نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نیاز به جواب فوری

  1. #1

    نیاز به جواب فوری


    برنامه ای دارم که کاربر با لمس دست دو گزینه رااز بین گزینه هایمختلف که در صفحات مختلف است باید انتخابکند(در یکی ازصفحات تعداد زیادی textview است و باید یکی را انتخابکند) و باید کدی داشته باشم که اولا تشخیص بدهد که کاربر کدام گزینه را انتخابکرده و سپس با توجه به آن محاسباتی انجام شود . لطفا بگید از چه کدی باید استفادهکنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار yasinf
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    54

    نقل قول: نیاز به جواب فوری

    اگه منظورت رو درست فهمیده باشم
    public class sticks extends Activity implements View.OnTouchListener { 
    private TextView tv1;
    private TextView tv2;
    private TextView tv3

    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);

    tv1 = (TextView) findViewById(R.id.tv1);
    tv2 = (TextView) findViewById(R.id.tv2);
    tv3 = (TextView) findViewById(R.id.tv3);

    // bind listeners
    tv1.setOnTouchListener(this);
    tv2.setOnTouchListener(this);
    tv3.setOnTouchListener(this);

    }

    @Override
    public boolean onTouch(View v, MotionEvent event) {
    // check which textview it is and do what you need to do

    // return true if you don't want it handled by any other touch/click events after this
    return true;
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: نیاز به جواب فوری

    ببینید من 15 تا textview دارم که کاربر با تماس دست یکی را انتخاب میکنه حالا از کجا بفهمم کدومو انتخاب میکنه بعلاوه گزینه ای که انتخاب کرده می خوام نتیجش تو صفحه بعد نمایش پیدا کنه
    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: نیاز به جواب فوری

    برای نمایش نتیجه در صفحه بعد خوبه از اینتنت استفاده بشه کلا اینتنت ها برای انتقال اطلاعات بین اکتیویتی، برنامه ... استفاده میشه
    http://www.esfandune.ir/%D8%A2%D9%85...3%D9%88%D9%85/

تاپیک های مشابه

  1. نیاز به کمک فوری در مورد شبکه تحت domain
    نوشته شده توسط zapata در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1384, 13:23 عصر
  2. نیاز به جواب و کمک !!!..........
    نوشته شده توسط lrk در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 14:24 عصر
  3. نیاز به کمک فوری.
    نوشته شده توسط رهام در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 20:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •