .

    636 . دستگاه اشتباهی به Port بسته شده است .

    637 . رشته ( string ) نمی تواند تغییر یابد .

    638 . زمان درخواست به پایان رسیده است .

    639 . شبکه ناهمزمان قابل دسترس نیست .

    640 . خطای NetBIOS رخ داده است .

    641 . سرور نمی تواند منابع NetBIOS مورد نیاز برای پشتیبانی سرویس گیرنده را بدهد .

    642 . یکی از اسامی NetBIOS شما هم اکنون روی شبکه راه دور ثبت می گردد ، ( دو کامپیوتر می خواهند با یک اسم وارد شوند ) .

    643 .Dial-up adaptor در قسمت network ویندوز وجود ندارد .

    644 . شما popus پیغام شبکه را دریافت نخواهید کرد .

    645 . Authentication داخلی اشکال پیدا کرده است.

    646 . حساب در این موقع روز امکان log on وجود ندارد .

    647 . حساب قطع می باشد .

    648 . اعتبار password تمام شده است .

    649 . حساب اجازه Remote Access را ( دستیابی راه دور ) را ندارد . ( به نام و کلمه عبور اجازه dial-up داده نشده است ) .

    650 . سرور Remote Access ( دستیابی راه دور ) پاسخ نمی دهد .

    651 . مودم شما ( یا سایر دستگاههای اتصال دهنده ) خطایی را گزارش کرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است ) .

    652 . پاسخ نا مشخصی از دستگاه دریافت می گردد .

    653 . Macro (دستورالعمل کلان). ماکرو خواسته شده توسط راه انداز در لیست فایل .INF موجود نمی باشد .

    654 . یک فرمان یا یک پاسخ در قسمت .INF دستگاه به یک ماکرو نامشخص اشاره می نماید .

    655 . دستور العمل (پیغام) در قسمت فایل .INF دستگاه مشاهده نمی شود .

    656 . دستورالعمل (ماکرو) (default off) در فایل .INF دستگاه شامل یک دستور العمل نامشخص می باشد .

    657 . فایل .INF دستگاه نمی تواند باز شود .

    658 . اسم دستگاه در فایل .INF دستگاه یا در فایل .INI رسانه بیش از حد طولانی می باشد .

    659 . فایل .INI رسانه به نام ناشناخته یک دستگاه اشاره می نماید .

    660 . فایل .INI رسانه برای این فرمان پاسخی را ندارد .

    661 . فایل .INF دستگاه فرمان را از دست داده است .

    662 . تلاش برای قرار دادن یک ماکرو لیست نشده در قسمت فایل .INF صورت نگرفته است.

    663 . فایل .INI رسانه به نوع ناشناخته یک دستگاه اشاره می نماید .

    664 . نمی تواند به حافظه اختصاص دهد .

    665 . Port برای Remote Access (دستیابی راه دور) پیکر بندی نشده است.

    666 . مودم شما (یاسایر دستگاههای اتصال دهنده) در حال حاضر کار نمی کنند .

    667 . فایل .INI رسانه را نمی تواند بخواند .

    668 . اتصال از بین رفته است .

    669 . پارامتر به کار برده شده در فایل .INI رسانه بی اعتبار می باشد .

    670 . نمی تواند نام بخش را از روی فایل .INI رسانه بخواند .

    671 . نمی تواند نوع دستگاه را از روی فایل .INI رسانه بخواند .

    672 . نمی تواند نام دستگاه را از روی فایل .INI رسانه بخواند .

    673 . نمی تواند کاربر را از روی فایل .INI رسانه بخواند .

    674 . نمی تواند بیشترین حد اتصال BPS را از روی فایل .INI رسانه بخواند .

    675 . نمی تواند بیشترین حد BPS حامل را از روی فایل .INI رسانه بخواند .

    676 . خط اشغال می باشد .

    677 . شخص به جای مودم پاسخ می دهد .

    678 . پاسخی وجود ندارد .

    679 . نمی تواند عامل را پیدا نماید .

    680 . خط تلفن وصل نیست .

    681 . یک خطای کلی توسط دستگاه گزارش می شود .

    682 . Writing section name دچار مشکل می باشد .

    683 . Writing device type با مشکل روبرو شده است .

    684writing device name .684 با مشکل روبرو می باشد .

    685 . Writing maxconnectbps مشکل دارد .

    686 . Writing maxcarrierBPS دچار مشکل می باشد .

    687 . Writing usage با مشکل مواجه است .

    688 . Writing default off دچار مشکل می باشد .

    689 . Reading default off با مشکل مواجه است .

    690 . فایل INI خالی ست .

    691 . دسترسی صورت نمی پذیرد زیرا نام و کلمه عبور روی دامین بی اعتبار می باشد

    692 . سخت افزار در درگاه یا دستگاه متصل شده از کار افتاده است .

    693 . Binary macro با مشکل مواجه می باشد .

    694 . خطای DCB یافت نشد .

    695 . ماشین های گفتگو آماده نیستند .

    696 . راه اندازی ماشین های گفتگو با مشکل روبرو می باشد .

    697 . Partial response looping با مشکل روبرو می باشد .

    698 . پاسخ نام کلیدی در فایل INF . دستگاه ، در فرمت مورد نظر نمی باشد .

    699 . پاسخ دستگاه باعث سر ریزی بافر شده است .

    700 . فرمان متصل به فایل INF . دستگاه بیش از حد طولانی می باشد .

    701 . دستگاه به یک میزان BPS پشتیبانی نشده توسط گرداننده com تغییر می یابد .

    702 . پاسخ دستگاه دریافت می گردد زمانی که هیچکس انتظار ندارد .

    703 . در فعالیت کنونی مشکلی ایجاد شده است .

    704 . شماره اشتباه callback .

    705 . مشکل invalid auth state .

    706 . Invalid auth state دچار مشکل می باشد .

    707 . علامت خطایاب . x. 25

    708 . اعتبار حساب تمام شده است .

    709 . تغییر پسورد روی دامین با مشکل روبرو می باشد .

    710 . در زمان ارتباط با مودم شما خطاهای سری یش از حد اشباع شده مشاهده می گردد.

    711 . Rasman initialization صورت نمی گیرد گزارش عملکرد را چک کنید

    712 . درگاه Biplex در حال اجرا می باشد . چند ثانیه منتظر شوید و مجددا شماره بگیرید .

    713 . مسیرهای ISDN فعال در خط اصلی قطع می باشد .

    714 . کانال های ISDN کافی برای ایجاد تماس تلفنی در دسترس نمی باشند .

    715 . به دلیل کیفیت ضعیف خط تلفن خطاهای فراوانی رخ می دهد .

    716 . پیکر بندی remote access IP غیر قابل استفاده می باشد .

    717 . آدرسهای IP در static pool remote access IP وجود ندارد .

    718 . مهلت بر قراری تماس PPP پایان پذیرفته است .

    719 . PPP توسط دستگاه راه دور پایان می یابد .

    720 . پروتکل های کنترلppp پیکر بندی نشده اند .

    721 . همتای PPP پاسخ نمی دهد .

    722 . بسته PPPبی اعتبار می باشد .

    723 . شماره تلفن از جمله پیشوند و پسوند بیش از حد طولا نی می باشد .

    724 . پروتکل IPXنمی تواند بر روی درگاه dial -out نماید زیرا کامپیوتر یک مسیر گردان IPX می باشد .

    725 . IPX نمی تواند روی port (درگاه) dial - in شود زیرا مسیر گردان IPX نصب نشده است .

    726 . پروتکل IPX نمی تواند برای dial - out ، روی بیش از یک درگاه در یک زمان استفاده شود .

    727 . نمی توان به فایل TCPCFG . DLL دست یافت .

    728 . نمی تواند آداپتور IP متصل به remote access را پیدا کند .

    729 . SLIP استفاده نمی شود مگر اینکه پروتکل IP نصب شود .

    730 . ثبت کامپیوتر کامل نمی باشد .

    یه سری توابع هم هست برای کار با مودم .چیز خاصی مورد نظرتون بود بفرمایید .در حد اطلاعات خودم تا جایی که بشه در خدمتیم

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    سلام دوستان ممنون از راهنمایتون .
    رضا جان هرکدومه که دوستاشتی برات میزام (هیچ خیالی نیست تو برو اصلا برنامه رو بفرش ).
    مسئله دوم اینکه آقا محسن از لطفتون ممنون . این شماره Error ها خیلی خوب است ولی مشکل اینجاست که Tapi همچین شماره هایی را برنمیگردونه یک سری ثابت دارن که از اونها استفاده می کنه این ثابت ها هام شماره هاش بیشتریاش دو رقمی ....

  11. #51
    یه مقاله در مورد TAPI تویه این موضوع هست
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=42789

  12. #52
    آقای فراهانی من در پخش صدا مشکل دارم لطفا کمکم کنید

  13. #53
    بر نمی گردون درست. اما اگر نتونستی مشکل رو حل کنی
    می تونی از همین ها استفاده کنیا (جای دیگه میشه تست کرد و از نتیجه استفاده کرد که)نه؟

    فقط یه ذره خیلی کم پیچیده گی برنامه بالا تر میره همین !

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    Thumbs up تلفن گویا نسخه نمایش

    سلا دوستان -- اینم سورس برنامه تلفن گویا به وسیله Tapi 3.1.........
    دوستان من دارم سورس برنامه رو میزارم ولی دو تا نکته رو خواهشاٌ رعایت کنید ..
    1- اولاٌ حق کپی رایت (که تو ذات ما ایرانیها پیدا نمیکنی ...) حالا اگه هر خواستی کپی کنی (که حتما میکنی) یه خدابیامرزتش هم بگو که تو قبر راحت بخوابم ....
    2- هر جای برنامه که فکر میکنی اشکال داره به هم بگید . این یکی خیلی برام مهمتره .. هرجای برنامه هم کی میدونید باید تغییر کنه بگید بعد تغییرش بدید ....

    فایل telecomm برنامه اصلی اصلی
    بعد از اینکه این فایل را باز کردید داخل پوشه یک پوشه به نام Data ایجاد کنید
    داخل پوشه Data یک پوشه به نام Image و Wave باید باشه که اون سه تا فایل دیگه داخل این دو تا فایل قرار میگیره ..
    دیگه تابلو فایل Image را داخل پوشه Image و دو تا فایل Wave,wave1 را داخل پوشه Wave باز کنید ..... (حتما فایل ها باز شده داخل این پوشه ها باشند دیگه پوشه تو پوشه نشه)
    مثلاٌ :e:\Telecomm\Data\Wave\start.wav اینطوری ...
    ببخشید یه مقداری زیادی تایپ کردم چون کل برننامه رو نتوستم آپلود کنم مجبور شدم اینکار و بکنم ......
    ولی در کل او دوتا نکته بالا یادتون نره ............
    موفق باشید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #55
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    Iran-tehran
    پست
    73
    سلام
    اقا دمت گم - هنوز نگاش نکردم ولی چون میدونم نگاش کنم دیگه رام اینورا نمیفته از شما تشکر می کنم .
    مرسی

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوستان حواس نبود .. اگه تو دیتا بیس گیر م میداد اگه تونستین درستش کنین اگه هم نتونستین دستورو حذف کنید .
    مثل این دستور ' DtEnv.rsTblCall_Log.AddNew

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    دست آقا مهدی گلمون درد نکنه
    آفرین ، خیلی لطف کردی
    حتما اون 2 نکته مد نظرمون می مونه

  18. #58
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    30
    سلام دوستان
    اگه میشه یه توضیح بشتری در مورد کد های تلفن گویا بدبد .
    مخلص دوستان

  19. #59
    با سلام
    اول از همه تشکر میکنم از شما به خاطر برنامه ای که قرار دادین
    به هر حال برای نوشتن این برنامه تلاش زیاد وپشتکار داشتین
    برسیم سر گلگی از شما
    امیدوارم مثل آقای امیرقاسمی گله پذیر باشید.
    1- برنامه که گذاشتین نام کاربری و پسورد میخواد
    2- حالا این خان رو رد کنی برنامه در حالت آماده باش قرار نمیگیره(Trial هست).
    به هر حال زحمت کشیدین اما شعار ما اینه که Open Source باشیم و اصلا برای همین اینجا ساخته شده .
    اصلا از قدیم گفتن که یه چیز یاد بده تا یه چیزی هم یاد بگیری
    نظرم رو گفتم
    امیدوارم شما رو ناراحت نکرده باشم
    بازم مرسی از پشتکارت

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوست عزیز ممنون ... من از هیچ انتقادی ناراحت نمی شم تازه خیلی خوشحال میشم ..
    اول اینکه اون پسورد که گذاشتم که اصلاٌ هیچی نداره یه نگاه به بانک بکنی پیداش میکنی ... تازه Encodere و Decodre که تو سورس هست راحت میتونی اینکارو بکنی (غیر از این فرمو بزرگ کن پسور دیده میشه ....)
    حالت آماده باشش هم هنوز ننوشتم (می خوام برنامه برو تو Systry) این حالت آماده باش این هست نه چیزی دیگه ای .....
    برنامه هیچ مشکلی نداره به صورت Full Version بهتون جواب میده ......

  21. #61
    LngTokenReg = ObjTapi.RegisterCallNotifications(ObjAddress, True, True, Media_Type, LngCallBack)
    به اینجا ارور میده
    عکس هم ضمیمه شده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg tel.JPG‏ (12.8 کیلوبایت, 163 دیدار)

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    رضا جان ممنون بررسی میکنم اشکال رفع میکم .......
    اگه میشه مدل مودمتون بگید .

  23. #63

    خطا

    برای من هم همین خطا رو میده . اشکالش چیه؟
    ضمنا مودم من D-link هست

  24. #64
    آقا یوون password ,name ای که استفاده میکنید رو میزارین

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    User Name : Administrator
    Password:123456
    به حروف بزرگ و کوچک حساس است دقت کنید .....
    دوستان این سه تا فایلو جاگزین فایل های قبلی کنید و برنامه رو اجرا کنید . لطفا مودم خودتو را از قسمت تنظیملات انتخاب کنید . توجه داشته باشید که نام مودم نصب شده بر روی سیستم شما باید در قسمت دستگاه فعال برای پاسخگویی باید نوشته شود . اگر اینطور نشد حتما به من خبر بدید .. البته با ذکر کامل مشخصات مودمتون ......
    باز هم ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi_farhani : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385 در 06:48 صبح

  26. #66
    آقای فرهانی برنامه اجرا میشه اسم مودم هم درست نوشته میشه ولی وقتی زنگ میخوره هیچ عملی صورت نمیگیره یعنی در برداشتن گوشی مشکل داره _ راستی خسته نباشی موضوع پروژه ات خیلی قشنگه و با آرزوی موفقیت

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    حمید جان ممنون ولی قرار شد مشخصات کامل مودمتون بگید .....
    تویه Private Sub ObjTapiWithEvents_Event(ByVal TapiEvent As TAPI3Lib.TAPI_EVENT, ByVal pEvent As Object) این خط یه Break point قرار بدید و زنگ بزنید ببینید چه اتفاقی میفته به من خبر بدید ...
    بازم میگم ممنون .

  28. #68
    با تشکر از شما
    کارهای بالا را انجام دادم ولی باز هم جواب نداد
    فکر کنم به خاطر مودم باشه فکر کنم پشتیبانی نمیکنه.
    مودمم Dlink و با مشخصات SoftV92 Data Fax Modem میباشد.
    راستی اینکه گفتی به اون خط break point اضافه کنیم یعنی چه؟
    آخرین ویرایش به وسیله darbar : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385 در 16:30 عصر

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوست عزیز با کلید F9 میتونی میتونی Break Point بزاری .. تا وقتی برنامه اجرا میشه به این خط که مرسه برنامه متوقف بشه و با کلید F8 برنامه رو Trace کنی .....
    اصلاٌ بالنی پایین باز میشه با عنوان زنگ خوردن به عکس یه نگاه بنداز
    تعداد زنگ ها رو هم تنظیم کن..
    برنامه اگه میتونی یه بار Trace کن نتیجه رو به من اعلام کنید .....
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (4.9 کیلوبایت, 129 دیدار)

  30. #70
    من مودمم رو چک کردم دیدم که voice رو پشتیبانی نمیکنه و به همین دلیل است که گوشی برداشته نمیشه . با یه مودم دیگه تستش میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم. اگر کار نکرد مودمتون رو عوض کنید به احتمال زیاد کار میکنه .. ممنون از آقای فرهانی

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    ولی با این مشخصاتی که شما نوشتید باید بشناسه
    لطفا مشخصات مودمتون کاملاٌ اعلام کنید .... تا من یه چکی بکنم .

  32. #72
    با سلام
    Modem type: smart spirit V.90/K56 Flex PCI PnP Fax Modem with Voice speakerphone Function
    همون Zoltrix سه چیپ اینترنال
    راستی مشخصات بهترین مودم برای اجرای برنامه‌ات چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله hamidi_77 : پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385 در 10:27 صبح

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    الا مودم خودم Rockwell 3Chip v92 است برنامه خوب جواب میده مشکل نداره ....
    هنوز وقت نکردم با مودم های دیگه کار کنم ببینم چه طور میشه ...
    ولی می خوام الان یه برنامه کوچیک بنویسم فقط برای تست مودم ان شاء الله تا شب آپلود میکنم ..

  34. #74
    آقا مودم من با اینا که جدید دادین هم کار نکرد و اسمش Golden Fish data fax modem v92 هست. خیلی مشتاقم این رو تو سیستمم راه بندازم ( اینم گفته باشم که Adsl دارم و خط تلفنم از اسپلیتر رد می شه ) .

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    رضا جان ممنون . ولی اولاٌ من روی Adsl اصلا کار نکردم و نمیدونم جواب میده یا نه . ولی فکر خیلی با مشکل مواجه بشه (البته به نظر میرسه ) حالا برنامه که شب آپ میکنم هم تست کن ببین چی میشه .

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    Thumbs up اینم یه برنامه فقط برای تست کردن

    دوستان توجه داشته باشید این برنامه فقط برای تست است و هیچ کاری انجام نمیده ....
    اگه این برنامه هم مشکل داشت بازم بم خبر بدید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Tel.rar‏ (68.0 کیلوبایت, 661 دیدار)

  37. #77

    جواب داد

    آقا روی مودم من جواب داد . اشکال از ویندوز بود .
    فقط یه مشکل داره حالا نمیدونم از مودم هست یا از برنامه .
    وقتی که طرف تلفن رو قطع میکنه برنامه هنوز خط رو اشغال نگه میداره و قطع نمیشه تا وقتیکه از برنامه خارج بشید

  38. #78
    سه تا ایتم داره رو اولی و دومی ایراد می گیره.
    ولی رو سومی چیزی نمی گه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    رو سومی که چیزی نمی گه برنامه جواب نمیده ؟ یعنی زنگ نمی خوره ....؟
    اولی که مودمتونه باید جواب بده ....
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi_farhani : شنبه 16 اردیبهشت 1385 در 05:15 صبح

  40. #80
    برنامتون دو تا اشکال داره ؟ (البته ببخشید . برای رفع اشکال میگم)
    1) بعد از قطع تلفن برنامه خط را اشغال نگه میدارد تا هنگامی که از برنامه خارج شویم.
    2) برای بار اول برنامه کار میکند اما اگر دوباره تلفن زنگ بخورد برنامه جواب نمیدهد و کار نمیکند باید از برنامه خارج شویم و دوباره وارد شد.
    با تشکر .
    انشاالله در تمام مراحل زندگیتان موفق باشید.
    کسانی که برنامه روی سیستمشون جواب نمیده ÷یشنهاد میکنم درایور مودمشون رو دوباره نصب کنند

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •