نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

  1. #1

    Question نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    با سلام
    لطفا اگه میشه در مورد نحوه اسافاده از JQuery در asp.net توضیح بدین.
    من چند تا JQuery آماده دانلود کردم ولی نمی تونم ازشون استفاده کنم.در واقع می خوام نحوه فراخوانی و استفاده از JQuery رو بدونم.

    در ضمن اصلا آیا لازم است که خود JQuery رو یاد گرفت؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط mandagarana مشاهده تاپیک
    با سلام
    لطفا اگه میشه در مورد نحوه اسافاده از JQuery در asp.net توضیح بدین.
    من چند تا JQuery آماده دانلود کردم ولی نمی تونم ازشون استفاده کنم.در واقع می خوام نحوه فراخوانی و استفاده از JQuery رو بدونم.

    در ضمن اصلا آیا لازم است که خود JQuery رو یاد گرفت؟
    ممنون
    هیچ کاری نداره که !!!!!!!!

    سورس اچ تی ام ال فایل جی کوئری که میخای رو به صفحه ASP اضافه کن و فایل هایی که ضمیمه داره رو هم به پروژه ASP ت اضافه کن و برنامه رو اجرا کن و حالش و ببر

    البته اگه میخای که به دیتابیس وصلش کنی بحث جداس ...

    ــموفقــباشــ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    به دیتابیش متصل کردنش هم کاری نداره . فقط الگو رو مشخصل کن باستفاده از datalist یا repeater اون رو پیاده سازی کن

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    ممنون
    ولی اگه میشه یک نمونه ساده رو آپلود کنید.

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    سلام من تازه شروع به خوندن طاحی سایت کردم میخام کتابخانه JQUERY را به پروژه ASPاضافه کنم اما همش خطا میده که $تعریف نشده و ضمنا بلد نیستم فایل های ضمیمه JQUERY را اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید18.png

  6. #6

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    سلام
    شما میتونید فایل js کتابخانه jquery رو به صفحه سایتتون اضافه کنید .

    مثلا : https://www.w3schools.com/jquery/try...tryjquery_hide

    همچنین برای آموزش ( به همراه مثال ) به این سایت مراجعه کنید :
    https://www.w3schools.com/jquery

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    سلام متاسفانه باز هم همون خطا رو میده همچنان ....
    در قسمت سلوشن اکسپلورر میاره
    script block


    24.png
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 21.png‏ (80.2 کیلوبایت, 30 دیدار)
    • نوع فایل: png 23.png‏ (63.7 کیلوبایت, 29 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله marzi_sadeg : یک شنبه 07 بهمن 1397 در 23:14 عصر

  8. #8

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    با firefox تست کنید .

  9. #9

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    ممنون با فایرفاکس درست شد

  10. #10

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    توی IE یه تنظیماتی وجود داره برای فعال کردن کدهای javascript ، میتونید یه سرچ بزنید و گزینه ی اون رو فعال کنید برای IE

  11. #11

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    ممنونم از راهنماییتون

  12. #12

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    سلام ایا در کدهای jquery همیشه کدهای جاوا اسکریپت را باید درون بلوک $(function(){});باید بنویسیم ؟
    20.jpg21.jpg22.jpg23.jpg
    در کد های بالا وقتی از بلوک مذکور استفاده نمیکنم خروجی مد نظر نمایش داده میشود البته نه به صورت صحیح
    اما وقتی داخل بلوک مذکور کدهای اسکریپت را قرار میدهم خروجی مد نظر نمایش داده نمی شود
    لطفا ایرادات کد ها را بفرمایید ممنون

  13. #13

    نقل قول: نحوه استفاده از jquery آماده در asp.net

    سلام
    لطفا سوالاتتون رو بهتر فرمایید و همچنین به جای نمایش دادن عکس خود کد رو کپی کنید اینجا ( کد ها رو هم باید توی تگ code که با علامت شارپ # توی همین editor مشخص شده قرار بدید )

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه استفاده از کنترل Devexpress در Asp.net
    نوشته شده توسط MehdiRah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1392, 10:50 صبح
  2. سوال: استفاده از jquery Wizrad در ASP.NET
    نوشته شده توسط smh_5800 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 اسفند 1389, 08:07 صبح
  3. مقاله: نحوه استفاده از ModelBinder ها در ASP.NET MVC
    نوشته شده توسط devhandler در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 11:48 صبح
  4. سوال: نحوه استفاده از یک Template در ASP.net
    نوشته شده توسط mrmohsen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1387, 14:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •