نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: combobox به قابلیت جستجو

  1. #1

    combobox به قابلیت جستجو

    سلام
    من یه استایل کمبوباکس طراحی کردم و یه تکست باکس بهش اضافه کردم و خصوصیت text رو به tag کمبو باکس bind کردم و از طریق layout update متوجه وارد کردن text میشم و فیلترینگ رو انجام میدم. همه چیز به خوبی کار میکنه فقط 1 مشکل هست اینکه با هربار عمل جستجو ، فوکوس از روی تکست باکس برداشته میشه و برای تغییر باید هربار دستی روی textbox فوکوس کنم!
    2 روز گیرم هرکاری میکنم هرچی سرچ میکنم به جایی نمیرسم دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم خواهشا اگه کسی میتونه کمک کنه

  2. #2

    نقل قول: combobox به قابلیت جستجو

    بالاخره حلش کردم!
    ولی خدایی تالار سیلورلایت به شدت افت کرده و تقریبا بود و نبودش فرقی نمیکنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: combobox به قابلیت جستجو

    سلام
    میشه بگی چطور رفعش کردی؟

  4. #4

    نقل قول: combobox به قابلیت جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه بگی چطور رفعش کردی؟
    از طریق کلاس VisualTreeHelper

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: combobox به قابلیت جستجو

    حمید جان، چرا قسطی جواب میده. یه کم کاملتر بگو خب.

  6. #6

    نقل قول: combobox به قابلیت جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    حمید جان، چرا قسطی جواب میده. یه کم کاملتر بگو خب.
    چشم ، اول از طریق کلاس VisualTreeHelper به اون تکست باکس (جهت فیلتر) که داخل استایل کمبوباکس گذاشتم دسترسی دسترسی پیدا کردم(این قسمت برای هرکس باتوجه به چیدمان استایلش یکم متفاوته):
             Grid g = (Grid)VisualTreeHelper.GetChild(combobox1, 0);
    Popup p = (Popup)VisualTreeHelper.GetChild(g, 4);
    Grid s = (Grid)p.FindName("PopupBorder");
    TextBox t = (TextBox)VisualTreeHelper.GetChild(s, 1);

    الان t همون تکست باکس درون استایل هست که جهت فیلتر تعریف کردم و هرکاری که با t انجام بدم روی اون تکست باکس انجام میشه! برای مثال فقط کافیه توی قسمت layout update اونو فوکوس کنم تا این مشکل برطرف بشه

    جهت فیلتر هم توی همون قسمت layout update کافیه کد فیلتر رو قرارداد

تاپیک های مشابه

  1. توابع API با قابلیت جستجو , پرینت و .......
    نوشته شده توسط DoctorJay در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 23:15 عصر
  2. کنترل ComboBox با قابلیت جستجو
    نوشته شده توسط AliReza Vafakhah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 01 اسفند 1390, 22:52 عصر
  3. آیا datacombo ای وجوددارد که قابلیت جستجو داشته باشد .
    نوشته شده توسط alivafadarpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 09:00 صبح
  4. combobox با قابلیت جستجو
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1385, 09:23 صبح
  5. ComboBox با قابلیت AutoComplete
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1384, 15:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •