نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

    با سلام
    در نمونه پیوست از کوری Find duplicates برای یافتن رکوردهایی از جدول T1 که مقدار فیلد مصرف آن تکراری است استفاده شده. ولی یک شرط دیگر نیز باید در کوری اعمال شود : رکوردهایی باید در نتیجه کوری ظاهر شوند که مقدار فیلد نام آنها یکی باشد مثلا رکوردهایی که فیلد مصرف آنها 15 است نباید در نتیجه کوری باشد چون مقدار فیلد نام آنها یکی نیست.
    نتیجه مورد نظر من در جدول what i want آمده است.امیدوارم بخوبی منظورم را رسانده باشم.
    لطفا کوری را در صورت امکان اصلاح نمایید . با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db2.rar‏ (109.3 کیلوبایت, 26 دیدار)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    با سلام
    در نمونه پیوست از کوری Find duplicates برای یافتن رکوردهایی از جدول T1 که مقدار فیلد مصرف آن تکراری است استفاده شده. ولی یک شرط دیگر نیز باید در کوری اعمال شود : رکوردهایی باید در نتیجه کوری ظاهر شوند که مقدار فیلد نام آنها یکی باشد مثلا رکوردهایی که فیلد مصرف آنها 15 است نباید در نتیجه کوری باشد چون مقدار فیلد نام آنها یکی نیست.
    نتیجه مورد نظر من در جدول what i want آمده است.امیدوارم بخوبی منظورم را رسانده باشم.
    لطفا کوری را در صورت امکان اصلاح نمایید . با تشکر
    عبارت SQL زیر را جایگزین کنید:
     SELECT T1.مصرف, T1.نام, T1.دوره
    FROM T1
    WHERE (((T1.مصرف) In (SELECT [مصرف] FROM [T1] As Tmp WHERE [مصرف] <> '15' GROUP BY [مصرف] HAVING Count(*)>1 )))
    ORDER BY T1.مصرف;


    استفاده از اسامی با حروف فارسی ترتیب حروف را در کد نویسی جابجا می کند .
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Amiri : پنج شنبه 02 آبان 1392 در 14:28 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Amiri مشاهده تاپیک
    عبارت SQL زیر را جایگزین کنید:
     SELECT T1.مصرف, T1.نام, T1.دوره
    FROM T1
    WHERE (((T1.مصرف) In (SELECT [مصرف] FROM [T1] As Tmp WHERE [مصرف] <> '15' GROUP BY [مصرف] HAVING Count(*)>1 )))
    ORDER BY T1.مصرف;


    استفاده از اسامی با حروف فارسی ترتیب حروف را در کد نویسی جابجا می کند .
    با سلام و تشکر جناب Abbas Amiri
    از توجه شما ممنونم ولی منظورم از 15 فقط یک مثال بود .من میخواهم در حالت کلی موارد تکراری فیلد مصرف در صورتی که فیلد نام آنها یکی است پیدا شوند .یعنی برای علی 3 رکوردی که مصرف انها 24 است و برای رضا 2 رکورد که مصرف انها 19 است پیدا شود (یعنی مجموعا 5 رکورد لیست شوند) و دو رکورد مصرف 15 که نام یکی از انها علی و دیگری محمد است ، لیست نشود.
    یعنی این عمل تکراری پیدا کردن بین رکوردهای هر اسم انجام شود نه این که بین دو یا چند اسم مختلف موارد تکراری فیلد مصرف پیدا شود.
    ایا شدنی است؟؟؟
    باز هم ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

    دوستان گرامی راهی وجود ندارد؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

    فکر نمیکردم این سوال اینقدر مشکل باشه.اساتید لطفا یه لطفی بنمایند

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    با سلام
    در نمونه پیوست از کوری Find duplicates برای یافتن رکوردهایی از جدول T1 که مقدار فیلد مصرف آن تکراری است استفاده شده. ولی یک شرط دیگر نیز باید در کوری اعمال شود : رکوردهایی باید در نتیجه کوری ظاهر شوند که مقدار فیلد نام آنها یکی باشد مثلا رکوردهایی که فیلد مصرف آنها 15 است نباید در نتیجه کوری باشد چون مقدار فیلد نام آنها یکی نیست.
    نتیجه مورد نظر من در جدول what i want آمده است.امیدوارم بخوبی منظورم را رسانده باشم.
    لطفا کوری را در صورت امکان اصلاح نمایید . با تشکر
    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    دوستان گرامی راهی وجود ندارد؟؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    فکر نمیکردم این سوال اینقدر مشکل باشه.اساتید لطفا یه لطفی بنمایند
    سلام آقا سروش!
    نه تنها این سوال مشکل نیست بلکه بیشتر سوالاتی هم که از طرف دوستان مطرح میشود مشکل نیستند و براحتی میتوان جواب آنها را داد ؛ و دلایل زیادی برای پاسخ ندادن وجود دارد از جمله اینکه دوستانی که قادر به جواب دادن هستند هنوز وارد تالار نشده اند و تاپیک های جدید را هنوز ملاحظه ننموده اند یا عدم تمایل و بی انگیزگی در جواب دادن ( عمده موردی که باعث بی انگیزگی دوستان (منظورم دوستان حرفه ای است )درجواب دادن به سوالات میشود عدم مشارکت و بی اعتنائی اعضاء بزرگوار در تاپیک های ایجاد شده از طرف دیگران می باشد) و غیره .
    علی ایحال در نمونه شما شرط مربوطه در قسمت Criteria کوئری باید برای هر دو فیلد نام و مصرف بکار رود.
    ضمناً سعی کن از نام لاتین برای نام گذاری فیلدها استفاده کنید.
    نمونه اصلاح شده را ببین!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : دوشنبه 20 آبان 1392 در 19:55 عصر دلیل: توضیح اضافه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

    با سلام و عرض ارادت خدمت آقای علیرضا بهرامی
    بنده به هیچ وجه منظورم از مشکل بودن سوال ، جسارت به اساتید بزرگوار این تالار نبود. پر واضح است که مشکلات و سوالات بسیار پیچیده تر در همین تالار با همت همین عزیزان به نتیجه مطلوب رسیده است. بنده فقط میخواستم کمی توجه عزیزان به این سوال جلب شود . باز هم اگر جسارتی از جانب من شده پوزش میخواهم.
    اما در مورد جواب شما. متاسفانه مشکل کماکان باقی است.
    برای مثال در نمونه شما در رکورد سوم مقدار مصرف را به 300 تغییر دادم. در نتیجه کوری 2 رکورد اضافه میشود که مصرف انها 300 است و اسم یکی علی و دیگری رضا است ! (که نباید اضافه شود چون نام انها متفاوت است.یعنی من نمیخواهم رکوردهایی که مصرف یکسان ولی نام متفاوت دارند لیست شود .فقط رکوردهایی باید لیست شوند که مصرف یکسان دارند به شرطی که نامشان هم یکی باشد)
    تغییرات مربوط به نامهای انگلیسی را هم اعمال کردم.
    بازهم ممنونم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض ارادت خدمت آقای علیرضا بهرامی

    اما در مورد جواب شما. متاسفانه مشکل کماکان باقی است.
    برای مثال در نمونه شما در رکورد سوم مقدار مصرف را به 300 تغییر دادم. در نتیجه کوری 2 رکورد اضافه میشود که مصرف انها 300 است و اسم یکی علی و دیگری رضا است ! (که نباید اضافه شود چون نام انها متفاوت است.یعنی من نمیخواهم رکوردهایی که مصرف یکسان ولی نام متفاوت دارند لیست شود .فقط رکوردهایی باید لیست شوند که مصرف یکسان دارند به شرطی که نامشان هم یکی باشد)
    تغییرات مربوط به نامهای انگلیسی را هم اعمال کردم.
    بازهم ممنونم
    سلام
    در نمونه جديد كوئري Find duplicates for T1 را بررسي كن !
    يا علي
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : دوشنبه 20 آبان 1392 در 19:59 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: یافتن رکوردهایی که مقدار یک فیلد آن تکراری است (با یک شرط اضافی !)

    با سلام خدمت آقای علیرضا بهرامی عزیز
    دقیقا همین را میخواستم.از تکنیک بسیار جالبی هم استفاده کرده بودید. از توجه شما بسیار ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1387, 15:00 عصر
  2. جایگزاری و نمایش یک متن به جای مقدار یک فیلد
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 06:43 صبح
  3. درخواست کمک برای جمع کردن مقدار دو فیلد
    نوشته شده توسط babak869 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 08:42 صبح
  4. مقدار یک فیلد=: Editbox
    نوشته شده توسط بمب منطقی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1383, 11:26 صبح
  5. چگونه میتوان مقدار یک فیلد را از بانک mysql خواند؟
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1382, 23:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •