نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرای کدهای gtk در برنامه ی dev-C++‎

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    اجرای کدهای gtk در برنامه ی dev-C++‎

    سلام
    من برنامه ی ساده ی زیر را در dev++ اجرا کردم ولی اخطار داد:
    #include <gtk/gtk.h>
    int main(int argc , char *argv[] ) {
    GtkWidget *window ;
    gtk_init( &argc , &argv);
    window=gtk_window_new(GTK_WINDOW_TOPLEVEL);
    gtk_widget_show(window);
    gtk_main();
    return 0;
    }

    وقتی یکی project ایجاد کردم گزینه ی C++‎ رو انتخاب کردم و باعث شد برنامه این پیام زیر رو بهم بده:
    کد HTML:
    project is not compiled
    ولی وقتی گزینه ی c رو انتخاب می کردم هیچ اخطاری بهم نداد و برنامه صحیح اجرا می شد.
    من میخوام gtk رو به روش C++‎ کار کنم نه c .
    باید چیکار کنم؟
    راستی من از برنامه ی gtk_dev_2.20.0 در کنار این برنامه ی dev-C++‎ استفاده کردم.
    متشکرم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: اجرای کدهای gtk در برنامه ی dev-C++‎

    فهمیدم اینا کدهای C++‎ هست ولی نمیدونم چطوری اجراش کنم؟
    #include <gtkmm.h>
    int main(int argc, char *argv[])
    {
    Gtk::Main kit(argc, argv);
    Gtk::Window window;
    Gtk::Main::run(window);
    return 0;
    }

    غیر از این برنامه ی dev C++‎ و ویژوال استادیو دیگه از چه برنامه ای میشه استفاده کرد؟
    لطفا راهنمایی کنید هر چی سرچ زدم هیچی گیرم نیومد!
    متشکرم.

تاپیک های مشابه

  1. علت عدم اجرای کدهای جدید یا تغییرات جدید در برنامه visaul statdio???
    نوشته شده توسط pcb20parse در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1392, 22:27 عصر
  2. سوال: عدم اجرای کدهای برنامه اکسس
    نوشته شده توسط Younes در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 22:58 عصر
  3. سوال: قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 19:25 عصر
  4. اجرای کدهای PHP
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 20:17 عصر
  5. نحوه اجرای کدهای asp.net
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 16:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •