نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال پیام به صفحه ای دیگری

  1. #1

    ارسال پیام به صفحه ای دیگری

    با سلام و عرض ادب
                 if($result)
    {
    $message = "مطلب شما با موفقیت اضافه شد" ;
    header('location: index.php');
    }
    else
    echo "NO";


    بنده شرطی نوشتم اما $message رو برنمی گردونه . بهترین راه برای این که هم صفحه رفرش بشه و هم پیام نشون داده بشه چیه ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    32

    نقل قول: ارسال پیام به صفحه ای دیگری

    !!!
    مثل این میمونه زنگ بزنی پزشک بگی من یه جایی از بدنم درد میکنه، لطفا یه دارو برام تجویز کنید!

  3. #3

    نقل قول: ارسال پیام به صفحه ای دیگری

    سلام، شما وقتی مقداری برای متغییر message قرار میدید و وقتی رفرش میکنید مقدار ریست میشه. میتوانید از سیشن استفاده کنید به این صورت :


    @session_start();



    if($result)
    {

    $message = "مطلب شما با موفقیت اضافه شد" ;
    $_SESSION['msg'] = $message;

    }
    else{

    $message = "NO";
    $_SESSION['msg'] = $message;

    }

    if(isset($_SESSION['msg'])){

    echo $_SESSION['msg'];

    }


تاپیک های مشابه

  1. مشکل با انجام دوعمل ارسال پیام و دریافت صفحه نمایش در یک برنامه ؟
    نوشته شده توسط ehp_kz6597 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 06:20 صبح
  2. ارسال پیام صفحه تماس با ما به ایمیل سایت بدون استفاده از دات نت
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 12:01 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 09:07 صبح
  4. IP Address و ارسال پیام
    نوشته شده توسط Microsoft در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 15:18 عصر
  5. ارسال پیام به کاربران Online
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 00:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •