صفحه 4 از 8 اولاول ... 23456 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 283

نام تاپیک: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط amirrenjer مشاهده تاپیک
    دوستان بهتر نیس یکی از بچه ها که برنامه های مورد نیاز رو نصب کرده و همشون با هم سازگارند و کرک هم به خوبی کار میکنه رو ورژن هاشو اعلام کنه و نکاتی برای نصبشونم بگه !!؟؟ این همه سردرگم نشیم!!؟

    خواهشا دوستان کمک کنند :)
    یه مرد پیدا بشه یه آموزش درست و حسابی طریقه نصب Mono Adnrid در ویندوز 8.1 و اسکیول 2013 رو بگه

  2. #122
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط amirrenjer مشاهده تاپیک
    دوستان بهتر نیس یکی از بچه ها که برنامه های مورد نیاز رو نصب کرده و همشون با هم سازگارند و کرک هم به خوبی کار میکنه رو ورژن هاشو اعلام کنه و نکاتی برای نصبشونم بگه !!؟؟ این همه سردرگم نشیم!!؟

    خواهشا دوستان کمک کنند :)
    از اول تایپک تا الان تقربا تمام چیزایی که باید دانلود شه گفته شده تمام لینک ها هم گذاشته شده. تقربا تمام افراد هم یه سری مشکلات مشترک دارند موقع نصب.
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 در 17:07 عصر

  3. #123
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    یه مرد پیدا بشه یه آموزش درست و حسابی طریقه نصب Mono Adnrid در ویندوز 8.1 و اسکیول 2013 رو بگه
    سیستم عامل انروید تنها یک بانک اطلاعاتی ای رو که ساپروت میکنه و اون هم sqlite هست باید با اون کار کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 در 17:07 عصر

  4. #124
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    من یه آموزش ایجاد کردم....امیدوارم بدردتون بخوره!!!
    لینک آموزش

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    فارسی در مونو آندروید

    سلام

    وقتی در ویژوال استدیو می خوام روی یک دکمه فارسی نویسیم به صورت چند تا مربع نشون داده میشه؟
    آیا این برنامه از زبان فارسی ‍شتیبانی میکنه؟

  6. #126

    نقل قول: فارسی در مونو آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط milad.biroonvand مشاهده تاپیک
    سلام

    وقتی در ویژوال استدیو می خوام روی یک دکمه فارسی نویسیم به صورت چند تا مربع نشون داده میشه؟
    آیا این برنامه از زبان فارسی ‍شتیبانی میکنه؟
    سلام
    خیر از زبان فارسی پشتیبانی نمیشه!

  7. #127
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    من میخوام تازه کار برنامه نویسی با آندروید رو یاد بگیرم، لطفا دوستان راهنمایی کنن که از چه جایی باشد شروع کنم که بتونم برای زبان فارسی برنامه های آندروید بنویسم. تمام برنامه های اینجا رو به زور دانلود کردم. حالا فهمیدم که از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنه.

    ممنون.

  8. #128
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط milad.biroonvand مشاهده تاپیک
    من میخوام تازه کار برنامه نویسی با آندروید رو یاد بگیرم، لطفا دوستان راهنمایی کنن که از چه جایی باشد شروع کنم که بتونم برای زبان فارسی برنامه های آندروید بنویسم. تمام برنامه های اینجا رو به زور دانلود کردم. حالا فهمیدم که از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنه. ممنون.
    مونو از فارسی پشتی بانی نمیکنه اما این به این معنی نیست که نمیشه فارسی رو داخل برنامه گذاشت .. فقط داخل محیط برنامه سازی axml که بصورت دیزاینر نمایش میده فارسی ساپورت نمیشه البته این موضوع بی ارتباط با نسخه اندروید 2 نیست مثل اگر روی اندروید 4 تنظیم کنید نمایش رو می بینید که حروف نشان داده میشه اما در کل مونو فعلا فارسی رو ساپورت نمکنه. و ارتباط به برنامه نداره شما مثلا یک پیغام فارسی رو داخل برنامه قرار بدی و بعد روی دستگاه خودت نمایش بدی.و مشکلی نیست

  9. #129

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه 4.10 Mono Android به همراه فعال ساز ( هماهنگ تا نسخه Visual Studio 2013

    سلام با نصب برنامه hotspot shield میتونید دانلود کنید

  10. #130
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه 4.10 Mono Android به همراه فعال ساز ( هماهنگ تا نسخه Visual Studio 2013

    نقل قول نوشته شده توسط mdastlan مشاهده تاپیک
    سلام با نصب برنامه hotspot shield میتونید دانلود کنید
    این برنامه چیه؟ آیا همون مونو رو درست می کنه؟

  11. #131
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: دانلود اخرین نسخه 4.10 Mono Android به همراه فعال ساز ( هماهنگ تا نسخه Visual Studio 2013

    اینکه یک فیلتر شکنه؟ به چه درد میخوره؟

  12. #132
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    خطای زیر از چیه

    سلام

    من وقتی میخوایم نرم افزار رو اجرا کنم خطای زیر رو میده. این خطا از چیه.
    ویندوز8 + ویژال استدیو 2013 رو دارم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #133
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: خطای زیر از چیه

    نقل قول نوشته شده توسط milad.biroonvand مشاهده تاپیک
    سلام

    من وقتی میخوایم نرم افزار رو اجرا کنم خطای زیر رو میده. این خطا از چیه.
    ویندوز8 + ویژال استدیو 2013 رو دارم.
    برنامه ت رو درست کرک نکردی این مشکل تقربا بار ها و بار ها در این تاپیک و تاپیک های دیگه گفته شده.. کرک دوباره مونو رو نصب کنید و کرک رو در محل نصب کپی نننننککککننننییییییدددددد !!!

  14. #134
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    یکی از دوستان در تاپیک زیر گفته بود که
    ionic.zip.dll ورژن 1.9.1.5 هست و باید در فولدری که mandroid نصب هست بجای dll قبلی (ionic.zip.dll v1.9.1.8) کپی کنند.

    من اینکار رو انجام دادم. حالا پیغام میده که اکزمارین نمیتونه رو نسخه های قبلی اجرا بشه.

  15. #135
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    پاک کردم دوباره نصب و کرک کردم اینبار خطای زیر رو میگیره
    MonoDroid does not support running the previous version. Please ensure your solution builds before running or debugging it.

  16. #136
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط milad.biroonvand مشاهده تاپیک
    پاک کردم دوباره نصب و کرک کردم اینبار خطای زیر رو میگیره
    MonoDroid does not support running the previous version. Please ensure your solution builds before running or debugging it.
    بعضی از دوستان اشتباهی موقع نصب مونو4.10 ( که تنها نسخه کرک شده و قابل استفاده در VS2013 هست ) توجه نمیکنن که باید SDK رو برای ویژوال استدیو 2013 قرار بدن .

    اما دیکی از دوستان زحمت کشیده یک پی دی افی رو ساخته این رو هم ببنید : https://barnamenevis.org/showthread.p...12-%D9%88-2013

  17. #137

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    با سلام
    کسی تا حالا با vs2013 و mono.android4.10 کار کرده؟
    من نصب کردم موقع اجرا کردن این erroro میده:
    Exception of type 'Java.Lang.CloneNotSupportedException' was thrown
    تو خط مشخص شده:
    `Button button = FindViewById<Button>(Resource.Id.MyButton);            try
    {
    button.Click += (sender, e) =>
    {
    button.Text = "Hello Chista";//Exception of type 'Java.Lang.CloneNotSupportedException' was thrown.
    };
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Console.WriteLine("Generated Msg : " + ex.Message);
    }`
    آخرین ویرایش به وسیله samanmari : دوشنبه 12 خرداد 1393 در 09:41 صبح

  18. #138

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    یه سوال دیگه
    Xamarin.forms کرک نشده هنوز؟

  19. #139
    کاربر جدید آواتار goldenpc
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    31
    پست
    18

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام
    من پروژه جدید ک میخوام بسازم این پیغام رو میده:

    بعدش ک کنسل میکنم این خطارو میده و نمیشه برنامه نوشت

  20. #140
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام
    برنامت درست کرک نشده

  21. #141
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    ویرایش

    =-=-=-=-=-=-=-=-=

    لطفا پست حذف شود.
    آخرین ویرایش به وسیله SHD.NET : چهارشنبه 21 خرداد 1393 در 11:34 صبح

  22. #142
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط samanmari مشاهده تاپیک
    با سلام
    کسی تا حالا با vs2013 و mono.android4.10 کار کرده؟
    من نصب کردم موقع اجرا کردن این erroro میده:
    Exception of type 'Java.Lang.CloneNotSupportedException' was thrown
    تو خط مشخص شده:
    `Button button = FindViewById<Button>(Resource.Id.MyButton);            try
    {
    button.Click += (sender, e) =>
    {
    button.Text = "Hello Chista";//Exception of type 'Java.Lang.CloneNotSupportedException' was thrown.
    };
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Console.WriteLine("Generated Msg : " + ex.Message);
    }`

    تو مونو همیشه باید تابع رو بصورت جداگانه خارج از تابع OnCreate ایجاد کنید.
    شما باید تابع کلیک رو بصورت جدا گانه تعریف کنید،
    button.Click += new EventHandler (button.Click
    );

    بعدش خارج از این تابع OnCreate ، یه تابع بسازین برای کلیک مثل:
    void botton_Click
    {
    button.Text = "Hello Chista";
    }

  23. #143

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    با سلام
    من وقتی میخوام ی پروژه اندروید با سی شارپ اجرا کنم، با ارور زیر مواجه میشم
    ورژن 4.10.00003 رو نصب کردم
    قبلآ یکی از دوستان در همین تاپیک همین سوال رو مطرح کردن اما پاسخی در این تاپیک ندیدم

    Untitled-1.jpg
    ممنون

  24. #144

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام.
    موقع اجرای برنامه در VS 2013 ارور زیر میاد:
    Error 1 Could not find android.jar for API Level 8. This means the Android SDK platform for API Level 8 is not installed. Either install it in the Android SDK Manager (Tools > Open Android SDK Manager...), or change your Xamarin.Android project to target an API version that is installed. (C:\Users\M.K_Soft\AppData\Local\Android\android-sdk\platforms\android-8\android.jar missing.) AndroidApplication1

  25. #145

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام دوست عزیز
    ممنون از پست خوبت!
    من windows 8.1 دارم و ویژوال استودیو 2013
    از لینک زیر فایل رو دانلود می کنم اما بعد از اکسترکت فایل exe نمیاد
    مشکل از آنتی ویروس هم نیست. حتی در ماشین مجازی xp فایل به درستی باز شد اما از اونجا انتقال میدم به windows 8.1 فایل اجرایی نمیتونه کپی شه.
    اگه میشه فایل های dll رو دستی در مسیری قرار داد تا کرک شه یا هر راه حل دیگه لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر از شما و تمام دوستان دیگر.

    لینک دانلود فعال ساز مخصوص همین نسخه 4.10.00003:


  26. #146

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    همه برنامه هارو نصب کردم. اما حالا تو vs 2013 از منوی Tools > Option وقتی روی Android Setting کلیک میکنم، هیچ گزینه ای وجود نداره.
    البته هنوز تمام پکیج های sdk manager رو هم دانلود نکردم


    Untitled-1.jpg

  27. #147

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    مشه بگین انن برنامه اسلا چیه

  28. #148

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi1 مشاهده تاپیک
    همه برنامه هارو نصب کردم. اما حالا تو vs 2013 از منوی Tools > Option وقتی روی Android Setting کلیک میکنم، هیچ گزینه ای وجود نداره.
    البته هنوز تمام پکیج های sdk manager رو هم دانلود نکردم


    Untitled-1.jpg
    احتمال زیاد کرک نکردید برنامه رو

  29. #149

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط Black Evil مشاهده تاپیک
    مشه بگین انن برنامه اسلا چیه
    Xamarin For Android یا همون Mono for Android یه برنامه هستش که وقتی نصبش میکنی میتونی توی ویژوال استودیو با زبان سی شارپ برای گوشی های موبایل آندروید برنامه بسازی!

  30. #150

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed-CANcel مشاهده تاپیک
    سلام دوستان...
    کسی میدونه دلیلِ این ارور چی هس؟؟؟


    هر کاری میکنم بازم میاد....
    همون جورم ک تو عکس معلوم هس تو نوار ابزارم اون ابزار ها کار نمیکنن...
    کسی میتونه کمکم کنه!!!
    دگ خسته شدم... :((((((((
    تو صفحه دوم توضیح داده شده

  31. #151

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    برنامه xamarin رو از اول نصب کن بعد
    فایلهای درون پوشه کرک رو تو محل نصب کپی کن و از روش اول برای کرک استفده کن

  32. #152

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    با سلام خدمت دوستان عزیز publish Android Application در منوی tools چرا کار نمیکنه
    من وقتی این گزینه رو انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.

  33. #153
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    دوستان من تازه کارم.
    می خوام بدونم الآن بخوام با سی شارپ برای آندروید یا IOS برنامه بنویسم باید چه چیزی رو دان کنم. توی پست اول کلی لینک بود با ورژن های متفاوت من نمیدونم کدوم یکی بروز تره تا اونو دانلود کنم اگه میشه راهنمایی کنین.

  34. #154
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    دوستان من تازه کارم.
    می خوام بدونم الآن بخوام با سی شارپ برای آندروید یا IOS برنامه بنویسم باید چه چیزی رو دان کنم. توی پست اول کلی لینک بود با ورژن های متفاوت من نمیدونم کدوم یکی بروز تره تا اونو دانلود کنم اگه میشه راهنمایی کنین.

  35. #155
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    32
    پست
    62

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید که این خطا رو چطوری رفع کنم
    با تشکر
    Untitled.jpg

  36. #156

    کدوم بهتره

    سلام
    می خواستم بپرسم کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    mono android
    basic4you
    delphi
    کدوم بهتره لطفا پاسخ بدین

  37. #157

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام دوستان
    من تازه می خوام برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرم
    از دوستان تقاضا دارم یه لطفی بکنند راهنمایی کنند
    من کلا به اوپن سورس بیشتر علاقه دارم
    php رو در حد حرفه ای کار کردم ولی asp رو آشنایی اجمالی دارم C#‎ هم یه مقدر کمی کار کردم نه حرفه ای
    حالا با این اوصاف به من پیشنهاد می کنید از چه فریم ورک و نرم افزار هایی برای شروع کار اندروید استفاده کنم
    ضمن این که می خوام این کار رو بصورت حرفه ای ادامه بدم

  38. #158

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام دوستان تو رو خدا کمک کنید من همه چی رو درست نصب کردم ولی ویژوال استدیو ارور زیر رو میده چیکار کنم ؟

    Cannot find `aapt.exe`. Please install the Android SDK Build-tools package with the `C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\tools\android.bat` program. App2

  39. #159

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام
    من یه مشکلی برام پیش امده ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه
    mono android 4.10 رو visual studio 2013 نصب کردم ولی وقتی میخوام main.xaml باز کنم این اررور میده open with هم زدم و با android designer baz mikonam
    ممنونUntitled.jpg

  40. #160

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام . من تازه کار هستم . نمیدونم اصلا چیکار کنم . کدوم نرافزارو باید بگیرم تا توش برنامه بنویسم . ؟؟؟؟

    فکر کنم چنتا برنامه مکمل هم میشن تا یک سورس اجرا بشه .

    میتونید برام توضیح بدین که چطوری با چنتا برنامه هست ؟ کلا یبار بگین این نرم فازار رو بگیر بخاطر این

    ممنون میشم توضیح بدین .

صفحه 4 از 8 اولاول ... 23456 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1394, 12:45 عصر
  2. دانلود اخرین نسخه Mono Touch 1.6.x به همراه فعال ساز ( هماهنگ با نسخه Visual Studio 2013 )
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی iOS با Objective C و Swift
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1393, 15:43 عصر
  3. دانلود اخرین نسخه 4.8.01013 Mono Android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 11:26 صبح
  4. دانلود اخرین نسخه mono android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 20:56 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 17:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •