صفحه 2 از 8 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 283

نام تاپیک: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

  1. #41

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام دوستان
    توی ویترال باکس همه رو از اول نصب کردم ، حالا موقع ران کردن این ارور رو میده :

    Could not find android.jar for API Level 8.
    This means the Android SDK platform for API Level 8 is not installed.
    Either install it in the Android SDK Manager, or
    change your Mono for Android project to target an API version that is installed.
    (C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platforms\android-8\android.jar missing.)
    AndroidApplication6

  2. #42

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    خب برای رفع ارور بالا API - 8 (Android 2.2)b رو روی SDK Manager نصب کردم رفع شد .
    حالا موقع ران ارور زیر رو میده :

    The specified task executable location "C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platform-tools\aapt.exe" is invalid

  3. #43

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    دوستان برای رفع ارور بالا به مسیر نصب یعنی :
    C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk
    رفتم از داخل پوشه : build-tools\android-4.4.2
    محتویاتش رو کپی کردم ریختم تو پوشه : platform-tools

    با اینکار دیگه ارور بالا نشون داده نشد و فکر کنم فعلا رفع شد (شاید یجا گندش دربیاد)
    حالا تونستم اولین پروژه رو ایجاد کنم ، وقتی یه پروژه جدید باز کردم ، بدون هیچ تغییر و دستکاری رفتم از منوی بیلد گزینه پکیج رو زدم و فایل نصبی apk رو تحویل گرفتم ، اما وقتی روی گوشی و شبیه سازها نصبش کردم ارور Force Close میده .
    حالا چیکار کنم ؟

  4. #44

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    خب مشکل پکیج نصبی رو هنوز دارم ، روی چندتا گوشی دیگه هم تست کردم همین Force Close رو داشتم .
    اما مشکلی که داشتم و تونستم رفعش کنم این بود که موقع ران کردن برای تست باید صفحه زیر رو مشاهده کنم (در صورتی که توی sdk manage یه دیوایس داشته باشیم) :



    من با اینکه سه تا دیوایس توی برنامه داشتم قسمتی رو که بنفش خط کشیدم خالی بود ، روی لینکی که خط قرمز کشیدم کلیک می کردم هر سه رو نشون می داد ولی بعد از انتخاب هیچی وارد صفحه اصلی نمی شد .
    برای حل این مشکل همه دیوایس ها رو حذف کردم ، یه نکسوس با API 8 ساختم (قبلی ها تا قبل از ارور API-8 که رفع شد روی API 7 بودن) که تونستم روش تست بگیرم .
    ولی هنوز مشکل اینو دارم که برنامه ای که کامپایل میکنم اصلا اجرا نمیشه .

  5. #45

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام، خسته نباشید
    همه کارها رو به ترتیب انجام دادم. با xamarin یه کد زدم و فرستادم به emulator اومد بالا.
    فقط یه مشکلی دارم..
    وقتی یه پروژه اندروییدی با ویژوال میخوام بسازم ارور زیرو میده و تو option ویژوال 2013 اصلا چیزی به اسم xamarin نیست!



    چه کنم؟؟؟؟
    ممنون

  6. #46

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanmokh مشاهده تاپیک
    سلام، خسته نباشید
    همه کارها رو به ترتیب انجام دادم. با xamarin یه کد زدم و فرستادم به emulator اومد بالا.
    فقط یه مشکلی دارم..
    وقتی یه پروژه اندروییدی با ویژوال میخوام بسازم ارور زیرو میده و تو option ویژوال 2013 اصلا چیزی به اسم xamarin نیست!



    چه کنم؟؟؟؟
    ممنون

    شما کدوم نسخه رو نصب کردی ؟ (حتما این نسخه 4.10.00003 نصب کن)

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه mono android به همراه فعال ساز

    سلام
    من همه فایل ها را نصب کردم ، زمانی که می خوام کرک کنم خطای زیر را میدهد.


    System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 11.0\Common7\IDE\Extensions\Xamarin\Shell\1.0.0\Xa marin.Components.Ide.dll' is denied.
    at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)

  8. #48

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط .AndRoid. مشاهده تاپیک
    سلام دوستا
    از زحماتتون متشکرم
    من با vs2010 کار میکنم ، الان این ارور رو می بیده ، چیکار کنم ؟

    با این مشکل باید چکار کرد من هم این مشکل را دارم

  9. #49

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط rasol_afkham مشاهده تاپیک
    با این مشکل باید چکار کرد من هم این مشکل را دارم

    دوست عزیز شما چه نسخه ای از ویژال استدیو رو نصب ردید؟

  10. #50

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلامم ممنون از شما کامل نصب شد ( رو ویژال استودیو 2013)
    من اینو خیلی قبل تر ها هم نصب کرده بودم و اون موقع ها هم مشکلی نداشت.
    دوستان مراحل نصب رو درست و به ترتیب برید و نسخه مناسب رو نصب کنید هیچ مشکلی نداره

  11. #51

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    راستی بگم من حتی sdk قدیمی استفاده میکنمم (نسخه 18)و هیچ مشکلی نداره و از نسخه های اندروید 2.2 و 4.03 استفاده کردمم. بدون مشکله

    بعد ببخشید صاحب تاپیک دوست دیگمونن ولی بگم برای رفتن به صفحه xml روی فایل ها axml مثلا لایوت کلیک راست کنید و open with بزنید و مثلا xml viewer رو بزنید از این به بعد میتونید بین محیط کد و ویژال سوییچ کنیدذ
    آخرین ویرایش به وسیله bargozideh : یک شنبه 06 بهمن 1392 در 10:43 صبح

  12. #52

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    بی دردسر ترین نسخه کدومه؟
    من الان نسخه 4.10.0003 نصب دارم وقتی پروژه جدید میسازم با شبیه ساز اجرا میشه ولی روی گوشی اجرا که میکنم بلافاصله بسته میشه.

  13. #53
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    بی دردسر ترین نسخه کدومه؟
    من الان نسخه 4.10.0003 نصب دارم وقتی پروژه جدید میسازم با شبیه ساز اجرا میشه ولی روی گوشی اجرا که میکنم بلافاصله بسته میشه.
    به این پست مراجعه کنید
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  14. #54

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    کرکش سالم نیست :
    Trojan.Generic.9847778
    https://www.virustotal.com/en/file/a...ed18/analysis/

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    ممکن دوستان خوب وعزیز که نصب کردن یک آموزش کامل نصب بصورت مرحل به مرحل بصورت فارسی قرار بدهند

  16. #56

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    برای ویژوال استودیو 2010 کدام ورژن هارو باید دانلود کنم؟

  17. #57

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    اگه امکان داره یه PDF درست کنن دوستان عالی میشه، ممنون

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار HadiVB
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد الرضا دیگه نایب الزیاره ایم
    پست
    216

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه mono android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط nimar1 مشاهده تاپیک
    باگی وجود داشت که تحت ویندوز سون و استودیو 2013 برنامه نویسی برای رشته با پیغام خطا برای اجرا روبرو میشود این باگ را دنبال کردم و هنوز در سایت زامارین حل نشده متاسفانه و باییذ تا نسخه های بعدی صبر کنیم شاید حل بشود متاسفانه باگهای زامارین از حد خارج است و هر قدم که درش بر میداری میبینید که باید کارهای عجیبی برای راه اندازی آن قسمت بکنید که بسیار خسته کننده میباشد سرعت اجرا بسیار پایین با توجه به اینکه واقعا سی شارپ هم نمینویسید و بیشتر میشه گفت شبیه سی شارپ هست من هنوز دلیل استفاده از این برنامه را نمی فهمم توجه داشته باشین برنامه ای مثل unity هم با سی شارپ می شود نوشت و مشکلات عجیب زامارین را هم ندارد تازه در حد یک بازی سه بعدی با کمترین می شود نوشت تلاش زامارین از وقتی مونو شرکتش تغییر کرده و برنامه نویس هم کم داره برای نگهداری برنامش همه را دچار مشکل کرده من تصمیم جدی گرفتم که تا زمانی که خود ماکروسافت وِزال استودیو را برای اندرود اماده نکرده سراغ برنامه نویسی با سی شارپ برای اندروید نروم و شباهت کم برنامه نویسیش را رها کنم این در صورتی است که جاوا هم آنقدرها تفاوت برنامه نویسی ندارد به نسبت زامارین ندارد من یک ماه وقت برای زامارین گذاشتم و واقعا پشیمان شدم سریع به باگهای این برنامه بزنید و تعدادش را ببینید بعدا تصمیم بگیرید با زامارین کار بکنید یا خیر موفق باشید نظر من کاملا شخصی بود نه یک راهنمایی برای دوستان
    سلام دوست عزیز
    حالا من بحث باگ ها شو در جریان نیستم زیاد ولی اینکه میگی شبیه C#‎ اولا بهر حال syntax اون مهم هست دوما این mono دقیقا شبیه استراتژی جدید ماکروسافت هست در مورد ویندوز فوق 8 و همین طور built-in ویندوز 8 یعنی همون xaml view و activityclass ها..
    پس یا باید ما که صرفا مصرف کننده این تکنولوژی ها مخصوصا تکنولوژی های تعریف شده از سوی ماکروسافت هستیم باید بریم به سمتش و یاد بگیریم.
    گرچه موافقم اگر روی جاوا سرمایه گذاری کنیم بهتره چون واقعا اینده دار هست
    ولی ببین بازار ایران چی میطلبه
    یه چیزی انتخاب کن سریع بتونه یک نرم افزار رو به عنوان خروجی بده
    کسی که تو ایران ارزش نرم افزار رو نمیدونه چون نمیتونه لمسش کنه واسش بی ارزش هست و قیمت نازل
    مخصوصا که بعضی ها واقعا مفت کار میکنن و توقع همه رو اوردن پایین
    متاسفم براشون
    موفق باشید.

  19. #59
    کاربر جدید آواتار adel68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    27

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام:
    دوستان من ابتدا xamarin studio رو نصب کردم بعد همmono-android4.10 الان وقتی کرک رو اجرا میکنم این پیغام رو میده


    وقتی ویژوال استدیو 2013 رو اجرا میکنم این خطا رو میده:

    چجوری باید این برنامه رو کرک کرد اون دوتا فایل داخل پوشه رو باید کجا کپی کنم.

    میشه کمکم کنید.

  20. #60

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام ، مرسی به خاطر اطلاعات خوبی که دادین. فقط موقع نصب من نمی تونم System Image ها رو دانلود کنم. تو Andr.4.4.2 (API 19 ) تقریبا تا انتها دانلود میشه ولی نصب نمیشه .اگه کسی داره لطفا جایی Upload کنه . تو سایت Intel هم نمیشه دانلود کرد.

  21. #61
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام دوستان بالاخره بعد از 3 روز زجرکش شدن تونستم روی ویژوال استدیو نصبش کنم . هم روی گوشیم دیباگ کنم و هم داخل emulator AVD .

    (سیستم من win 8 enterprice 64x , VS2012 ultimate)

    و مورد مهم دیگه هم اینه که به دلیل تحریم من از سایت خوب http://http://androidcode.ir/post/in...d-SDK-platform برای دانلود ها استفاده کردم و لینک ها رو هم از همین سایت شما به راحت ترین شکل ممکن و بسیار سریع میتونید دانلود کنید

    تقرببا با هزاران هزار ارور بی سرو ته سر کله زدم تا به نتیجه درست رسیدم برای اینکه دوستان دیگه مثل من به شکنجه نشن من نتیجه و شیوه نصبم رو توضیح میدم و به چندتا ارور شایع هم جواب میدم :(پیش فرض بر این است که هیچ چیز روی سیستم شما نیست و نسخه قبلی ای mono رو یا نصب نکردید ویا به صورت کامل حذف کردید)

    اول دانلود و نصب JDK : این در دو نسخه اصلی در اینترنت برای دانلود وجود داره یعنی 1.6 که به جاوا 6 معروفه و 1.7 که به جاوا 7 معروفه . نکته مهمی که باید دقت کنید اینه که فرقی نداره که کدوم یکی از اینا باشن اما مهم اینه که حتما 32 بیت باشد (من نسخه قدیمیه jdk-6u31-windows-i586 رو داشتم و نصب کردم) . دوستان خواهشا این developer kit هست و با JRE یعنی Runtime اشتباه نگیرید.

    دوم دانلود و نصب Android SDK : این هم جدید ترینش, r22.3 هست که میتونید دانلود کنید اما ماجرای این بعد از نصب تازه شروع مشه:
    اول ازهمه باید SDK manager رو که نصب شده اجرا کنید اگر مشکلی با تحریم و سرعت انترنت ندارید به صورت خود کار شروع میکنه به اسکن کردن و گزینه های جدید رو برای شما نمایش میده و با نصب اونا همه چیز تمومه و اما اگر هم یک 3 نقطه ندارید خوب ندارید یا اصلا چیزی برای شما به جز چندتا ارور و یا حتی اونا هم نمایش نمیده!!! شاید مثل من 3 نقطه رو دارید اما با توجه به سرعت دانلود هاش نمیخواهید عمرتون رو تلف کنید بهتره از این مواردی سایت دیگه مثل سایتی که بالا گذاشتم استفاده کنید اول باید موارد زیر رو یا دانلود کنید یا از روی خود sdk نصب کنید :

    1- platform-tools (مهم)
    2- build-tools (مهم)
    3- SDK platform Android (مهم اما به شما پیشنهاد میکنم که نسخه های 1.6 , 2.2 رو حتما دانلود کنید تا برنامه هاتون برای گوشی های بیشتر قابل ساپورت باشه و باز هم نکته مهم حتما آخرین ویژن رو هم دانلود کنید این آخرین نسخه از api رو برای AVD و مجازی سازی نیاز داریم فکر کنم از نسخه 4 به بعد اندروید شما نیاز به image دارید که اون رو هم حتما باید بگیرید که از همون سایت بالایی میتونید دانلود کندی فکرکنم داخل نظرات لینکشو داده)
    در صورتی که از سایت بالا برای دانلود و جای گذاری استفاده کردید دقیقا همه چیز به درستی داخل skd manager نوشته میشه و همه موارد رو نصب شده می نویسه اما همه چیز درست نیست!!!

    اگر دانلود کردید مثل سایت بالایی در محلی که داخل همون سایت گفته شده فولدر هارو بگذارید اما اما اما یک نکته بسیار مهم هست و اون هم اسم فولدر هاست که در زیر به اونا اشاره میکنم:
    مشکل نام هایی هستن داخل پوشته مربطه. ما فولدر اصلی رو که از حالت فشره خارج کردیم مثال andtroid sdk من در این آدرس نصب شده می باشید در "C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk" پس :

    داخل فولدر "C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\build-tools" فولدر استخراج شده از حالت زیپ که اسم اون android-4.4.2 هست رو باید به ورژن اون تغییر بدید یعنی 19.0.2 . با این کار دیگر به ارور aapt نخواهید خورد!
    داخل فولدر C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platforms فولدر پلتفرم api استخراج شده مثلا من در اینجا api 8 مثال میزنم که اسم استخراج شده اون هستandroid-2.2_r03-linux که باید به android-8 تغییر کنه برای دیگر پلتفرم ها هم به همین صورت باید باشند.

    بعد هم ایجاد یک ماشین مجازی هست که اون رو هم میتونید یا از سایت اصلی اینجا و یا ازhttp://androidapp.blog.ir/post/creat...ulator-android به فارسی پیگیری کنید..

    راستي تا يادم نرفته ماشين مجازيتون فیلد تارگت رو وری آخرین پلتفرم موجود بگذاريد تا انواع برنامه هاي پلتفرم هاي پايين رو اجرا کنه..

    با انجام کار های بالا از دو ارور مهم یعنی نبود android.jar و مشکل aapt که بعدا در ویژوال استدیو پیش خواهد امد جلو گیری میکنید!

    سوم دانلود خود mono android مسخره هستش حتما آخرین نسخه یعنی 4.10 رو باید دانلود و نصب کنیدچون هم برای vs2012 میشه و هم vs2013 , و هم 2010
    بعد از دانود و فعال ساز اون خواهشا به روش فعال سازی دقت کنید . یعنی همین جوری روی فعال ساز کلید نکنید بزنید go و فکر کنید همه چیز تموم شده!!
    این رو باید در پوشته نصب شده کپی کنید مثال "C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\Android" بعد برنامه رو اجرا کنید اون روی حتما روی متد 1 بگذارید و go رو بزنید
    بعد از شروع از شما آدرس فایل mandroid.exe رو میخواهد دقت کنید داخل همون پوشته هست اگر ارور نداد و کارش رو انجام داد چند لحظه بعد از شما ادرس فایل mtouch رو میخواد که من روی سیستمم نداشتم و نفهمیدم که این مال چی هست ولی فکر کنیم برای ios باشه چون اون رو من نصب نکردم (آدم گوشیشو نداره چرا باید بگیرتش!!!خخخخ برای پوزش!!! این یک شوخی برای اینکه متن جذاب تر برای خودم بهشه چون پدرم در اود از بس ساعت 2:50 صبح دارم با سرعت تایپ میکنم!!) اون رو اگر ندارید مثل من کنسل کنید و همه چیز تمومه !

    در یکی از بار هایی به مشکل خورده بودم و هیچ چیز کار نمیداد بعد از اینکه فایل mandroid.exe رو خواست بگرفت و ارور داد که سیستم رو با سیف مود اوردم بالا و بعد نصبش کردم ..
    اگر اونجاهم جواب نداد چون یک بار برای هم همین مشکل به وجود اومده بود اون رو از همون سیف مود un install کنید و دوباره نصب کنید و مطمین بشید که فایل رید آنلی نباشه و حتما از run as adminstrator بالا بیارید کرک کنید


    واما
    XamarinStudio !! دقیقا مثل ویژوال استدیو میمونه اما با مونو و امولاتوراش هماهنگ تره و نیازی به کار اضافه نداره در کل خیلی راحت تر میشه باهاش کد سی شارپ برای اندروید رو کامپال و ران کرد چون زبان که مشترکه فقط سلیقه می مونه.. اگر این رو هم خواستید میتوید دانلود کنید فقط توجه داشته باشید که باید gtk-sharp-2.12.22_2 رو هم یا ورژن بالاترشو دانلود و نصب کنید پایین تر نباشه که جواب نمیده برای نسخه XamarinStudio-4.0.13-38 ...

    تا این جا ما فقط ابزار های مورد نیاز رو دانلود و نصب پیکره بندی کردیم برای ادامه میرسیم به به خود ویژوال استدیو لازم میدونم که بگم من فقط vs2012 رو دارم و 2013 رو ندارم ولی فکر نمیکنم خیلی تفاوتی این ها با هم داشته باشند

    بعد از اجرا ویژوال استدیو حتما باید نوار ابزار رو داخل تول بار ویژوال استدیو ببین اگر نبود خودتو اضافش کنید یعنی :



    البته من در قسمت built هم cpu را روي 84 گذاشتم شما ميتونيد نکنيد!!

    تا ديباگرتون رو تنظيم نکنيد نميتونيد خروجي رو ببيند که شما ميتونيد هم از طريق گوشي که به usb وصل کرديد و گزينه ديباگر اون گوشي فعال هست اون رو ديباگو ران کنيد و يا از با همون امولاتور ي که داخل AVD ساختيد تنظيمات هم به اين صورته که : روي علامت info همون I که ابي هست داخل تولبار هست تولتيپش هست "android device loading" کليک کنيد از پنجره باز شده روي شکل گوشي که اسمش هست change device کليک کنيد اگر دستگاهي رو پيدا نکرد ريفرش کنيد البته اگر گوشيتون رو وصل کنيد اسمش مياد و اون رو انتخاب ميکنيد اما اگر ماشين مجازيتون همون که قبلا ساختين نبود اصلا تعجب نکنيد جون بايد در حالت start باشه براي اين کار روي start emulator image کليک کنيد از پنجره باز شده گزينه create new emulator image رو انتخاب کنيد تا پنجره AVD manager باز بشه اون جا دست گاه رو روشن کنيد و منتظر بشيد کاملا امولاتور بوت به شه(اگر دستگاهي نبود از new به وجود بيارد توضيح اون بالا مالاها يک لينک هايي گذاشتم) من چند تا تصوير ميزارم که متوجه بشيد که از کجابايد دستگاه خروجي تون رو انتخاب کنيد البته من گوشم رو هم وصل کردم که به محض اتصال اون در ليست قرار گرفت ميتونيد در داخل گوشيتون حالت فقط شارز رو انتخاب کنيد و در تنظيمات گزينه خاموش نشدن ال سي دي رو هم بزنيد تا تداخلي در حين ران پيش نياد:



    اين نکته مهم بگم که برنامه اي بعد از ايجاد پروژه داخلش بود به راحتي داخل گوشيم ران شد و نيازبه هيچ چيزي نداشت اما ديباگر امولاتور من براي پلت فرم 2.2 بود به کد باتون بعد از اجرا شدنش گير داد با توجه به اينکه حد اقل ها رو هم رعايت کرده بودم بازم این مشکل حل نشد اما روي نسخه هاي بالا تر امولاتور و روي ديباگر گوشيم که اندرويد جيل بين 4.12 داره هيچ مشکلي نداشت و بسيار زيبا اجرا ميشدند

    البته روی مورد بالایی هنوز دارم کار میکنم چون دلیلشو هنوز متوجه نشدم..

    و نکته آخر هم براي ديزانر mono هست بايد از شاخه resourcse شاخه layout رو باز کنيد و روي main.xml دبل کليک کنيد تا ديزانر اکتيويتي بياد بالا و وژوال طراحی کنيد البت سرس هم پایین میتونید انتخاب کنید! داخل سايت مونو چندتا layout بود ميتونيد از اونا هم استفاده کنيد چون اين که داره خيلي .... هستش!!

    و يک موضوع ديگه اي هم که در آخر بايد به اون توجه کنيد که اين اصلا c.# نيست و شبيه به اون هست يعني ساختار و روش استفادهش فرق فوکوله و دستور ها یکی باشه و بايد براي استفاده از کتاب و ويديو ستفاده کنيد که من خودم کتاب Wrox.Professional.Android.Programming.with.Mono.fo r.Android.and.NET.Csharp.Apr.2012 رو پيش نهاد ميدم خيلي ساده شروع کرده و به خوبي به سنسورها و بلوتوپ مورد علافه من پرداخته البته فکر کنم براي شروع خوب باشه
    اينو ديگه بايد اساتيد بگن من نيدونم..

    در مجموع اين کل و تمام شکنجه منه الان هم ساعت 4 شد يعني چند ساعت دارم مينويستم البته براي کساي ديگه که به مشکل من بر خودن و نه براي کلاس گذاشتم اميد وارم مفيد باشه و خدا هم از من راضي باشه

    درضمن اگر کسي اشتباهي تاپي ديد که بعيد ميدونم!!!! ببخشيد .. و اين متنم خالي از اشتباه نيست() اما فکر کنم به تونه خيلي مفيد باشه اگر اشتباهي ديد خودتون تصحيح کنيد و از من رو ببخشيد

    موفق پيروز باشيد

    ویرایش ------
    بعد ازدانلود image های api مورد نظر به این صورت عمل کنید:(بر گرفته از سایت http://androidcode.ir از قست سوم آموزش ایجاد ویژوال ماشین یعنی اینجا)
    اول system-image مربوط به API مورد نظرتون رو از این آدرس دانلود می کنید. (روی API مورد نظرتون کلیک کنید تا فایل مربوط به system-image اش شروع به دانلود بشه) بعد در محلی که SDK تون رو ذخیره کردید (کنار فولدر های tools و platforms و platform-tools و ...) یه فولدر به اسم system-images درست کنید و اون فایل که دانلود کردید رو از حالت فشرده خارج کنید و داخل فولدری که همین الان ایجاد کردید بذارید.
    آخرین ویرایش به وسیله سارا_1372 : دوشنبه 12 اسفند 1392 در 12:55 عصر

  22. #62

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام من کارای پست بالا رو انجام دادم ولی هنگام باز کردن پروزه در ویزوال ارور stop working میده
    مشکل چیه؟

  23. #63
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام من کارای پست بالا رو انجام دادم ولی هنگام باز کردن پروزه در ویزوال ارور stop working میده
    مشکل چیه؟
    معمولا این ارور بر میگرده به سازگار نبودن نسخه VS شما باید توجه کنید که آخرین ورژن مونو یعنی 4.10 با VS2010 , 2012 ,2013 و بر روی نسخه نهایی(ultimate,ویا هر نسخه غیر رایگان دیگه ای) آنها باید نصب شود ..

    به هر حال اگر تصویری از ارور بگذارید شاید بیشتر بتونم کمکتون کنم

  24. #64

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    محیط ویزوال با xamrin خیلی فرق داره؟؟
    چون xamrin خیلی راحت تر اجرا میشه

  25. #65
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    همون جور که گفتم مونو روی Express ویژوال های نصب نمیشه چون این نسخه قابلیت نصب پلاگین رو نداره..
    محیط ویزوال با xamrin خیلی فرق داره؟؟
    چون xamrin خیلی راحت تر اجرا میشه
    xamrin studio هم شما میتونید دقیقا همون کاری که در وِیژوال استدیو با مونو میتونید انجام بدید رو اونجام هم انجام بدین زبان که مشترکه و همون c.# هست امولاتور ها هم بازم مشترکه که در AVD شما باید درست کرده باشید اما من ویژوال استدیو رو می پسندم چون برای تنظیم هدف مورد نظر (منظور پلتفرم دستگاه مورد نظر) خیلی راحت میتونید اون رو عوض کنید در صورتی که زامران این رو به سختی تغییر میده از طرفی ویرایش فایل mainfast هم داخل ویژوال راحتتر دلچسب تره (البته نظر شخصیمه) شما میتونید با xamrin studio برنامه تون رو بنویسید و فایل APK رو بگیرید به دلخواه خودتون بستگی داره

  26. #66

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    امروز مونو را پاک کردم دوباره نصبش کردم الان ویزوال این ارور رو میده
    http://upload7.ir/imgs/2014-03/57991882265728383013.png

  27. #67
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    امروز مونو را پاک کردم دوباره نصبش کردم الان ویزوال این ارور رو میده
    http://upload7.ir/imgs/2014-03/57991882265728383013.png
    من با این ارور مواجه شده بودم مربوط میشد به عدم پاک کردن به صورت کامل نسخه 4.2 که قبلا دانلود کرده بودم و سعی میکردم اون رو با vs2012 همگام کنم!!!.
    شما باید نسخه های قبلی از mono رو نصب کرده بودید کامل پاک کنید.توضیحات خود سازنده رو در پست اول همین تاپیک برای پاک کردن میتونید پیگیری کنید.

  28. #68

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    دوستان زامارین خیلی آشغاله تنها مذیتی که داره اینه که از IDE ویژوال استفاده میکنه وگر ن
    سرعت برنامه نوشته شده 0
    حجم برنامه بالای 4 مگ (حتی Hello World)
    کد نویسی زیاد

    پیشنهاد میکنم از B4A استفاده کنید
    زبان برنامه نویسی چیزی شبیه به Visual Basic 6
    سرعت برنامه فوق العاده بالا برابر با جاوا
    کد نویسی کمتر
    حجم برنامه فوق العاده کم
    حجم خود B4A هم بسیار کمه 4 مگابایت

    توی زامارین اگر بخاید یه پیغام نشون بدید باید چند خط کد بزنید (از یه شی تعریف بکنید بعد مقدار بدید به آبجکت هاش و...) توی B4A با یه خط کد پیغام نمایش بدید
    یادگیریش هم سریعتر و آسونتره

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار mfaridi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    260

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    من در مورد سرعت مونو با مدیرهاش صحبت کردم اونا گفتن سرعتش خیلی بالاست

  30. #70

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط mfaridi مشاهده تاپیک
    من در مورد سرعت مونو با مدیرهاش صحبت کردم اونا گفتن سرعتش خیلی بالاست
    هیچکس نمیاد بگه برنامش بده.
    شما خودت هردوتاشو نصب و اجرا بکن و نتیجه گیری کن من با دوتاشم کار کردم.مونو واقعا خسته کنندست.
    حجم زامارین برای نصب بالای 200 مگ
    حجم B4A 4 مگابایت
    کافیه فقط SDK اندروید و جاوا رو به برنامه B4A بشناسونید.
    برنامه Hello World توی زامارین حجم APK اون 4 مگ میشه ولی B4A کمتر از 130 کیلوبایت.
    این وب سایتش هست
    http://www.basic4ppc.com/

    اینم یه سایت فارسی که خیلی خوب پوشش میده و آموزش های فارسی رایگان داره + سورس
    http://www.iranapp.org/

  31. #71

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    اقا لینک بیسیک فور اندروید رو کسی نداره؟

  32. #72

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    تو لینک زیر آخرین نسخه + کرک موجود هست
    http://www.iranapp.org/

    درضمن یادم رفتم این رو هم بگم که زامارین از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه ولی B4A خیلی راحت پشتیبانی میکنه

  33. #73
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    دوستان فکر نمیکنین برای اندروید ویژوال استودیو گزینه مناسبی نیست؟
    من 5 سال برنامه نویس سی شارپ بودم پس از مقداری کد نویسی در B4A و #C و XAMARIN و ECLIPS و اندروید استودیو نتبجه گرفتم فعلا زبان جاوا و اکلیپس از همه بهتره. بخصوص اگر بخواهین بصورت حرفه ای کار کنین.
    البته این نظر شخصی من بود. اساتیدی که شما باشین از ما با تجربه تر هستین

  34. #74

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام دوستان
    من خدود 1 هفته است که درگیر نصب این برنامه هستم ولی هر دفعه به یه جور مشکل برمیخورم
    دوبار mono android رو نصب کردم نسخه 4.6.00049 رو که نصب کردم موقع اجرای ویژوال بهم پیغام داد که این لایسنسش قدیمی هستش و جدیدش رو دانلود کن
    نسخه 4.10.01073 رو نصب کردم موقع اجرای ویژوال استودیو پیغام داد که برای استفاده از mono android باید نسخه تجاری اون رو باید خریداری بشه
    نسخه trial رو با فیلترشکن دانلود کردم ( البته در کمال تعجب فقط 2M) ولی موقع نصب اون صفحه اول میومد ولی از نصب خارج میشد و ادامه پیدا نمیکرد.
    قابل ذکر که ویندوز من 7 و 32بیتی هستش ویژوال استودیو 2010 و برای نصب sdk هم از سایت اوراکل استفاده کردم و adt-bundle-windows-x86-20130219 رو دانلود کردم که داخلش sdk ور هم داره.
    حالا از دوستان عزیر خواهش میکنم هر کسی که میتونه کمکم کنه این لطف رو در حق بنده انجام بده خیلی خیلی به این برنامه احتیاج دارم و باید زودتر یه پروژه برای کلاس تحویل بدم.

  35. #75

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    لينک دانلود
    basic4android
    از کار افتاده
    آخرین ویرایش به وسیله negative60 : جمعه 22 فروردین 1393 در 18:51 عصر

  36. #76

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    ما ز یاران چشم یاری داشتیم این غلط بود آنچه می پنداشتیم
    نسخه mono android رو از همین پست رو دانلود کردم بعد از نصب مشکلات قبلی حل شد ولی حالا موقع debug خطای زیر رو میده. اگر کسی راه حلش رو میدونه لطفا کمک کنه

    Error 1 The "Aapt" task failed unexpectedly.
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'Ionic.Zip, Version=1.9.1.5, Culture=neutral, PublicKeyToken=edbe51ad942a3f5c' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    File name: 'Ionic.Zip, Version=1.9.1.5, Culture=neutral, PublicKeyToken=edbe51ad942a3f5c'
    at Xamarin.Android.Tools.Files.HashZip(String filename)
    at Xamarin.Android.Tools.Files.HasZipChanged(String source, String destination, String& hash)
    at Xamarin.Android.Tools.Files.CopyIfZipChanged(Strin g source, String destination)
    at Xamarin.Android.Tasks.Aapt.Execute()
    at Microsoft.Build.BackEnd.TaskExecutionHost.Microsof t.Build.BackEnd.ITaskExecutionHost.Execute()
    at Microsoft.Build.BackEnd.TaskBuilder.<ExecuteInstan tiatedTask>d__20.MoveNext()


    WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
    To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
    Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
    To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].
    AndroidApplication15

  37. #77

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    ما ز یاران چشم یاری داشتیم این غلط بود آنچه می پنداشتیم
    نسخه mono android رو از همین پست رو دانلود کردم بعد از نصب مشکلات قبلی حل شد ولی حالا موقع debug خطای زیر رو میده. اگر کسی راه حلش رو میدونه لطفا کمک کنه

    Error 1 The "Aapt" task failed unexpectedly.
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'Ionic.Zip, Version=1.9.1.5, Culture=neutral, PublicKeyToken=edbe51ad942a3f5c' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    File name: 'Ionic.Zip, Version=1.9.1.5, Culture=neutral, PublicKeyToken=edbe51ad942a3f5c'
    at Xamarin.Android.Tools.Files.HashZip(String filename)
    at Xamarin.Android.Tools.Files.HasZipChanged(String source, String destination, String& hash)
    at Xamarin.Android.Tools.Files.CopyIfZipChanged(Strin g source, String destination)
    at Xamarin.Android.Tasks.Aapt.Execute()
    at Microsoft.Build.BackEnd.TaskExecutionHost.Microsof t.Build.BackEnd.ITaskExecutionHost.Execute()
    at Microsoft.Build.BackEnd.TaskBuilder.<ExecuteInstan tiatedTask>d__20.MoveNext()


    WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
    To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
    Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
    To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].
    AndroidApplication15

  38. #78

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام
    من چند روزه در گیر این شدم
    وقتی گزینه main.axml رو میزنم این پیغام رو صفحه میاد
    the layout could not be loaded:exception of type
    xamarin.androiddesigner.designerexception'was thrown
    ممنون میشم کسی راهنماییم کنه

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار HamidNch
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    141

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    از دوستان و اساتید لطفا یکی جواب ما رو بده آقا!
    بعد طی مراحل گفته شده، موقع ایجاد پروژه جدی با این صفحه مواجه میشم:
    1.png
    از این جا به بعدش رو جایی شفاف توضیح نداده که مورد چیه.کرک خوب عمل نکرده؟باید از اینترنت قطع بود؟ و یا هرچی.
    خواهشا یکی به داد برسه...
    آخرین ویرایش به وسیله HamidNch : شنبه 06 اردیبهشت 1393 در 14:47 عصر

  40. #80

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط HamidNch مشاهده تاپیک
    از دوستان و اساتید لطفا یکی جواب ما رو بده آقا!
    بعد طی مراحل گفته شده، موقع ایجاد پروژه جدی با این صفحه مواجه میشم:
    1.png
    از این جا به بعدش رو جایی شفاف توضیح نداده که مورد چیه.کرک خوب عمل نکرده؟باید از اینترنت قطع بود؟ و یا هرچی.
    خواهشا یکی به داد برسه...


    درست کرک نشده. فایل کرک رو تو پوشه Msbuild
    کپی کنید مثال "C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\Android" بعد برنامه رو اجرا کنید اون روی
    حتما روی متد 1 بگذارید و go رو بزنید
    بعد از شروع از شما آدرس فایل mandroid.exe رو میخواهد دقت کنید داخل همون پوشته هست بعد از انتخاب کارش رو انجام میده چند لحظه بعد از شما ادرس فایل mtouch رو میخواد اون رو دیگه نیاز نیست کنسل کن
    موفق باشی

صفحه 2 از 8 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1394, 12:45 عصر
  2. دانلود اخرین نسخه Mono Touch 1.6.x به همراه فعال ساز ( هماهنگ با نسخه Visual Studio 2013 )
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی iOS با Objective C و Swift
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1393, 15:43 عصر
  3. دانلود اخرین نسخه 4.8.01013 Mono Android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 11:26 صبح
  4. دانلود اخرین نسخه mono android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 20:56 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 17:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •